אליפות אירופה - פילזן, צ'כיה - תחרויות הנוער והנערות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
למיכאל שלום
לאכול את הפרות?
נו עוד עירוני שכנראה לא כל כך מבין שהבשר לא בא מהסופר............
פרה חולבת ממליטה לראשונה בגיל 22 חודש ואם היא נשארת לעונת תחלובה ויותר הרי שבשרה קשה וזה לא תענוג גדול.
או כפי שילדי הקיבוץ חורזים פרה שלא קמה - היא פרה לפסטרמה (ואני יודע שפסטרמה זה מהודו) פרות ותיקות נשחטות (בגלל הפרה המשוגעת הבשר מסומן ומיושן עד לקבלת תוצאות המעבדה מבדיקת רקמות המוח) ואם הבדיקה בסדר היא הולכת ל......נקניק!
בקר טעים הוא בקר צעיר שהבשר שלו יושן באופן נכון (עם השחיטה יש קרישת דם וחשוב שהוא יתפרק והשרירים (בשר) ישתחררו.
אז איך באמת רפתנים נהנים מבשר של עגל/ה טעים. אם יש המלטות של ולדות לא תקינים (רגל מעוותת, רככת או כל בעיה אחרת,עגלה עיוורת) מגדלים עד לפחות 5 חודשים ושוחטים "בפיקוח וטרינרי" מיישנים ואוכלים. (ראיתי ששמת אי מייל נשתדל להזמין אותך בשנה הבאה את מסיבת סוף העונה השנה החמצת)
ואם כבר משווים רפת למציאות שלנו תתפלא כמה שזה דומה......
מה נותנת פרה?
חלב? לא - בשביל חלב חולבים אותה.......
בשר? לא - בשביל בשר שוחטים אותה......
פרה נותנת בלי שתבקש חרא ובעיטות...............
אני לא יודע למה זה מזכיר לי את הממשלה של חלם........
גם שמה או שחלבו את הממשלה או ששחטו אותה..........
ואם זה בא מרצונה של הממשלה היא האכילה את התושבים בחרא ונתנה להם בעיטות בתחת. אבל זה רק בחלם! שם גם המציאו את הסיסמה שפוליטיקאים וחיתולים יש להחליף לעיתים תכופות ומאותן הסיבות.
שבת שלום
אילן
נ.ב עדיין הפרות תשמחנה לאכול כובעי קש.
לאכול את הפרות?
נו עוד עירוני שכנראה לא כל כך מבין שהבשר לא בא מהסופר............
פרה חולבת ממליטה לראשונה בגיל 22 חודש ואם היא נשארת לעונת תחלובה ויותר הרי שבשרה קשה וזה לא תענוג גדול.
או כפי שילדי הקיבוץ חורזים פרה שלא קמה - היא פרה לפסטרמה (ואני יודע שפסטרמה זה מהודו) פרות ותיקות נשחטות (בגלל הפרה המשוגעת הבשר מסומן ומיושן עד לקבלת תוצאות המעבדה מבדיקת רקמות המוח) ואם הבדיקה בסדר היא הולכת ל......נקניק!
בקר טעים הוא בקר צעיר שהבשר שלו יושן באופן נכון (עם השחיטה יש קרישת דם וחשוב שהוא יתפרק והשרירים (בשר) ישתחררו.
אז איך באמת רפתנים נהנים מבשר של עגל/ה טעים. אם יש המלטות של ולדות לא תקינים (רגל מעוותת, רככת או כל בעיה אחרת,עגלה עיוורת) מגדלים עד לפחות 5 חודשים ושוחטים "בפיקוח וטרינרי" מיישנים ואוכלים. (ראיתי ששמת אי מייל נשתדל להזמין אותך בשנה הבאה את מסיבת סוף העונה השנה החמצת)
ואם כבר משווים רפת למציאות שלנו תתפלא כמה שזה דומה......
מה נותנת פרה?
חלב? לא - בשביל חלב חולבים אותה.......
בשר? לא - בשביל בשר שוחטים אותה......
פרה נותנת בלי שתבקש חרא ובעיטות...............
אני לא יודע למה זה מזכיר לי את הממשלה של חלם........
גם שמה או שחלבו את הממשלה או ששחטו אותה..........
ואם זה בא מרצונה של הממשלה היא האכילה את התושבים בחרא ונתנה להם בעיטות בתחת. אבל זה רק בחלם! שם גם המציאו את הסיסמה שפוליטיקאים וחיתולים יש להחליף לעיתים תכופות ומאותן הסיבות.
שבת שלום
אילן
נ.ב עדיין הפרות תשמחנה לאכול כובעי קש.
אילן,
דע לך שהנושא קצת מציק לי:
נמאס לי לראות קלעים אחרים זוכים בכל מיני אירועים גדולים כשאני יודע שזה יכול להיות אני.
כמה מהם אני מכיר ויודע איך הם יורים והם לא טובים ממני.
בנוגע ל"קאמבק" אני לא רואיה בשנה האחרונה איזושהי חזרה לחיים, פשוט אחרי שנה קשה שבה לא ידעתי אם אני נשאר או עוזב לקרבי החלטתי שאני את הבחירה שלי עשיתי ואכן זו הייתה ההחלטה הקשה בחיי. כמו כן החלטתי להשקיע בספורט את כל האנרגיות "שהייתי אמור" להשקיע בצבא ולכן השנה האחרונה היא המשך של לפני שנתיים, מה גם שהתוצאות שלי לא עד כדי כך בשמיים.
בקיצור , יש עוד 3 חודשים בערך לסדר את הראש ולעבוד קשה.
אם תקרא את החתימה שלי אולי תבין...
דע לך שהנושא קצת מציק לי:
נמאס לי לראות קלעים אחרים זוכים בכל מיני אירועים גדולים כשאני יודע שזה יכול להיות אני.
כמה מהם אני מכיר ויודע איך הם יורים והם לא טובים ממני.
בנוגע ל"קאמבק" אני לא רואיה בשנה האחרונה איזושהי חזרה לחיים, פשוט אחרי שנה קשה שבה לא ידעתי אם אני נשאר או עוזב לקרבי החלטתי שאני את הבחירה שלי עשיתי ואכן זו הייתה ההחלטה הקשה בחיי. כמו כן החלטתי להשקיע בספורט את כל האנרגיות "שהייתי אמור" להשקיע בצבא ולכן השנה האחרונה היא המשך של לפני שנתיים, מה גם שהתוצאות שלי לא עד כדי כך בשמיים.
בקיצור , יש עוד 3 חודשים בערך לסדר את הראש ולעבוד קשה.
אם תקרא את החתימה שלי אולי תבין...
"WHO DARES-WINS"
- סליקאי ארד
למיכאל
צדיק באמונתו יחיה - אני ולבן לא!
לחברים ב10:00 שעון ישראל תחרות הבנות האחרונה באליפות זו,
ב 15:00 הפיינל
אח"כ עוברים לברנו לצלחות חרס. (יפתח אשכול נפרד)
ועוד בקשה
אנו עושים מאמץ רב לפרסם בכל אמצעי תקשורת, לא פעם אנו זוכים לכתף קרה.
חשוב מאד שכאשר יש פרסום תגיבו! אפילו קצר, יופי - כל הכבוד.
הרבה תגובות יהיה הרבה פרסום, מעט תגובות והקליעה פשוט לא תופיע יותר כי היא לא מושכת צפיות.
ואללה, YNET,מעריב - יללה להגיב.
תודה.
צדיק באמונתו יחיה - אני ולבן לא!
לחברים ב10:00 שעון ישראל תחרות הבנות האחרונה באליפות זו,
ב 15:00 הפיינל
אח"כ עוברים לברנו לצלחות חרס. (יפתח אשכול נפרד)
ועוד בקשה
אנו עושים מאמץ רב לפרסם בכל אמצעי תקשורת, לא פעם אנו זוכים לכתף קרה.
חשוב מאד שכאשר יש פרסום תגיבו! אפילו קצר, יופי - כל הכבוד.
הרבה תגובות יהיה הרבה פרסום, מעט תגובות והקליעה פשוט לא תופיע יותר כי היא לא מושכת צפיות.
ואללה, YNET,מעריב - יללה להגיב.
תודה.
אלה שטרנברג
לא סופי אבל - כנראה שאלה שלנו בפיינל במצבים, אחרי שצברה 578 נק'!!!!!!!!!!!
שכיבה - 197
עמידה - 190!!!!
כריעה - 191
גדולה!!!
עידכונים בהמשך...
אלה עלתה במקום השלישי לפיינל עם אותה תוצאת כמו המקום השני. המקום הראשון 586 האחרון בגמר 574, מחזיקים אצבעות...
ובנוסף, זכו הבנות במדלית ארד קבוצתית!!!!

שכיבה - 197
עמידה - 190!!!!
כריעה - 191
גדולה!!!
עידכונים בהמשך...
אלה עלתה במקום השלישי לפיינל עם אותה תוצאת כמו המקום השני. המקום הראשון 586 האחרון בגמר 574, מחזיקים אצבעות...
ובנוסף, זכו הבנות במדלית ארד קבוצתית!!!!

נערך לאחרונה על ידי שלומיתטחנאי בתאריך 26 יולי 2003, 11:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל הכבוד !
בהצלחה לכולם.
נועם.
בהצלחה לכולם.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
זה לא רק שלישי קבוצתי זה גם שיא ישראל
שיפור של 25! נק' לשיא הקודם שהושג רק במאי האחרון בפילזן צ'כיה.
ועשיו נחכה על סיכות לפיינל שידור ישיר ב 15:00
אילן
וכמובן ברכות:
לאלה כלה(kela) כלי כלי יופי - מחזיקים לך אצבעות.
לגיא המאמן של אלה ולמועדון חמשת האותות במעברות.
לדניאל רוט והמאמן שלה אופיר שהוא הפעם גם מאמן הנערות.
למילה פולק ולאבא שלה בוריס פולק
ולאלו שלפעמים שוכחים
שימעלה וג'ים שהוביל יחד עם יונסי (ראש המשלחת) וגילה זדה את הפקת הלקחים מאליפות הנוער הכושלת לפני מס' שנים.
ליאיר דוידוביץ' שעושה מאחורי הקלעים כל שניתן ואף למעלה מזה לקידום הנשים הנערות והנוער בקליעה בישראל חרף כל האילוצים.
אם שחכתי מישהו מתנצל מראש - מי שיעדכן אותי מבטיח לתקן.
שיפור של 25! נק' לשיא הקודם שהושג רק במאי האחרון בפילזן צ'כיה.
ועשיו נחכה על סיכות לפיינל שידור ישיר ב 15:00
אילן
וכמובן ברכות:
לאלה כלה(kela) כלי כלי יופי - מחזיקים לך אצבעות.
לגיא המאמן של אלה ולמועדון חמשת האותות במעברות.
לדניאל רוט והמאמן שלה אופיר שהוא הפעם גם מאמן הנערות.
למילה פולק ולאבא שלה בוריס פולק
ולאלו שלפעמים שוכחים
שימעלה וג'ים שהוביל יחד עם יונסי (ראש המשלחת) וגילה זדה את הפקת הלקחים מאליפות הנוער הכושלת לפני מס' שנים.
ליאיר דוידוביץ' שעושה מאחורי הקלעים כל שניתן ואף למעלה מזה לקידום הנשים הנערות והנוער בקליעה בישראל חרף כל האילוצים.
אם שחכתי מישהו מתנצל מראש - מי שיעדכן אותי מבטיח לתקן.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד