אליפות אירופה בצלחות חרס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות אירופה בצלחות חרס
האליפות עוברת לברנו שבצ'כיה ומתחילה ב 29/7
את ישראל מייצגים 3 קלעים
האתר נשאר אותו אתר www.shooting.cz/me2003
לידיעתכם
תוצאות יפורסמו בבוא העת
את ישראל מייצגים 3 קלעים
האתר נשאר אותו אתר www.shooting.cz/me2003
לידיעתכם
תוצאות יפורסמו בבוא העת
נעם וחברים ביקשו ממני לפרט על טראפ וסקיט.
מפאת קוצר הזמן
סקיט צלחות הנורות משני מגדלים בצידי המטווח והיורה יורה בכל פעם מעמדה אחרת לעבר צלחת או שתיים. יש סדר יציאה קבוע מהמגדלים והצלחת הולכת לרחוב הגזרה ומתרחקת.
טראפ הוא ירי של צלחות המתרחקות מהיורה ישנן 3 משגרים נסתרים ויש גם זוויות מותרות לצידוד כל פעם יוצאת צלחת - היורה אינו יודע מאיזה מכשיר ולאן מזהה ויורה 2 כדורים.
כל פגיעה = 1 נק' יורים בסדרות של 25 צלחות.
מי שרוצה להתעמק
www.issf-shooting.org
שם אפשר להכנס לפרק החוקה (מחייב אקרובט רידר) ולדפדף בחוקת צלחות חרס.
כמו כן יש מאמר טוב על ירי צלחות חרס באתר.
כל מי שיוכל להוסיף יבורך
נסו לחפש באתרים בארה"ב או איטליה
בב"ח אילן
מפאת קוצר הזמן
סקיט צלחות הנורות משני מגדלים בצידי המטווח והיורה יורה בכל פעם מעמדה אחרת לעבר צלחת או שתיים. יש סדר יציאה קבוע מהמגדלים והצלחת הולכת לרחוב הגזרה ומתרחקת.
טראפ הוא ירי של צלחות המתרחקות מהיורה ישנן 3 משגרים נסתרים ויש גם זוויות מותרות לצידוד כל פעם יוצאת צלחת - היורה אינו יודע מאיזה מכשיר ולאן מזהה ויורה 2 כדורים.
כל פגיעה = 1 נק' יורים בסדרות של 25 צלחות.
מי שרוצה להתעמק
www.issf-shooting.org
שם אפשר להכנס לפרק החוקה (מחייב אקרובט רידר) ולדפדף בחוקת צלחות חרס.
כמו כן יש מאמר טוב על ירי צלחות חרס באתר.
כל מי שיוכל להוסיף יבורך
נסו לחפש באתרים בארה"ב או איטליה
בב"ח אילן
אילן קצת התבלבל בתיאור של המקצועות.
במרבית התחנות בסקיט יורים על צלחת אחת. במיעוטן יורים על שתיים בו זמנית.
בטראפ יורים כל פעם על צלחת אחת, כי היורה לא יודע מאיזו תחנה, לאיזה כיוון ובאיזה גובה תעוף הצלחת.
הרובים המשמשים לתחרויות הם דו-קניים ובכל מקרה היורה יכול לירות את התחמיש השני (זה לא כדור אלא תחמיש כמו של ציד ואני לא יודע איך לקרוא לו בעברית).
יש תרגיל נוסף הקרוי טראפ כפול double trap בו יורים בכל פעם על שתי צלחות - אחת שעפה במסלול קבוע וידוע מראש מול הקלע והשניה שמפתיעה אותו כמו בטראפ.
בתחרויות החשובות יורים בד"כ על צלחות חרס המכילות חומר פוספורי, כך שבפגיעה יש ענן אבק "זרחני" בולט לעין.
הספורט מאוד אקרקטיבי לקהל ומאוד פופולרי באירופה. למשל באיטליה שהיא המובילה בעולם יש פדרציה נפרדת לירי על צלחות חרס שבה למעלה ממיליון חברים ובפדרציה של הקליעה "הרגילה" כמה עשרות אלפים בלבד.
במרבית התחנות בסקיט יורים על צלחת אחת. במיעוטן יורים על שתיים בו זמנית.
בטראפ יורים כל פעם על צלחת אחת, כי היורה לא יודע מאיזו תחנה, לאיזה כיוון ובאיזה גובה תעוף הצלחת.
הרובים המשמשים לתחרויות הם דו-קניים ובכל מקרה היורה יכול לירות את התחמיש השני (זה לא כדור אלא תחמיש כמו של ציד ואני לא יודע איך לקרוא לו בעברית).
יש תרגיל נוסף הקרוי טראפ כפול double trap בו יורים בכל פעם על שתי צלחות - אחת שעפה במסלול קבוע וידוע מראש מול הקלע והשניה שמפתיעה אותו כמו בטראפ.
בתחרויות החשובות יורים בד"כ על צלחות חרס המכילות חומר פוספורי, כך שבפגיעה יש ענן אבק "זרחני" בולט לעין.
הספורט מאוד אקרקטיבי לקהל ומאוד פופולרי באירופה. למשל באיטליה שהיא המובילה בעולם יש פדרציה נפרדת לירי על צלחות חרס שבה למעלה ממיליון חברים ובפדרציה של הקליעה "הרגילה" כמה עשרות אלפים בלבד.
מיכאל תקרא שוב את ההסבר שלי (כתוב זמן קצר) ותגיד לי איפה בדיוק התבלבלתי.
אני לא מצאתי שום טעות אתה נתת הרחבה, ותודה לך. אילו היה לי הזמן הייתי גם מפרט כל תחנה ואת סדר התחנות. ואת הזוויות לא היה לי בבוקר נתתי קישור.
לאיציק אלנבוגן היישר!
עם גמר א. אירופה תתפרסם תכנית התחרויות לעונת תשס"ד!
בינהן גם תחריות צלחות חרס, ואם יהיו שינויים נעדכן (גם השנה פורסם לו"ז חלקי)
ממליץ מאד לבוא לצפות זה מאד אטרקטיבי.
ב81 ראיתי בארה"ב אנשים קונים כרטיסים ויושבים שעות בטריבונה לצפות בתחרויות כאלו.
היו שם אלפים. אולי אפילו רבבה.
אני לא מצאתי שום טעות אתה נתת הרחבה, ותודה לך. אילו היה לי הזמן הייתי גם מפרט כל תחנה ואת סדר התחנות. ואת הזוויות לא היה לי בבוקר נתתי קישור.
לאיציק אלנבוגן היישר!
עם גמר א. אירופה תתפרסם תכנית התחרויות לעונת תשס"ד!
בינהן גם תחריות צלחות חרס, ואם יהיו שינויים נעדכן (גם השנה פורסם לו"ז חלקי)
ממליץ מאד לבוא לצפות זה מאד אטרקטיבי.
ב81 ראיתי בארה"ב אנשים קונים כרטיסים ויושבים שעות בטריבונה לצפות בתחרויות כאלו.
היו שם אלפים. אולי אפילו רבבה.
אילן, מיכאל, תודה על העדכון.
נועם.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ידידי היקרים
יש תחנה אחת בסקיט בה יורים לשתי צלחות.
ודים צריך להיות בגמר אליפות אירופה ולזכות בקווטה אולימפית ויש 2 כאלה באליפות למיטב זכרוני כך שמקום 12 לא יספיק לאף אחד מהם להיות באולימפידה.
כאשר ודים יחזור אבקש ממנו להרחיב בנושא צלחות חרס.
יאיר
יש תחנה אחת בסקיט בה יורים לשתי צלחות.
ודים צריך להיות בגמר אליפות אירופה ולזכות בקווטה אולימפית ויש 2 כאלה באליפות למיטב זכרוני כך שמקום 12 לא יספיק לאף אחד מהם להיות באולימפידה.
כאשר ודים יחזור אבקש ממנו להרחיב בנושא צלחות חרס.
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
להלן התוצאות הסופיות בצלחות חרס
טראפ ואדים זבלבבר 23+23+21+22+21=110 צלחות מקום 56 מתוך 86 משתתפים.
סקיט דורון יעקבי 22+21+22+21+23=109 צלחות מקום 72 מתוך 83 משתתפים
סקיט דן טונגנמן 21+21+18+21+20=101 צלחות מקום 80
את הצלחות יורים במשך 3 ימים.
ביום הראשון בבוקר 25 צלחות ואחה"צ 25 צלחות
כנ"ל ביום השני.
ביום השלישי יורים 25 צלחות בלבד.
ואז בפיינל יורים ששת הטובים 25 צלחות.
בד"כ ברמה זו יש שיוויונות גם בין המתחרים על הפיינל וגם בפיינל עצמו, ואז יורים שוברי שיוויון עד להכרעה.
היום יורים דאבל טראפ יום אחרון (אין לנו נציגים) ותמה לה אליפות אירופה לנשק חם בצ'כיה.
ארוע ארוך מרשים ומעורר כבוד.
טראפ ואדים זבלבבר 23+23+21+22+21=110 צלחות מקום 56 מתוך 86 משתתפים.
סקיט דורון יעקבי 22+21+22+21+23=109 צלחות מקום 72 מתוך 83 משתתפים
סקיט דן טונגנמן 21+21+18+21+20=101 צלחות מקום 80
את הצלחות יורים במשך 3 ימים.
ביום הראשון בבוקר 25 צלחות ואחה"צ 25 צלחות
כנ"ל ביום השני.
ביום השלישי יורים 25 צלחות בלבד.
ואז בפיינל יורים ששת הטובים 25 צלחות.
בד"כ ברמה זו יש שיוויונות גם בין המתחרים על הפיינל וגם בפיינל עצמו, ואז יורים שוברי שיוויון עד להכרעה.
היום יורים דאבל טראפ יום אחרון (אין לנו נציגים) ותמה לה אליפות אירופה לנשק חם בצ'כיה.
ארוע ארוך מרשים ומעורר כבוד.
מיכאל כתב:הספורט מאוד אקרקטיבי לקהל ומאוד פופולרי באירופה. למשל באיטליה שהיא המובילה בעולם יש פדרציה נפרדת לירי על צלחות חרס שבה למעלה ממיליון חברים ובפדרציה של הקליעה "הרגילה" כמה עשרות אלפים בלבד.

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד