ליגה לאומית 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ליגה לאומית 2
רובה
הפועל מעברות 1761 נק'
הפועל רחובות 1758
הפועל הרצליה 1747
חני אוקונסקי הפועל רחובות 597
דורון אגוזי הפועל מעברות 592
יעל קן דגן מטווח אולימפי 591
אקדח
מטווח אולימפי 1679
עמק הירדן 1663
הפועל אשקלון 1662
אלכס דנילוב מטווח אולימפי 583 נק'
גרי ארמיסט הפועל ת"א 576 נק'
אלכס טריפולסקי הפועל הרצליה 575
הפועל מעברות 1761 נק'
הפועל רחובות 1758
הפועל הרצליה 1747
חני אוקונסקי הפועל רחובות 597
דורון אגוזי הפועל מעברות 592
יעל קן דגן מטווח אולימפי 591
אקדח
מטווח אולימפי 1679
עמק הירדן 1663
הפועל אשקלון 1662
אלכס דנילוב מטווח אולימפי 583 נק'
גרי ארמיסט הפועל ת"א 576 נק'
אלכס טריפולסקי הפועל הרצליה 575
כמו שאומרים....אני יכולה לנסות. אם יש למישהו הערות הוא מוזמן להגיב.
בישראל יש שלוש ליגות (מהגבוהה לנמוכה) - ליגה לאומית, ליגה ארצית וליגה א'.
בליגה יש שישה מחזורים כשתוצאה הנמוכה ביותר לא נחשבת.
ליגה לאומית רובה - 13 קבוצות, אקדח 15קבוצות. בכל קבוצה 3 קלעים.
אין חלוקה לנוער, נערות, נשים גברים, כולם יורים ביחד. הדרוג הוא גם קבוצתי וגם אישי, והתוצאה מצטברת ממחזור למחזור. הירי הוא ברובה אויר - 60 כדור.
בסוף כל המחזורים 2 הקבוצות האחרונות יורדות לליגה ארצית ושתיים הראשונות בליגה ארצית עולות ללאומית.
יש לציין שמועדון יכול להכניס לליגה רק קבוצה אחת, אלא אם יש לו 2 קבוצות בעלות שם שונה, וקלעים קבועים בכל קבוצה. דוגמא:לאשקלון יש את הפועל אשקלון ואת עירוני אשקלון. מי שיורה בהפועל לא יכול לירות בעירוני ולהפך, ולאשקלון באמת יש 2 קבוצות בליגה הלאומית. מה שקרה בעונה הקודמת היה, ששלוש הקבוצות שסיימו ראשונות ברובה בליגה הארצית, לא יכלו לעלות ללאומית כי היתה להם כבר קבוצה שם. לא רצו להעלות לליגה את הקבוצות שסיימו במקומות 5 ו 4, כדי שלא יווצר מצב של פער גדול מידי ברמה, אז עשו מבחן בין אלו שהיו צריכות לרדת לבין מקומות 5 ו 4 שהיו אמורים לעלות. (סתם לידע כללי)
ליגה ארצית רובה ואקדח 13 קבוצות, גם כן 3 קלעים בכל קבוצה.
אתו הדבר קורה גם בליגה ארצית, אלא שפה יורדים לליגה א'.
ליגה א' - ליגה פתוחה, כל מועדון יכול להשתתף, ואין סינון, בנוסף הקלעים יורים רק 40 כדור. הליגה הנ"ל מתקיימת בימי שישי במועדונים והתוצאות נשלחות לאיגוד הקליעה. שלא כמו ליגה א' הליגה הלאומית והארצית מתקיימות בימי שבת או במטווח הלאומי בהרצליה (ליגה לאומית), או במספר מועדונים במקומות שונים בארץ (ליגה ארצית).
זהו, מקווה שזה היה מובן ושלא סיבכתי אתכם יותר מידי...
ואני רוצה לתת תשובה לחניך שלי (לשעבר) אורן -
זה קרה כל כך הרבה פעמים בעבר וזה יקרה עוד המון פעמים בעתיד...
אילן מעביר לעיתונות בדיוק מה שצריך. הם עושים עם האינפורמציה מה שבא להם, ואי אפשר לפקח על זה. אני זוכרת שיריתי באחת הליגות 595 נק', וכתבו שעשיתי שיא ישראל. טעות: אני לא יכולה לעשות שיא ישראל ב 60 כד'....
ובקשר למה שהיה כתוב בעיתון על הליגה האחרונה. את הדבר הכי חשוב הם השמיטו, וזה את התוצאה של חני (597), הם כתבו שהיא ניצחה, אבל לא כתבו באיזה תוצאה..... ככה זה, אסור להתעצבן מזה.
להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.
בישראל יש שלוש ליגות (מהגבוהה לנמוכה) - ליגה לאומית, ליגה ארצית וליגה א'.
בליגה יש שישה מחזורים כשתוצאה הנמוכה ביותר לא נחשבת.
ליגה לאומית רובה - 13 קבוצות, אקדח 15קבוצות. בכל קבוצה 3 קלעים.
אין חלוקה לנוער, נערות, נשים גברים, כולם יורים ביחד. הדרוג הוא גם קבוצתי וגם אישי, והתוצאה מצטברת ממחזור למחזור. הירי הוא ברובה אויר - 60 כדור.
בסוף כל המחזורים 2 הקבוצות האחרונות יורדות לליגה ארצית ושתיים הראשונות בליגה ארצית עולות ללאומית.
יש לציין שמועדון יכול להכניס לליגה רק קבוצה אחת, אלא אם יש לו 2 קבוצות בעלות שם שונה, וקלעים קבועים בכל קבוצה. דוגמא:לאשקלון יש את הפועל אשקלון ואת עירוני אשקלון. מי שיורה בהפועל לא יכול לירות בעירוני ולהפך, ולאשקלון באמת יש 2 קבוצות בליגה הלאומית. מה שקרה בעונה הקודמת היה, ששלוש הקבוצות שסיימו ראשונות ברובה בליגה הארצית, לא יכלו לעלות ללאומית כי היתה להם כבר קבוצה שם. לא רצו להעלות לליגה את הקבוצות שסיימו במקומות 5 ו 4, כדי שלא יווצר מצב של פער גדול מידי ברמה, אז עשו מבחן בין אלו שהיו צריכות לרדת לבין מקומות 5 ו 4 שהיו אמורים לעלות. (סתם לידע כללי)
ליגה ארצית רובה ואקדח 13 קבוצות, גם כן 3 קלעים בכל קבוצה.
אתו הדבר קורה גם בליגה ארצית, אלא שפה יורדים לליגה א'.
ליגה א' - ליגה פתוחה, כל מועדון יכול להשתתף, ואין סינון, בנוסף הקלעים יורים רק 40 כדור. הליגה הנ"ל מתקיימת בימי שישי במועדונים והתוצאות נשלחות לאיגוד הקליעה. שלא כמו ליגה א' הליגה הלאומית והארצית מתקיימות בימי שבת או במטווח הלאומי בהרצליה (ליגה לאומית), או במספר מועדונים במקומות שונים בארץ (ליגה ארצית).
זהו, מקווה שזה היה מובן ושלא סיבכתי אתכם יותר מידי...
ואני רוצה לתת תשובה לחניך שלי (לשעבר) אורן -
זה קרה כל כך הרבה פעמים בעבר וזה יקרה עוד המון פעמים בעתיד...
אילן מעביר לעיתונות בדיוק מה שצריך. הם עושים עם האינפורמציה מה שבא להם, ואי אפשר לפקח על זה. אני זוכרת שיריתי באחת הליגות 595 נק', וכתבו שעשיתי שיא ישראל. טעות: אני לא יכולה לעשות שיא ישראל ב 60 כד'....
ובקשר למה שהיה כתוב בעיתון על הליגה האחרונה. את הדבר הכי חשוב הם השמיטו, וזה את התוצאה של חני (597), הם כתבו שהיא ניצחה, אבל לא כתבו באיזה תוצאה..... ככה זה, אסור להתעצבן מזה.
להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.

שלומית -
דבר ראשון משהו דפוק עם המייל שלך - כל המיילים שאני שולח אליך חוזרים "לא ידוע" או "שגיאה קבועה".
שנית - מועדון הוא רק מי שיש לו אישיות משפטית נפרדת. לאשקלון יש שתי קבוצות כי מדובר בשתי עמותות נפרדות, שלכל אחת מהן קיום משפטי משלה. דוגמה אחרת - חיפה הקימו מועדון רובה ומועדון אקדח - אבל עוברים על תקנון ההתאחדות כי יש קלעים הרשומים בשני המועדונים (מסיבות השגת תקציב ככל הנראה) כאשר לפי התקנון קלע לא יכול להיות רשום ביותר ממועדון אחד.

דבר ראשון משהו דפוק עם המייל שלך - כל המיילים שאני שולח אליך חוזרים "לא ידוע" או "שגיאה קבועה".
שנית - מועדון הוא רק מי שיש לו אישיות משפטית נפרדת. לאשקלון יש שתי קבוצות כי מדובר בשתי עמותות נפרדות, שלכל אחת מהן קיום משפטי משלה. דוגמה אחרת - חיפה הקימו מועדון רובה ומועדון אקדח - אבל עוברים על תקנון ההתאחדות כי יש קלעים הרשומים בשני המועדונים (מסיבות השגת תקציב ככל הנראה) כאשר לפי התקנון קלע לא יכול להיות רשום ביותר ממועדון אחד.

nobody expects the spanish inquisition
רוהר
רוהר, ידעתי שאתה תוכל להסביר את העניין הזה הכי טוב. אני לא ממש יודעת את כל הפרטים. וחוץ מזה, אני מקבלת את האי מיילים שלך....לפחות את חלקם....
ד"ש מפריז
ד"ש מפריז

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד