éøé ììà ëååðåú
éøé ììà ëååðåú
ùìåí øá.
øöéúé ìùàåì äàí éù îé ùéåãò àéê éåøéí ììà ëååðåú áëìì (à÷ãç çì÷ îìîòì).
äëååðä äéà àéê îúàîðéí áöåøä äðëåðä áéåúø áëãé ìôâåò (A) áîèøåú âí áèååçéí áéðåðééí åâãåìéí.
îåãä îøàù òì äúùåáåú.
øöéúé ìùàåì äàí éù îé ùéåãò àéê éåøéí ììà ëååðåú áëìì (à÷ãç çì÷ îìîòì).
äëååðä äéà àéê îúàîðéí áöåøä äðëåðä áéåúø áëãé ìôâåò (A) áîèøåú âí áèååçéí áéðåðééí åâãåìéí.
îåãä îøàù òì äúùåáåú.
Hindy rusy pchay pchay!!!
הרבה אימונים של ירי עם כוונות יצרו אצלך "זכרון שרירים" מספיק טוב כדי לדעת לאן ואיך צריך לצאת האקדח מנרתיקו כדי לפגוע במטרה.
בתחרות הסליק האחרונה הציג את הנושא בצורה הטובה ביותר יורם שטיינר, שזכה במקום הראשון בתחרות עם אקדח ללא כוונות כלל.
בתחרות הסליק האחרונה הציג את הנושא בצורה הטובה ביותר יורם שטיינר, שזכה במקום הראשון בתחרות עם אקדח ללא כוונות כלל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ללא
השיטה די פשוטה
הקו העליון של הצינה ( המחלק ) משמש ככוונת. יש צורך לבדוק את נושא הגובה, ז"א היכן הכדור פוגע כאשר שמים את הצינה ממש מתחת למטרה.
אם נתחשב בעובדה שיורם שטיינר ירה אתמול את כל התחרות ללא כוונות, אז הרי לנו הוכחה שזה אכן אפשרי.
בעבר, באחת התחרויות נשברה לי כוונת אחורית במהלך תרגיל.( ז"א אני חושב שבמהלך תרגיל, פשוט לא שמתי לב ). המשכתי לירות את שאר התחרות ללא כוונת אחורית.
קצת תרגול וזה אפשרי.
הקו העליון של הצינה ( המחלק ) משמש ככוונת. יש צורך לבדוק את נושא הגובה, ז"א היכן הכדור פוגע כאשר שמים את הצינה ממש מתחת למטרה.
אם נתחשב בעובדה שיורם שטיינר ירה אתמול את כל התחרות ללא כוונות, אז הרי לנו הוכחה שזה אכן אפשרי.
בעבר, באחת התחרויות נשברה לי כוונת אחורית במהלך תרגיל.( ז"א אני חושב שבמהלך תרגיל, פשוט לא שמתי לב ). המשכתי לירות את שאר התחרות ללא כוונת אחורית.
קצת תרגול וזה אפשרי.
אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
úåãä
áäîùê ìùàìúé, ëåìðå îëéøéí àú äîàøáåðéí ùáäí ä÷àåáåéí ùìôå àú é÷ãçéäí åéøå îäîåúï. æä ðøàä ùàí äñøèéí àôéìå áøáò
ðëåðéí àæ äæîï ùäí çåñëéí áâìì äòåáãä ùäé÷ãç ìà îúøç÷ îäðøúé÷ äåà àöåí.
äàí äùéèä éëåìä ìéäéåú î÷åáìú áéøé îòùé? äàí àôùø ìùîåø òì áèéçåú áøîä ùì 100% ëàùø îáöàéí éøé ëæä?
äàí éøé ëæä àôùøé áëìì?

äàí äùéèä éëåìä ìéäéåú î÷åáìú áéøé îòùé? äàí àôùø ìùîåø òì áèéçåú áøîä ùì 100% ëàùø îáöàéí éøé ëæä?
äàí éøé ëæä àôùøé áëìì?
לגבי הירי מעשי לא היתי מהמר על זה, אבל ירי מהמותן אפשרי ואם מתאמנים מספיק גם מדוייק - יותר מכך עם אקדח תופי ונרתיק שיכול להסתובב על צירו אפשר לירות כדור ראשון גם ללא שליפה של האקדח מן הנרתיק, רק מסיטים אותו קדימה ולוחצים (לא לנסות בבית)
יש אקדוחן אמריקאי וירטואוז שמדגים ירי בסגנון המערב הפרוע (לפחות בסרטים) הוא מסוגל עם אקדח תופי שמצריך דריכה ידנית של הפטיש לפני כל יריה לשלוף ולירות את כל 6 הכדורים תוך בערך שניה ע"י כך שהוא יורה את הכדור הראשון מהמותן, משאיר את ההדק לחוץ ומעביר במהירות את חמשת האצבעות של היד החלשה על הפטיש וכך משחרר 5 יריות במהירות עצומה.
אני לא זוכר את שמו אבל אני משוכנע שיש קליפים שלו באיטרנט - אם מישהו מכיר...
יש אקדוחן אמריקאי וירטואוז שמדגים ירי בסגנון המערב הפרוע (לפחות בסרטים) הוא מסוגל עם אקדח תופי שמצריך דריכה ידנית של הפטיש לפני כל יריה לשלוף ולירות את כל 6 הכדורים תוך בערך שניה ע"י כך שהוא יורה את הכדור הראשון מהמותן, משאיר את ההדק לחוץ ומעביר במהירות את חמשת האצבעות של היד החלשה על הפטיש וכך משחרר 5 יריות במהירות עצומה.
אני לא זוכר את שמו אבל אני משוכנע שיש קליפים שלו באיטרנט - אם מישהו מכיר...
åùåá úåãä òì äúâåáåú
àðé îòîéï ùðéúï "ìùãøâ" ðøúé÷ éøé îòùé ìùìéôä îäéøä øâéì ìîöá ùáå éäéä ðéúï ìáöò éøé ììà ùìéôä,àáì ëùä àðé çåùá òì æä, ìçèåó öéðä áùåøù ëó äéã æáèåç ìà ðòéí áëìì
àáì áøöéðåú, àí àðé àáöò éøé ëàùø äé÷ãç ùìåó àáì ìà òåìä ìîòìä ëìôé ëå ãîéåðé áéï äòéðéí ìîèøä, (åëîåáï àùîåø òì ëììé äáèéçåú) äàí äãáø àçùá ëòáéøä ëì ùäéà?

àáì áøöéðåú, àí àðé àáöò éøé ëàùø äé÷ãç ùìåó àáì ìà òåìä ìîòìä ëìôé ëå ãîéåðé áéï äòéðéí ìîèøä, (åëîåáï àùîåø òì ëììé äáèéçåú) äàí äãáø àçùá ëòáéøä ëì ùäéà?
יש תחרויות ...
יש תחרויות בדרום ארה"ב של ירי בשליפה מהמותן
כל הטקסנים האלה פשוט משוגעים
היה פעם בריפליז תאמינו או לא פשוט יפהיפה
כל הטקסנים האלה פשוט משוגעים

היה פעם בריפליז תאמינו או לא פשוט יפהיפה

Be carefull what you are wishing for
מה זאת
ברור שעם כוונות עוד לא ראיתי בן אדם שעומד במטווח ויורה מהמותן לפחות עד עכשיו
אולי יתמזל מזלי מתישהו ואזכה לראות איזה מישהו שצועק
Howdy Howdy
ויורה מהמותן

אולי יתמזל מזלי מתישהו ואזכה לראות איזה מישהו שצועק
Howdy Howdy
ויורה מהמותן

Be carefull what you are wishing for
אישאקדח,
יכול להיות שאתה צופה יותר מדי בסדרות של השריף גודמן ?
בסוף גם תשתה חלב תוך כדי צעקות "דיגידאן דיגידאן"..
יכול להיות שאתה צופה יותר מדי בסדרות של השריף גודמן ?
בסוף גם תשתה חלב תוך כדי צעקות "דיגידאן דיגידאן"..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ידידים יקרים
יש שיטה לירי מהמותן והיא היתה מועברת במתודות ההדרכה של ירי מעשי בתחילת הדרך שעוד
ירינו בשיטת הוויור הקלסי ומעשי היה מעשי ראשית ירי מהמותן נועד לטווח קצר מאוד כאשר
אין אפשרות ליישר את הידיים או כאשר היריב מצמצם טווח בצורה מהירה והסיכוי שתיישר את הידיים קטן מאוד הירי מבוצע כאשר הרגליים מקבילות רוחב כתפיים האקדח נשלף מהנרתיק
מוצמד למותן מבצעים הקשתה בגב התחתון ויורים דבל טפ(צמד) נא לא לתרגל בלי מדריך המכיר
את השיטה עלול להיות מסוכן מאוד שיטה זאת מועברת יחד עם שיטת הירי STEP BACK
(צעד אחורה) מקווה שכתבתי נכון .שתי השיטות האלה נותנים מענה לירי בזמן דחק
שלכם חנן
יש שיטה לירי מהמותן והיא היתה מועברת במתודות ההדרכה של ירי מעשי בתחילת הדרך שעוד
ירינו בשיטת הוויור הקלסי ומעשי היה מעשי ראשית ירי מהמותן נועד לטווח קצר מאוד כאשר
אין אפשרות ליישר את הידיים או כאשר היריב מצמצם טווח בצורה מהירה והסיכוי שתיישר את הידיים קטן מאוד הירי מבוצע כאשר הרגליים מקבילות רוחב כתפיים האקדח נשלף מהנרתיק
מוצמד למותן מבצעים הקשתה בגב התחתון ויורים דבל טפ(צמד) נא לא לתרגל בלי מדריך המכיר
את השיטה עלול להיות מסוכן מאוד שיטה זאת מועברת יחד עם שיטת הירי STEP BACK
(צעד אחורה) מקווה שכתבתי נכון .שתי השיטות האלה נותנים מענה לירי בזמן דחק
שלכם חנן
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד