תחרות ירי מעשי במטווח הבזלת בתאריך 28.6.03

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי ג'וקר » 24 יוני 2003, 20:07

שייקה .

מה עם עוד קצת פרטים על הקורס?

(ימים,שעות,עלות ....)

:?:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שייקה » 25 יוני 2003, 02:24

baraks78 כתב:עם כל הכבוד לאנשי הירי המעשי אני לא מבין את כל העניין הזה של - רק למי שעבר קורס ירי מעשי מותר לירות בתחרויות .
האם הפחד הוא בגלל שמדובר בירי תוך כדי תנועה?
כל אחד שעבר לדוגמא קורס מאבטחי מוסדות חינוך ביצע בסיום הקורס תרגיל שכולל ריצה עם נשק שלוף ודרוך, ירי מצבים ( עמידה, כריעה), החלפת מחסניות וכו'.

מה כל הסיפור? למה לסבך את הנושא?

אם מדובר בתחרות בשביל הFUN שלא כוללת דירוג כמו בתחרויות הרשמיות, אז אני לא מבין למה לא מאפשרים לפשוטי העם להנות גם כן ( כמו בתחרות הסליק).
שייקה המליץ לעבור קורס ירי מעשי. אין ספק שקורס כזה תורם רבות ליכולת, אבל לעבור אותו רק בשביל להשתתף בתחרויות שלכם? לא תודה.
אני מעדיף לחכות לתחרויות של הסליק שפתוחות לכולם ( גם לאנשים שאין להם רשיון ושוכרים נשק במטווח).

יום טוב לכולם,
ברק.

*חבר יקר,* אין מדובר בפשוטי-עם, או בנישאים ורמים,מדובר בשיטת בטיחןת, כדרך חיים ,שיטה המוטמעת בחניכי הקורסים במשך כל שעות הקורס,וכאחד המדריכים היותר ותיקים, הדרכתי פו ושם,ובצניעות רבה ,אני מודיע לך כי רמת הבטיחות בגופים אחרים אינה מספקת, ואני כולל וכורך בהכרזה זו גם את הגופים הרישמיים של מדינת ישראל, היות ואנו עוסקים בספורט ,איין לנו את הפריוילגיה שיש לגופים אלו שעוסקים בביטחון , לטעות, כי הם ,בשם שמירת הביטחון יכולים לעשות דברים, שאנו לא רשאים, ולכן אנו צריכים להיות הרבה יותר זהירים, ורק מהטעם הפשוט, שאם יתרחשו ארועי בטיחות ,עלולות הרשויות למשל,לסגור לדוגמה את הענף,או להפעיל סנקציות אחרות,לכן כל מי שרוצה להישתתף בארועי ירי מעשי ,יואיל וירשם לקורס אצל אחד מהמדריכים המדהימים של ירי מעשי, וילמד במשך כ3-6 חודשים , לפחות 40 שעות, את כללי הבטיחות הנהוגים באקדמיות של הירי המעשי,וכן באותה ההיזדמנות, ילמד גם טכניקות, וטקטיקות, ועד דברים מענינים הקשורים בנושא , ומי שרצה עוד פרטים,מוזמן להגיע אליי במטווח בול אשר בעיר הקודש ת"א ,לאחר תאום ,ואני מבטיח תשובות ,אני מצטער אם דברי פגעו במי מהיורים שאינם בוגרי ירי מעשי,אך כל שניכתב, הינו אך לכבודם של היורים,ולשמירה על חייהם של המשתתפיםבארועי ירי מעשי ,בני משפחותהם ,,ואורחינו ,הניכבדים,שייקה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי שייקה » 25 יוני 2003, 02:52

ג'וקר כתב:שייקה

מה עם עוד קצת פרטים על הקורס?

(ימים,שעות,עלות ....)

:?:

** ג'וקר ידידי, עיניני הקורסים הינם נזילים ביותר, איין פקוח על המחירים, וטוב שכך, השוק הינו חופשי, ואיין יותר מידי מדריכים פעילים, וכל מרכז הדרכה גובה את הכסף שניראה לו לפי איכותו של המדריך, ולפי התכנים הנוספים הנילמדים בקורס, וכמובן רייטינג, ככל שהמדריך מבוקש יותר ,הנ"ל דורש יותר כסף,הקורסים מתנהלים במתקונים שונים ,אצלי למשל,: פגישה אחת בשבוע, שעתיים כל פעם ,(ברוטו) עם הפסקה , וזאת בשביל לאכול את הקנסות המוטלים על עברות בטיחות, כל זאת , למשך של 40 שעןת ל פ ח ו ת!!!הקורסים עולים ביין1500 שח , ל1900 שח, במקומות שונים, כך שמעתי, בנוסף על כך , צריך היורה נשק תיקני, ציוד העומד בתיקני הבטיחות של ירי מעשי, לפחות 2 מחסניות שמישות,ובנוסף על כך יורים בממוצע, ביין 20 ל 50 כדורים למיפגש, הקליבר המינימלי המתקבל לקורס אצלי, הינו לפחות 9 מ"מ פאראבלום, ( 9X19) , יש עוד הרבה פרטים , בו לבול ביום רביעי, לאחר תאום ,ותקבל פרטים נוספים, (כל יום רביעי) DVC שייקה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Yael Dagan » 25 יוני 2003, 08:48

ג'וקר,

אתה גם מוזמן להגיע למטווח בכפר סבא. קורס ירי מעשי יפתח ב-29 היוני, וריקי הולנדר מעבירה אותו (אלופת ישראל בירי מעשי, אבל הפסקתי לספור כמה פעמים זה קרה).
אצלינו הקורס עולה 1400 ש"ח במפגשים של פעם בשבוע ביום ראשון בערב...

תרים טלפון: 09-7665533

יעל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 25 יוני 2003, 08:51

מכיוון שכבר החל דיון בנושא יהיה מיותר לצעוק, אבל...

אבקש מכל מדריכי הירי ומקדמי המכירות (כן, ידידי היקרים, אני מתכוון אליכם :wink:) שלא לנצל את מערכת הפורומים לפרסום מכל סוג שהוא.

נשמח ליידע את חברי האתר בפתיחת קורסים, אם תעבירו אלינו את המידע ותאפשרו לנו לבצע את ההודעה על כך.

הודעות פרסומיות חדשות - ימחקו (בצער רב).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי שייקה » 25 יוני 2003, 10:21

Webart כתב:מכיוון שכבר החל דיון בנושא יהיה מיותר לצעוק, אבל...

אבקש מכל מדריכי הירי ומקדמי המכירות (כן, ידידי היקרים, אני מתכוון אליכם :wink:) שלא לנצל את מערכת הפורומים לפרסום מכל סוג שהוא.

נשמח ליידע את חברי האתר בפתיחת קורסים, אם תעבירו אלינו את המידע ותאפשרו לנו לבצע את ההודעה על כך.

הודעות פרסומיות חדשות - ימחקו (בצער רב).
* *דביר ידידי , איין ממש שום צורך להיות פנאטי,!!!ואיזכור שם של מועדון או מטווח עדיין לא מקדם שום מכירות, חשבתי שאתה מכיר אותי יותר טוב, כדי לדעת ,שנושא עיסקי, או כלכלי ,או לוקל פטרייוטי ,לא יגרום לי לשנות את דרכי , מה גם שאני מדריך בכלל בהיתנדבות ,וכל האיזכורים למינהם, היו לצורך תשובה עינינית לאותו יורה מתלונן ,שדיבר בכעס על פשוטי עם ואחרים .,ונירשם בנימה מעט הומוריסטית!!! אני מאחל לך יום נעים,תודה על ההערה,וגם תודה אישית על ניסיון העזרה שלך, וניפגש ב"בול", אופסססס, מצטער ברח לי, ביי שייקה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 25 יוני 2003, 11:26

שייקה,
כוונותיך טהורות הן, אך כדור השלג החל להתגלגל...ורציתי לעצור לפני שיהיה מאוחר מדי.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי טדי » 25 יוני 2003, 14:08

לא נקבע משהו לגבי אשדוד?! בשעה 0900?!
אם שותים... לא צמאים...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 25 יוני 2003, 14:14

טדי,
אתה בטוח שאתה באשכול הנכון???
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי שייקה » 26 יוני 2003, 00:32

Webart כתב:שייקה,
כוונותיך טהורות הן, אך כדור השלג החל להתגלגל...ורציתי לעצור לפני שיהיה מאוחר מדי.
**דביר ידידי,אנחנו כבר מכירים עוד מעט 20 שנה,ואף פעם בכל השנים האלו אתה יודע ,שלא הפלתי אף אדם,בטח שלא ידיד,אני גם מודע לדיבורים ולשמועותבקשר לבול,ושקלתי וערכתי את דברי בזהירות יתרה,ולמרות הכל אני ממש בטוח שלא עברתי את גבול הטעם הטוב, ושדברי לא יעוררו שום עינין רע ,מעבר למה שמדברים כבר עכשיו,ודברי לא ילבו שום עינין שהוא, שוב תודה על עזרתך בעינין המחשב, וסוף שבוע נעים שייקה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד