תחרות דרוג מס. 1 עונת 2003 – 2004 במטווח בית נבאלה
... ולאור העובדה שהיו מספר טעויות בתוצאות שהתגלו עוד בבית נבאללה, בסוף הטקס, נראה לי שהפעם זה באמת יקח שבוע...
היה לי כיף לראות את כולם שם (קצת קשה לא לזהות עם הכובעים ועם בחור כזה גבוה שהולך בינכם...). רק נקווה שבתחרות הבאה, גם אני אשאר מספיק זמן, גם בשביל לירות עם כולם, וגם בשביל שישלחו לי יותר תמונות...
OLD FOX - אתה פשוט מלך! מזל טוב על הגביע... אני כבר יכולה לראות תחרות SENIORS קשה השנה...
יעל.
היה לי כיף לראות את כולם שם (קצת קשה לא לזהות עם הכובעים ועם בחור כזה גבוה שהולך בינכם...). רק נקווה שבתחרות הבאה, גם אני אשאר מספיק זמן, גם בשביל לירות עם כולם, וגם בשביל שישלחו לי יותר תמונות...

OLD FOX - אתה פשוט מלך! מזל טוב על הגביע... אני כבר יכולה לראות תחרות SENIORS קשה השנה...

יעל.
לחברי הסליק שבת שלום!
אז איך ההרגשה יום אחרי הקרב ה... אני מקווה שיותר חברה יתחברו לסוג זה של אינפוזיה וירגישו פרפרים ומתח של קרב. תחרויות אלה הם כמו אדם נגד אדם, כאשר מלווה בחברות והנאה. היו הרבה יורים, וזה נתן הרגשה של יום מיוחד, כולל החום והקושי בהמתנה לירי.
דבר אחד חשוב אני מבקש לומר לכל הספורטאים והחברה כמשפחה , בסוף היום בהמתנה לתוצאות נשארו כ-20 יורים, אולי יותר. נחום זרזיף ה-RD, הגדיר את התופעה (שתמיד אותם אנשים הספורטאים האמיתיים נשארים ונותנים כבוד לתחרות לזוכים לאדם וחברו) וזה לא משנה אם אתה מקבל גביע או לא , הכבוד זה שקובע ההיתי רוצה לראות יותר אנשים בסוף התחרות של כיף התאוששות רגיעה וחילופי חוויות ובדיחות.
[u] [b]זה הספורט האמיתי [/u] להתראות בתחרות הבאה
יורם שטיינר
אז איך ההרגשה יום אחרי הקרב ה... אני מקווה שיותר חברה יתחברו לסוג זה של אינפוזיה וירגישו פרפרים ומתח של קרב. תחרויות אלה הם כמו אדם נגד אדם, כאשר מלווה בחברות והנאה. היו הרבה יורים, וזה נתן הרגשה של יום מיוחד, כולל החום והקושי בהמתנה לירי.
דבר אחד חשוב אני מבקש לומר לכל הספורטאים והחברה כמשפחה , בסוף היום בהמתנה לתוצאות נשארו כ-20 יורים, אולי יותר. נחום זרזיף ה-RD, הגדיר את התופעה (שתמיד אותם אנשים הספורטאים האמיתיים נשארים ונותנים כבוד לתחרות לזוכים לאדם וחברו) וזה לא משנה אם אתה מקבל גביע או לא , הכבוד זה שקובע ההיתי רוצה לראות יותר אנשים בסוף התחרות של כיף התאוששות רגיעה וחילופי חוויות ובדיחות.
[u] [b]זה הספורט האמיתי [/u] להתראות בתחרות הבאה
יורם שטיינר
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
שלום חברים
שוב אני רוצה להודות לכל השופטים שעמדו במשימה הקשה ועמדו בכבוד. למשפחת מנחם שלא
חוסכת מזמנה להנעים לנו היורים את האוירה, לאפי פירסט ספורטאי בנשמה ,.לנחום זרזיף הR.D
המסור והנאמן לחברים ולתפקידו.
אנו היורים חייבים לכבד את הארוע כפי שאמר ידידי יורם שטיינר(ברכות על הזכיה המכובדת)אם לא עבורנו לפחות עבור הצוות שעמד במלאכה הקשה שלא חסך רגע מזמנו כדי להנעים לנו את היום.אני תקווה שבעתיד מעבר לפירגון היפה שהיה לכל אורך הדרך נראה גם שיפור בהתנהגותינו הספורטיבית בלי שום קשר לזכיה תאמינו לי כל מי שהשתתף בתחרות זכה
בחברותה נהדרת ,בלמידה,בשיפור היכולת,ובעוד דברים שקצרה היריעה מלפרטן
תראות
OLD FOX
שוב אני רוצה להודות לכל השופטים שעמדו במשימה הקשה ועמדו בכבוד. למשפחת מנחם שלא
חוסכת מזמנה להנעים לנו היורים את האוירה, לאפי פירסט ספורטאי בנשמה ,.לנחום זרזיף הR.D
המסור והנאמן לחברים ולתפקידו.
אנו היורים חייבים לכבד את הארוע כפי שאמר ידידי יורם שטיינר(ברכות על הזכיה המכובדת)אם לא עבורנו לפחות עבור הצוות שעמד במלאכה הקשה שלא חסך רגע מזמנו כדי להנעים לנו את היום.אני תקווה שבעתיד מעבר לפירגון היפה שהיה לכל אורך הדרך נראה גם שיפור בהתנהגותינו הספורטיבית בלי שום קשר לזכיה תאמינו לי כל מי שהשתתף בתחרות זכה
בחברותה נהדרת ,בלמידה,בשיפור היכולת,ובעוד דברים שקצרה היריעה מלפרטן
תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
תוצאות!!!!!
אנשים!!!!!!!!!!!
מה שלומכם? אני עדיין מחכה לתוצאות אם מישהו בנתיים יכול להגיד לי בערך מה הדירוג של מודיפייד אני חייב לדעת.
וליורם שטיינר אני גם חושב כמוך ולצערי המון אנשים עושים זאת באים לירות והולכים.
בתחרות הזאת המועדון שלי הלך ולא יכולתי להישאר אבל לא הייתה תחרות אחת שהיינו בה ולא נשארנו עד הסוף. אז ניפגש בתחרויות הבאות
ביי ביי
bul pac
מה שלומכם? אני עדיין מחכה לתוצאות אם מישהו בנתיים יכול להגיד לי בערך מה הדירוג של מודיפייד אני חייב לדעת.

וליורם שטיינר אני גם חושב כמוך ולצערי המון אנשים עושים זאת באים לירות והולכים.
בתחרות הזאת המועדון שלי הלך ולא יכולתי להישאר אבל לא הייתה תחרות אחת שהיינו בה ולא נשארנו עד הסוף. אז ניפגש בתחרויות הבאות

ביי ביי
bul pac
נערך לאחרונה על ידי bul pac בתאריך 16 יולי 2003, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
רק לידיעה (של מי שעדיין לא יודע ) ,
לתחרות הגיעו גם צופים שלא השתתפו ורק באו לראות,ללמוד,להנות,ולעודד את המתחרים
(כמוני לדוגמה)
ואכן כל מה שבאנו למענו התרחש (ראינו,למדנו.....)
היה כיף .
תודה למארגנים ולמתחרים .
וגם ל : 1) "בחור כזה גבוה" -כהגדרתה של יעל ,שהקים את הפורום הזה עם הכובעים המשונים שכתוב עליהם "הסליק"
,ובעקיפין מעורר לרבים מחברי הפורום שאינם יורי ירי מעשי את התאבון לתחום (כי כמה אפשר לקרוא בפורום ירי מעשי על תחרויות ולא לראות על מה כל המהומה). 2)למדריכים מבין חברי הפורום שמסבירים ומנתחים,.....- וגורמים לרעב לגבור
.
תודה .
לתחרות הגיעו גם צופים שלא השתתפו ורק באו לראות,ללמוד,להנות,ולעודד את המתחרים

ואכן כל מה שבאנו למענו התרחש (ראינו,למדנו.....)
היה כיף .
תודה למארגנים ולמתחרים .
וגם ל : 1) "בחור כזה גבוה" -כהגדרתה של יעל ,שהקים את הפורום הזה עם הכובעים המשונים שכתוב עליהם "הסליק"

תודה .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
סוף סוף!!!!!!!!!!
אהלן לכולם!!!!!!!!!
קודם כל מזל טוב ליורם על המקום ה-1 וגם לאיתן
דבר שני אני רוצה לספר לכם עלי אני לקחתי מקום רביעי מודיפייד שזה התקדמות מאד טובה שלי ואני מאד מרוצה מזה ואני מקווה שפעם הבאה אני יהיה בשלישיה ואם לא זה עדיין טוב בשבילי ותודה לכל היורים וניפגש בתחרות הבאה
תודה רבה
bul pac
קודם כל מזל טוב ליורם על המקום ה-1 וגם לאיתן
דבר שני אני רוצה לספר לכם עלי אני לקחתי מקום רביעי מודיפייד שזה התקדמות מאד טובה שלי ואני מאד מרוצה מזה ואני מקווה שפעם הבאה אני יהיה בשלישיה ואם לא זה עדיין טוב בשבילי ותודה לכל היורים וניפגש בתחרות הבאה

תודה רבה
bul pac
נערך לאחרונה על ידי bul pac בתאריך 16 יולי 2003, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
היי donduck מה עניינים?
גם פה אנחנו נפגשים!!!!!(למרות שאני דיי חדש פה)
אז דבר ראשון תודב רבה, ואולי היה שווה לבגוד לא
לפחות ככה אני חושב הייתי דיי קרוב לגיא בלי כמה פשלות שהיו לי אולי אני היתי שלישי אבל אני מאד מרוצה מהמקום הזה ואתה יודע זאת פעם ראשונה שלי שאני כל כך קרוב לגביע וזה נורא שימח אותי.
אז נדבר כבר
בנתיים
ביי ביי
bul pac
גם פה אנחנו נפגשים!!!!!(למרות שאני דיי חדש פה)
אז דבר ראשון תודב רבה, ואולי היה שווה לבגוד לא

אז נדבר כבר
בנתיים
ביי ביי
bul pac
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד