אליפות אירופה נשק אויר - שוודיה 11/03
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מיכאל אני חשבתי שאתה יודע שעובדים יחד עם ספורט ההישג, וגם הקריטריונים לשליחת ספורטאים (2 בכל מקצוע) הוא לפי הקריטריון הנ"ל.
ספורטאי שלישי במקצוע להשלמת קבוצע יוצא או אם עשה קריטריון או שהוא קרוב ויש סיכוי לקבוצה (על הטיקט הזה יצאו דניאל רוט ועמרי טובי)
תוצאות ביניים מגטבורג
דנילוב 579 מקום 11 סופי
טריפולסקי 571 .
יעל קן דגן 391 2 נק מהפיינל בשלב זה.(כשהדרוג עדיין לא סופי)
חני מתחילה עכשיו, מחזיק לה אצבעות ביד ימין וכוסס צפרניים ביד שמאל.
לחני ב ה צ ל ח ה.
ספורטאי שלישי במקצוע להשלמת קבוצע יוצא או אם עשה קריטריון או שהוא קרוב ויש סיכוי לקבוצה (על הטיקט הזה יצאו דניאל רוט ועמרי טובי)
תוצאות ביניים מגטבורג
דנילוב 579 מקום 11 סופי
טריפולסקי 571 .
יעל קן דגן 391 2 נק מהפיינל בשלב זה.(כשהדרוג עדיין לא סופי)
חני מתחילה עכשיו, מחזיק לה אצבעות ביד ימין וכוסס צפרניים ביד שמאל.
לחני ב ה צ ל ח ה.
כמו שרוהר אמר, הכוונה שלי אכן היתה קריטריון של היחידה לספורט השגי. כי לפי מה שזכור לי עד מקום 16 היה בעבר קריטריון כלשהו... סגל בכיר אני חושבת....
חוץ מזה, אתה יודע כמוני ש אם, אי אפשר ממש לומר.... אם הוא היה מתחיל טוב אולי הוא לא היה מסיים טוב, וכו'... (אם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה נוסעת לבד לשלוח טוטו). בסך הכל דורון ירה כמו שציפו ממנו ואולי אפילו יותר ואולימפיאדת בייג'ין לא מאוד רחוקה... יש לו זמן להיות עוד יותר טוב...
עוד לא בדקתי את המטווחים בפריז, אני עדיין לא החלטתי אם בא לי לחזור לכל הכאבי גב, כתפיים, ברכיים......
זהו, אז כל הכבוד לאגוזי..... :lol:

חוץ מזה, אתה יודע כמוני ש אם, אי אפשר ממש לומר.... אם הוא היה מתחיל טוב אולי הוא לא היה מסיים טוב, וכו'... (אם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה נוסעת לבד לשלוח טוטו). בסך הכל דורון ירה כמו שציפו ממנו ואולי אפילו יותר ואולימפיאדת בייג'ין לא מאוד רחוקה... יש לו זמן להיות עוד יותר טוב...

עוד לא בדקתי את המטווחים בפריז, אני עדיין לא החלטתי אם בא לי לחזור לכל הכאבי גב, כתפיים, ברכיים......
זהו, אז כל הכבוד לאגוזי..... :lol:

נערך לאחרונה על ידי שלומיתטחנאי בתאריך 09 נובמבר 2003, 15:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
גם את רומא לא בנו ביום אחד וההתקדמות של דורון היא קרן האור היחידה בתוצאות של המשלחת הישראלית.
אי אפשר לצפות למקום בפיינל אם רק שני קלעים עוברים 590.
בנוער ובנערות התוצאות מאכזבות במיוחד - אם ניקח בחשבון את הנסיון הבינלאומי הרב שיש לקלעי הנוער יחסית למה שהיה לפני שנים.
אי אפשר לצפות למקום בפיינל אם רק שני קלעים עוברים 590.
בנוער ובנערות התוצאות מאכזבות במיוחד - אם ניקח בחשבון את הנסיון הבינלאומי הרב שיש לקלעי הנוער יחסית למה שהיה לפני שנים.
nobody expects the spanish inquisition
שלום לכולם
קלעינו ניבחרת ישראל מאוכזבים ויש על מה
אבל שורה תחתונה
יש לנו ניבחרת טובה
יש לנו 2 קואטות
ויש לנו עתיד עם ניבחרת כזאת
אז להרים את הראש ולהתחיל לעבוד על אליפות אירופה הבאה
אומנם אין חלוקת קואטות אבל אפשר להיות אלוף או אלופת אירופה
בהצלחה בהמשך
משה
קלעינו ניבחרת ישראל מאוכזבים ויש על מה

אבל שורה תחתונה
יש לנו ניבחרת טובה
יש לנו 2 קואטות
ויש לנו עתיד עם ניבחרת כזאת

אז להרים את הראש ולהתחיל לעבוד על אליפות אירופה הבאה
אומנם אין חלוקת קואטות אבל אפשר להיות אלוף או אלופת אירופה
בהצלחה בהמשך
משה
אם אתה רוצה לירות תירה!! אם אתה רוצה לדבר דבר!
העיקר חייה ותן לחיות!!!
העיקר חייה ותן לחיות!!!
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד