חישוב ניקוד בתחרות/אימונים
תוכנה לפאלם
PILOT
דבר איתי
אני כבר בניתי תוכנה שמחשבת פקטור ואת כל מה שנדרש
לפאלם
דבר איתי
אני כבר בניתי תוכנה שמחשבת פקטור ואת כל מה שנדרש
לפאלם
צהריים טובים אלעד.
1 - אשמח אם תוכל לשלוח לי את התוכנה לכתובת הבאה
david_ab2002@yahoo.com
2 - כתבתי פרוטוטייפ של תוכנה ב VB ושלחתי לבדיקות, אנשים לא ממש חזרו אלי
3 - במה כתבת את התוכנה לפאלם (איזה קומייפלר) והיכן אני יכול להשיג אותו.
בכבוד רב,
דוד
1 - אשמח אם תוכל לשלוח לי את התוכנה לכתובת הבאה
david_ab2002@yahoo.com
2 - כתבתי פרוטוטייפ של תוכנה ב VB ושלחתי לבדיקות, אנשים לא ממש חזרו אלי
3 - במה כתבת את התוכנה לפאלם (איזה קומייפלר) והיכן אני יכול להשיג אותו.
בכבוד רב,
דוד
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
דנדוק, אתה אכן חזרת אלי, ואכן הצעת שניפגש.
מודה ומתוודה.
אולם, כאשר יושבים על פרוייקט מסויים, הפידבקים צרכים להיות מהירים עד מיידיים לצורך המשכיות הפיתוח.
ממש בימים אלו התחלתי קורס יירי מעשי ואני מאמין שה MASTER שמעביר את הקורס יעבור איתנו על כל רזי החישוב (למרות שכבר ישבו איתי מספר אנשים במטווח הבזלת).
אני עדיין מעוניין לכתוב מערכת לחישוב נקודות, דרוג משתמשים ומתן אופציות ל"משחקי" אם אז (מהירות על חשבון דיוק) בעברית ולהפיצה חינם לכל דורש כאן באתר.
אני רק מבקש קבוצת בודקים גדולה יותר שיכולים לתת פידבקים מיידיים מהיום למחר (ואכן דנדוק היה כזה, ואני מתנצל מראש על ההכללה).
אני מבקש מכל מי שמעוניין לקחת חלק בפיתוח/בדיקה של מערכת כזו לנסות לבצע את השלבים הבאים:
1) שילחו לי מסר פרטי עם כתובת הדואר האלקטרוני שלכם לצורכי קבלת מהדורות לבדיקה
2) הכינו מסמך דרישות לתוכנה (מה היא צריכה לעשות, פונקציות חיוניות וכיצד המערכת אמורה לבצע אותם, מסמך כתוב בעברית)
3) לשרטט ממשק גראפי (לצייר את הכפתורים, טבלאות שדות וכל דבר אחר שיכול להקל על המשתמש להזין פרטים ולהשתמש בתוכנה) שיהיה נוח לעבודה, הזנת נתונים וקריאת נתונים שיהיה נהיר, מובן ומוסכם על "קהילת" הבודקים.
4) להתקין ולהריץ את הקבצים ולתת חוות דעת
אז בואו ננסה יחד שוב להריםאת המערכת, והפעם מהתחלה (כבר יש לי הסברים מפורטים מדנדוק).
מודה ומתוודה.
אולם, כאשר יושבים על פרוייקט מסויים, הפידבקים צרכים להיות מהירים עד מיידיים לצורך המשכיות הפיתוח.
ממש בימים אלו התחלתי קורס יירי מעשי ואני מאמין שה MASTER שמעביר את הקורס יעבור איתנו על כל רזי החישוב (למרות שכבר ישבו איתי מספר אנשים במטווח הבזלת).
אני עדיין מעוניין לכתוב מערכת לחישוב נקודות, דרוג משתמשים ומתן אופציות ל"משחקי" אם אז (מהירות על חשבון דיוק) בעברית ולהפיצה חינם לכל דורש כאן באתר.
אני רק מבקש קבוצת בודקים גדולה יותר שיכולים לתת פידבקים מיידיים מהיום למחר (ואכן דנדוק היה כזה, ואני מתנצל מראש על ההכללה).
אני מבקש מכל מי שמעוניין לקחת חלק בפיתוח/בדיקה של מערכת כזו לנסות לבצע את השלבים הבאים:
1) שילחו לי מסר פרטי עם כתובת הדואר האלקטרוני שלכם לצורכי קבלת מהדורות לבדיקה
2) הכינו מסמך דרישות לתוכנה (מה היא צריכה לעשות, פונקציות חיוניות וכיצד המערכת אמורה לבצע אותם, מסמך כתוב בעברית)
3) לשרטט ממשק גראפי (לצייר את הכפתורים, טבלאות שדות וכל דבר אחר שיכול להקל על המשתמש להזין פרטים ולהשתמש בתוכנה) שיהיה נוח לעבודה, הזנת נתונים וקריאת נתונים שיהיה נהיר, מובן ומוסכם על "קהילת" הבודקים.
4) להתקין ולהריץ את הקבצים ולתת חוות דעת
אז בואו ננסה יחד שוב להריםאת המערכת, והפעם מהתחלה (כבר יש לי הסברים מפורטים מדנדוק).
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד