אליפות צרפת - חדשות משליחת הסליק לצרפת

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי riko » 21 פברואר 2004, 12:45

קובי אברהם ???????

האגדה קמה לתחיה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שחר ינסוביץ
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי קובי אברהם » 22 פברואר 2004, 12:53

ùîçúé ìãòú ùàúä çé åéåãò ìëúåá ììà ùâéàåú ëúéá. ìîùëéìéí æä ð÷øà äàåø÷ì äúòåøø. àáì âí àúä äééúé òîå÷ òîå÷ á÷ìéòä ëê ùàëï ÷ùä ìà ìäéåú îèåîáì
àåäá
Color your shooting as Art
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 22 פברואר 2004, 14:23

האורקל לא התעורר, כי האורקל לא ישן. האורקל היתה אישה שישבה מעל מערה בדלפי והתמסטלה מהאדים שעלו מהמערה - בשל כך ניבאה נבואות לעולים לרגל (שבאו אליה למטרה זו) בשפה סתונה, שרק לאחר מעשה ניתן היה לפרשה כמתייחסת לארועים מסויימים.

ברומה היו הנבואות ניתנות לרוב מפי הסיבילות.

ומה זה "אתה הייתי עמוק עמוק בקליעה" ו"מטומבל" - זה קובי או לובה?
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי קובי אברהם » 22 פברואר 2004, 18:17

îéëàì é÷ø ! úåãä òì úé÷åï äùâéàä îä òåùä "éåã" ÷èðä- äëååðä ìàåø÷ì áîèøé÷ñ. äéà úîéã ÷ééîú àáì öøéê ìãòú àéê ìäëðñ åîúé? îä ùð÷øà ìà îùðä äâéì äòé÷ø äúøâéì!
Color your shooting as Art
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 22 פברואר 2004, 19:05

עכשיו אני עוד יותר מבולבל - אבל כמו שאני רגיל לומר לאשתי - אני האשם - לא את.
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תחרות

על ידי שלומיתטחנאי » 22 פברואר 2004, 21:43

היום התקיימה תחרות ראשונה מסוגה בצרפת, מעין פלייאוף, אך החוקים קצת שונים מאלה שאנחנו מכירים בארץ.
התחרות התקיימה ב 20 מחוזות בכל צרפת. המקומות הראשונים עולים אוטומטית לשלב הבא והסופי שיערך במרץ, ו 12 הקבוצות המפסידות הטובות ביותר יקבלו גם הן כרטיס לתחרות.

20 קבוצות התחילו היום את התחרות באזור - Ile de France (פריז והסביבה), בכל קבוצה 5 קלעים.
בשלב הראשון יורים 30 כדור. לכל קבוצה יש 4 שעות, והקלעים צריכים כמובן להתחשב ולהשאיר זמן גם לקלע האחרון.
לשלב רבע הגמר עולות 8 הקבוצות הראשונות. עכשיו הירי עובר למתכונת של פיינל, שיש דקה לכדור, ויורים 5 כדורים - קבוצה נגד קבוצה. אחרי כל כדור הקבוצה שצברה את הטוב מ - 5 , לוקחת נק'.
בשלב חצי הגמר זה בדיוק אותו הדבר אבל יורים 7 כדורים.
לפני הגמר התקיימה התחרות על המקום השלישי, שם יורים 9 כדורים, ובגמר יורים 11 כדורים.

מקווה שהצלחתי להסביר את זה...

הקבוצה שלי סיימה את השלב הראשון במקום הראשון. לי לא השאירו הרבה זמן, הייתי אחרונה. הצלחתי לירות לא רע, ואז 10 דקות לפני שנגמר הזמן, הודיעו על זה כמובן. למי שלא יודע צרפתית המספרים 10 ו 2 יכולים להישמע מאוד זהים.....
הייתי בטוחה שהשעון שלי לא בסדר, היו לי עוד שלושה כדורים, הדופק שלי עלה לרמות מטורפות ולא היה ממש אכפת לי לאן הכדור ילך העיקר שאני יספיק....
למזלי כולם נכנסו, אין לי ממש מושג איך ויריתי 292 .
זה היה די משעשע, אבל לא ממליצה ללב....

בחצי הגמר עפנו, ונאלצנו להתחרות על המקום השלישי, שאותו הצלחנו לקחת :D

מאוד נהנתי. אני חושבת שהתחרות במתכונת הזאת הרבה יותר אטרקטיבית ומהנה - גם לקלעים וגם לצופים. מה שהכי אהבתי זה שבכל קבוצה השתתפו 5 קלעים ולא 3. זה נותן הזדמנות שווה גם לקלעים שהם הקלעים הפחות בולטים במועדון, וזה גם מראה אם המועדון הוא אכן "מועדון" ולא 2 וחצי אנשים.
(אני כמובן לא באה לבקר אף אחד - חס וחלילה!!)

זהו, היה מאוד נחמד. יריתי לא רע, רק בחצי גמר הבולים שלי לא היו מספיק גבוהים, אבל - ככה זה בחיים.... :)

זהו,
שיהיה לכם שבוע טוב.
שלומית.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Coach » 23 פברואר 2004, 11:16

היי שלומית,

אני רואה שלא משעמם לך שם...
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד