גביע עולמי ארה"ב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גביע עולמי ארה"ב
מחר 6/5/03 אחה"צ, לפי שעון ישראל, מתחילות התחרויות המוקדמות.
נסו להיכנס לאתר האיגוד האמריקאי.
www.usashooting.com
דיווחים עם קבלת התוצאות.
אילן בן נון
נסו להיכנס לאתר האיגוד האמריקאי.
www.usashooting.com
דיווחים עם קבלת התוצאות.
אילן בן נון
בירי היום של שלב המוקדמות :
נשים רובה אויר יעל קן דגן 391 חני אוקונסקי 390.
אקדח חופשי אלכסנדר דנילוב ואלכס טריפולסקי 547 נק' כ"א.
כולם עלו לשלב הבא!
לשלב המוקדמות אין השפעה על הדרוג ומחר מתחיל הכל מחדש!!!
קלעינו יציינו את יום הזיכרון עם אנשי הקונסוליה.
הגדיל לעשות אלכס טריפולסקי שאקדחיו נגנבו בדרך לאטלנטה. הוא שאל לשלב המוקדמות אקדח מקלע רוסי. (בירי באקדח אויר ישתמש במוקדמות בנשקו של דנילוב)
נשים רובה אויר יעל קן דגן 391 חני אוקונסקי 390.
אקדח חופשי אלכסנדר דנילוב ואלכס טריפולסקי 547 נק' כ"א.
כולם עלו לשלב הבא!
לשלב המוקדמות אין השפעה על הדרוג ומחר מתחיל הכל מחדש!!!
קלעינו יציינו את יום הזיכרון עם אנשי הקונסוליה.
הגדיל לעשות אלכס טריפולסקי שאקדחיו נגנבו בדרך לאטלנטה. הוא שאל לשלב המוקדמות אקדח מקלע רוסי. (בירי באקדח אויר ישתמש במוקדמות בנשקו של דנילוב)
1.רשיון יצוא יבוא
2.בנתב"ג ניגשים לקב"ט מטענים ומדווחים ומציגים רשיונות הנ"ל.
3.מוכס מוודא התאמה לרשיונות, (למעט שביתות) וקב"ט מוודא פריקה.תחמושת בארגז נעול בנפרד.
4.המטען מובא לאחר אישור לעמדת הפקח/ית במסוף ההטענה(עמדה מזרחית כיום) ומועלה למטוס בנפרד. בארץ היעד הוא מובא לידיעת קב"ט המקום (כל ארץ לפי נהליה - למשל נשק אויר באירופה זוכה לטיפול של מטען רגיל) ושם הנשק מובא לחדר המזוודות ונמסר למציג "הזמנה לתחרות ואישור הכנסת נשק - היכן שנדרש.
הטיסה הפעם היתה לופטהנזה (בגלל שביתות ועיצומים) עם חניית ביניים בפרנקפורט! בגלל עיכוב עלו הנוסעים והגיעו לאטלנטה ללא המטען. כשהגיע המטען יום למחרת ארגז האקדח של טריפולסקי היה פרוץ (מחוייב להיות נעול) והאקדחים וציוד נוסף לא היו בו. לטענת האמריקאים (הנהלים אצלם), הגניבה היתה בפרנקפורט. דווח לשגרירות, לקב"ט, להתאחדות הקליעה וממנה למשטרה ולמשרד הפנים בארץ. לדברי יאיר דוידוביץ המשטרה האמריקאית והשגרירות טיפלו בהם יפה וסייעו להעביר תלונה למשטרת פרנקפורט. גם השגרירות שלנו בגרמניה מיודעת.
ממליץ לקרוא את התחקיר של ניר שועלי במעריב מערב החג - עמודי החדשות מוסף הספורט. נעים לראות תחקיר עיתונאי רציני ומקצועי.
חג שמח
לשרותך תמיד
ממתין לכתובת האופטיקאי. (או לקפה אני יעשה לך שחור או בוץ)
2.בנתב"ג ניגשים לקב"ט מטענים ומדווחים ומציגים רשיונות הנ"ל.
3.מוכס מוודא התאמה לרשיונות, (למעט שביתות) וקב"ט מוודא פריקה.תחמושת בארגז נעול בנפרד.
4.המטען מובא לאחר אישור לעמדת הפקח/ית במסוף ההטענה(עמדה מזרחית כיום) ומועלה למטוס בנפרד. בארץ היעד הוא מובא לידיעת קב"ט המקום (כל ארץ לפי נהליה - למשל נשק אויר באירופה זוכה לטיפול של מטען רגיל) ושם הנשק מובא לחדר המזוודות ונמסר למציג "הזמנה לתחרות ואישור הכנסת נשק - היכן שנדרש.
הטיסה הפעם היתה לופטהנזה (בגלל שביתות ועיצומים) עם חניית ביניים בפרנקפורט! בגלל עיכוב עלו הנוסעים והגיעו לאטלנטה ללא המטען. כשהגיע המטען יום למחרת ארגז האקדח של טריפולסקי היה פרוץ (מחוייב להיות נעול) והאקדחים וציוד נוסף לא היו בו. לטענת האמריקאים (הנהלים אצלם), הגניבה היתה בפרנקפורט. דווח לשגרירות, לקב"ט, להתאחדות הקליעה וממנה למשטרה ולמשרד הפנים בארץ. לדברי יאיר דוידוביץ המשטרה האמריקאית והשגרירות טיפלו בהם יפה וסייעו להעביר תלונה למשטרת פרנקפורט. גם השגרירות שלנו בגרמניה מיודעת.
ממליץ לקרוא את התחקיר של ניר שועלי במעריב מערב החג - עמודי החדשות מוסף הספורט. נעים לראות תחקיר עיתונאי רציני ומקצועי.
חג שמח
לשרותך תמיד
ממתין לכתובת האופטיקאי. (או לקפה אני יעשה לך שחור או בוץ)
לגבי העיתון... אני כבר הולך לראות במה מדובר...
לגבי הקפה כבר עניתי ...
אך רק עכשיו עודכנתי שאזל האספרסו, מקיאטו והקפוצ'ינו ...
לבושתי, איני יודע את ההבדל בין שחור לבוץ ...
אז אני אלך על זה שמורתח על הגז/גזיה עם הל (זה נחשב שחור או בוץ ?)
לגבי הקפה כבר עניתי ...
אך רק עכשיו עודכנתי שאזל האספרסו, מקיאטו והקפוצ'ינו ...

לבושתי, איני יודע את ההבדל בין שחור לבוץ ...

אז אני אלך על זה שמורתח על הגז/גזיה עם הל (זה נחשב שחור או בוץ ?)

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד