אליפות הפועל - רובה בשכיבה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות הפועל - רובה בשכיבה
היום התקיימה אליפות הפועל ברובה זעיר 60 כדורים במצב שכיבה.
התוצאות כבר מפורסמות באתר התאחדות הקליעה - פחות משעתיים לאחר סיום הירי (יכול להיות שהתוצאות פורסמו כבר לפני שעה, אבל רק עכשיו התחברתי).
המנצחים בנוער ונערות השיגו תוצאות טובות מהמנצחים בבוגרים ובנשים, בהתאמה.
כל הכבוד לדניאל רוט על השוואת שיא ישראל לנערות - 591 נקודות
התוצאות כבר מפורסמות באתר התאחדות הקליעה - פחות משעתיים לאחר סיום הירי (יכול להיות שהתוצאות פורסמו כבר לפני שעה, אבל רק עכשיו התחברתי).
המנצחים בנוער ונערות השיגו תוצאות טובות מהמנצחים בבוגרים ובנשים, בהתאמה.
כל הכבוד לדניאל רוט על השוואת שיא ישראל לנערות - 591 נקודות

nobody expects the spanish inquisition
מיכאל צודק... צריך לפרגן:
התוצאות פורסמו באתר ההתאחדות (ע"י יאיר) דקות ספורות לאחר סיום הירי של כל מקצה...
כן... כן... פורסמו תוצאות ראשונות כבר בשעה 10:30 לערך...
כל הכבוד.
ברכות להפועל ת"א על הרכש המוצלח ועל הזכיה באליפות הפועל וגריפת שלוש מדליות זהב (קבוצתי, נערות - דניאל, וגברים - מיכאל).
ראוי לציין, התוצאה של דניאל היא לא רק שוות שיא ישראל אלא גם התוצאה הגבוהה במטווח היום..... בכל הקטגוריות
התוצאות פורסמו באתר ההתאחדות (ע"י יאיר) דקות ספורות לאחר סיום הירי של כל מקצה...
כן... כן... פורסמו תוצאות ראשונות כבר בשעה 10:30 לערך...
כל הכבוד.
ברכות להפועל ת"א על הרכש המוצלח ועל הזכיה באליפות הפועל וגריפת שלוש מדליות זהב (קבוצתי, נערות - דניאל, וגברים - מיכאל).
ראוי לציין, התוצאה של דניאל היא לא רק שוות שיא ישראל אלא גם התוצאה הגבוהה במטווח היום..... בכל הקטגוריות

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
יושבים בועדה מקצועית 2 מאמנים + 2 קלעים משועממים כל יומיים מרביצים איזה שינוי מי יכול לזכור הכל תגיד לי?
רק בישיבה האחרונה הבאתם לנו איזה 12 סעיפים לאישור.
למה אתה לא מעלה באתר שיהיה מעניין?
------------------------------------------------------------------------------
לכל מי שלא הבין ולקח ברצינות (הציניות הורגת אותי!) ביני לבין אופיר יש חילופי מהלומות בצחוק מעל גבי האתר.
בתכלס נהפוך הוא יש ועדה מקצועית מצוינת שמורכבת מדם צעיר ונמרץ ועשתה בשנים האחרונות מספר צעדים יפים קדימה. כולל הכנת משלחות מבעוד מועד למפעלים בי"ל,ועוד.
רק מה אני כבר מתקרב לגיל הרך שבו כל 5 דקות פוגשים אנשים חדשים, (באידיש קוראים לזה סניליות) ואז אופיר מתקן אותי וזה טוב מאד כי הוא הכי מעודכן............
רק מה לא נעים להגיד שלמרות שהוא צעיר לפעמים הוא נדבק ממני..................
מקווה שהבהרתי את עצמי לכועסת, ולנוזף....
ביי
רק בישיבה האחרונה הבאתם לנו איזה 12 סעיפים לאישור.
למה אתה לא מעלה באתר שיהיה מעניין?
------------------------------------------------------------------------------
לכל מי שלא הבין ולקח ברצינות (הציניות הורגת אותי!) ביני לבין אופיר יש חילופי מהלומות בצחוק מעל גבי האתר.
בתכלס נהפוך הוא יש ועדה מקצועית מצוינת שמורכבת מדם צעיר ונמרץ ועשתה בשנים האחרונות מספר צעדים יפים קדימה. כולל הכנת משלחות מבעוד מועד למפעלים בי"ל,ועוד.
רק מה אני כבר מתקרב לגיל הרך שבו כל 5 דקות פוגשים אנשים חדשים, (באידיש קוראים לזה סניליות) ואז אופיר מתקן אותי וזה טוב מאד כי הוא הכי מעודכן............
רק מה לא נעים להגיד שלמרות שהוא צעיר לפעמים הוא נדבק ממני..................
מקווה שהבהרתי את עצמי לכועסת, ולנוזף....
ביי
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד