תחרות ליגה 3 - כל הכבוד על הארגון
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות ליגה 3 - כל הכבוד על הארגון
לכל המשתתפים והמארגנים בתחרות ליגה 3 בשוהם - תודה רבה על חוויית ירי נהדרת. הופעתי שלמרות הכמות הגדולה של יורים וחרף איומי מזג האוויר, עמדנו היטב בזמנים של התחרות.
דוגמה נוספת של ארגון למופת.
דוגמה נוספת של ארגון למופת.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: תחרות ליגה 3 - כל הכבוד על הארגון
היה כיף של תחרות
היה כיף של תרגילים. השופטים היו טובים מאוד בעבודתם.
ארגון, זמנים, פרסים
איך תסבירו לי בבקשה, 146 אנשים (כולל ~20 שופטים), יורים 6 תרגילים ( סהכ~110 כדורים), ביום אחד ומסיימים ( כולל טקס סיום ומופע סטנד אפ חינם של רועי), בשעה 16:00? תשובה- ארגון חבל על הזמן.
היה כיף של תרגילים. השופטים היו טובים מאוד בעבודתם.
ארגון, זמנים, פרסים
איך תסבירו לי בבקשה, 146 אנשים (כולל ~20 שופטים), יורים 6 תרגילים ( סהכ~110 כדורים), ביום אחד ומסיימים ( כולל טקס סיום ומופע סטנד אפ חינם של רועי), בשעה 16:00? תשובה- ארגון חבל על הזמן.
- סליקאי זהב
התשובה לשאלה מה תרם לעמידה בלו"ז כמובן קודם כל הארגון אך תרומה חשובה היתה גם לשופטים
שלקחו יוזמה ובאסרטיביות ניהלו את התרגילים,כולל תהליכי ההדבקה ודוגמא יפה ראינו בתרגיל הארוך ביותר בתחרות בתרגיל 3 ! אז זהו באמת לקח שצריך להפנים כשרוצים זה קורה ,כשכולם נותנים יד,ואני כולל בזה גם את היורים, זה מצליח ! ובאמת אהבנו את התחרות
שלקחו יוזמה ובאסרטיביות ניהלו את התרגילים,כולל תהליכי ההדבקה ודוגמא יפה ראינו בתרגיל הארוך ביותר בתחרות בתרגיל 3 ! אז זהו באמת לקח שצריך להפנים כשרוצים זה קורה ,כשכולם נותנים יד,ואני כולל בזה גם את היורים, זה מצליח ! ובאמת אהבנו את התחרות

- סליקאי כסף
תחרות ממש נחמדה !
סה"כ העמידה בזמנים הייתה טובה מאד , התרגילים היו מעניינים ועניינים.
תודה לכולם !!
סה"כ העמידה בזמנים הייתה טובה מאד , התרגילים היו מעניינים ועניינים.
תודה לכולם !!
המחירים הטובים ביותר לציוד מחנאות , אביזרים לחייל , ציוד ללוחם ועוד הרבה תחת קורת גג אחת !
http://www.tzz.co.il
http://www.tzz.co.il
- סליקאי ארד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד