ושוב, התקפה לא מוצדקת על איגוד הקליעה וקלעי נבחרת ישראל.

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי מיכאל » 12 יוני 2003, 12:18

אורן,

מה שמשנה בכתבה זה לא מספר המלים שנכתבו על דנילוב וסטריק.

הכתבה במלואה אינה כ"כ רעה והיא מתייחסת בצורה הוגנת לדעתי לחוסר הענין הציבורי בענפי הספורט האיזוטריים. שים לב להתייחסות של הכתב לכך, שאף אחד למעשה לא מבין מה עובר על ספורטאי בענפים אלה להגיע לרמה אליה הגיע ומה ההקרבה הנדרשת.

הבקורת שאני רואה בכתבה היא על יחס התקשורת ועל כך, שהתקשורת מהללת את פבריקנט תוך התעלמות מהנזק שהיא גרמה לשותפה שלה בכך שהיא פורשת שנה לפני האוךימפיאדה ובכך מחסלת את האפשרות שלה להתחרות. :oops:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pronemaster » 12 יוני 2003, 13:17

מיכאל,

אין לי בעיה עם מספר המלים שנכתבו, ולא עם הגישה הכללית לענפי הספורט האיזוטריים. יש לי בעיה מסויימת עם כך שדווקא התוצאות של סטריק ודנילוב, שהן לא רעות, קיבלו יחס שכזה. הרי כמובן שהכתב/ת לא ידע מה המשמעות של כל תוצאה וכל מיקום.
אמנם אני לא מצפה שכל מי שכותב על ספורט אולימפי יכיר תוצאות ואיכויות ברמה גבוהה, אבל להכיר ברמה בסיסית, ובכל מקרה להרים טלפון קצר למישהו שיש לו מושג (אחד ממאמני הנבחרת, נציג איגוד הקליעה) יאפשר לכתב/ת להתייחס בצורה הרבה יותר הוגנת לתוצאות.
הגישה הנוכחית מביאה לכך שגם בזמנים בהם יש יותר סיקור של תוצאות הקלעים (אולימפיאדה, לאחר זכיה של קלע במדליה - כשמספרים על רמתו לאורך הזמן) הסיקור אינו הוגן ונותן רושם לא נכון.
The black knight always triumphs

אורן
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 12 יוני 2003, 14:29

אני חושב שהוא התכוון לתוצאות שלהם בפורט בנינג שהיו פשוט מזוויעות. גם בזאגרב לא היו מדהימות ואזכיר את ה571 של דנילוב באקדח אויר.

הפניה שלי היא לאילן - לארגן סרטון קצר על קליעה על CD ולהפיץ בקרב העיתונאים המסקרים את הענפים הקטנים, שיבינו קודם כל מה זה קליעה ספורטיבית.

שווה אולי לפנות לUSA SHOOTING - יש להם קצינת עיתונות במשרה מלאה - ולדבר איתם איך הם משווקים את עצמם.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pronemaster » 12 יוני 2003, 14:42

מיכאל,

לא נראה לי שזה פורט בנינג, כיוון שהתייחסו ל"השבוע", והכתבה באה לאחר הפרישה של פבריקנט, כלומר מבחינת זמנים סביר ביותר שזה היה קרואטיה. להתייחס ל"לא מדהימות" כ"לא פגעו" לא נראה לי כ"כ הוגן.

הרעיון של ליטול יוזמה, ולספק לכל הכתבים הרלוונטים חבילת מידע בצורה כלשהיא, המכילה הסברים קצרים (כדי שיהיה סיכוי שגם יקראו אותם :wink: ), סרטונים, תמונות וסקירה כללית של מבנה התחרויות, חשיבותן, אופן הדירוג ודרך ההתייחסות לתוצאות ומיקומים, ואולי אף פרטי קלעים ספציפיים (שלנו ואולי עולמיים) - הסטוריה וכו', נשמע לי רעיון מצוין, ואפילו לא כ"כ מסובך למימוש.

יאללה, תריץ את זה..
The black knight always triumphs

אורן
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 12 יוני 2003, 14:45

:lol: קודם כל יש לברך את גיא על הנצחון היום במינכן בתוצאה מרשימה של 702.5 והשגת הכרטיס לאולימפיאדה השלישית שלו - הישג שיא לקלע ישראלי מאז שהקריטריון הוא על פי תחרויות (ואולי שיא כל הזמנים).

מבחינת מי שלא מבין, מקום 13-14 זה "לא פגעו".
:lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 12 יוני 2003, 15:14

אילן ידידי
שאלת מי מוכן לעזור ללא כל תמורה, נכון?
אז הנה.
אני מוכן לעשות עבורך את הסרט עליו מדבר מיכאל.
צור קשר ונתאם
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 12 יוני 2003, 20:25

תודה לפונים ולמאירים את עיננו ובלי ציניות כל רעיון יתקבל בברכה.
דונדק תודה נצטרך לתאם פגישה בפרטי לשבת על התסריט ולהתחיל לבצע.
למען יקל על הפונים בואו אסביר מה עשיתי בשנתיים האחרונות.
שני מפגשים על ספורט אולימפי (השתלמות) אחד עם כניסתי לתפקיד והשני עם פתיחת העונה.
מפגש השתלמות בדני היי קיסריה וניסיון השתלמות בירי מעשי.
לראשון הגיעו 3 עיתונאים
לשני הגיעו 4 עיתונאים
לשלישי אחד ולרביעי אף אחד.

לגבי עיתונאים לא רצוי להכליל אני רוצה לציין לטובה מבחינה מקצועית את יצחק אשל מקול ישראל שמלווה את הענף שנים רבות יודע מהי קליעה ושואל שאלות נכונות. לא פעם אנו מוצאים עצמנו נבוכים מהשאלות שכן רף הציפיות של עיתונאים הוא מדליה ורצוי מזהב+שיא, כל מה שפחות כמעט ולא נחשב.
והשני ניר שועלי שגם ידע לבקר אותנו קשות ומאידך לפרגן ולכתוב הוא מצלצל ושואל ומתעניין, היחיד שהיה בכל ההשתלמויות למעט האחרונה עליה התנצל מראש בגלל ארוע אחר. הוא נכנס לאתרים ומשווה את הישגנו להישגים בעולם.
כתב מקצועי ובס"ה הגון. למרות שאין בי ספק שאם יהיה דם הוא ינהג כמו כל עיתונאי שצריך למכור.

ולמרות כל שציינתי אל תהססו לפנות להציע ולהאיר את עיני כמו שאומר פפי אין יותר חכם מכולנו יחד.

ואגב תודה ענקית לנועם ודביר שערכו את המצגות ללא תמורה! (אחרונים חביבים-לא ככה?)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד