אקדח אוויר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח אוויר
שלום לכולם רציתי לשאול דבר ראשון אפשר איזה מספר טלפון משהוא שבו אני יכול לבקש לעשות רישיון לרובה אוויר? וגם לא מיזמן חזרתי מרוסיה שם קניתי אקדח אוויר אבל הייתי צריך לבקש ממשרד הפנים ברוסיה בשביל להעביר אןתו במטוס... בכל מיקרה זה נשאר שם אצל דוד שלי אז האם דוד שלי יכול לישלוח לי את זה לארץ? תודה מראש
- סליקאי ארד
כבר שנים שלא נותנים בארץ רשיון לאקדח אוויר (בארץ אקדח ורובה אוויר נחשבים
לנשק לכל דבר) הדרך היחידה להשיג רשיון כזה זה אם אתה בן יותר מ21
תוכל להרשם למועדון קליעה ואז לאחר תקופה של פעילות ותחרויות במועדון
(אין לי מושג כמה זמן החבר'ה של האולימפי יוכל לעזור לך יותר)
תקבל אולי את הרשיון הרצוי.
ואז תוכל להתחיל בפרוצדרות של לייבא את הנשק מול משרד הפנים(לשלוח בדואר זה לא חוקי ובמקרה הטוב לא תקבל אותו, במיקרה הרע גם כמה חבר'ה נחמדים יבואו אליך לשיחה קצרה -אתה יודע, מחבלים, פיגועים ,11 בספטמבר)
ובנוסף בארץ אסור לירות עם כל נשק מכל סוג(חוץ מרובה ציד) שהוא בשום מקום חוץ ממטוח מאושר(לא בחצר לא בשדה ).
לנשק לכל דבר) הדרך היחידה להשיג רשיון כזה זה אם אתה בן יותר מ21
תוכל להרשם למועדון קליעה ואז לאחר תקופה של פעילות ותחרויות במועדון
(אין לי מושג כמה זמן החבר'ה של האולימפי יוכל לעזור לך יותר)
תקבל אולי את הרשיון הרצוי.
ואז תוכל להתחיל בפרוצדרות של לייבא את הנשק מול משרד הפנים(לשלוח בדואר זה לא חוקי ובמקרה הטוב לא תקבל אותו, במיקרה הרע גם כמה חבר'ה נחמדים יבואו אליך לשיחה קצרה -אתה יודע, מחבלים, פיגועים ,11 בספטמבר)
ובנוסף בארץ אסור לירות עם כל נשק מכל סוג(חוץ מרובה ציד) שהוא בשום מקום חוץ ממטוח מאושר(לא בחצר לא בשדה ).
בוא נעשה סדר בדברים:
1. רשיון לרובה אוויר אכן ניתן להוציא מגיל 14. אקדח קצת יותר בעייתי (אל תשאלו אותי למה).
2. צריך להיות חבר מועדון קליעה פעיל, כלומר, מי שהשתתף בלמעלה משלוש תחרויות בתקופה האחרונה.
3. אם תיצור איתי קשר בפרטי ותאמר לי היכן אתה גר, ניתן יהיה לכוון אותך למועדון קרוב אליך שאני מניח שישמח לקלוט קלעים חדשים.
4. בכל מקרה, מעל גיל 21, חבר מועדון קליעה פעיל (ראה סעיף 2) לא צריכה להיות בעיה (אלא אם יש לך רישום פלילי או שאתה פסיכופט מועד....)
5. לגבי ייבוא - אפשרי ואפילו קיים נוהל מסודר במשרד הפנים לייבוא אישי. דרישת סף לייבוא אישי היא עמידה בקריטריונים לקבלת רשיון לכלי הספציפי.
6. ניתן לייבא את הכלי ע"י משלוח בדואר, רק יש לוודא לפני כן קיום רשיון יצוא מהמדינה השולחת ורשיון ייבוא לארץ.
7. במידה ותרשם למועדון קליעה, המועדון יכול לנסות ולקבל רשיון יבוא ורשיון על הכלי על שם המועדון עד שתעמוד בקריטריונים. בצורה זו תוכל להתאמן במועדון עם האקדח שלך, ולכשתקבל רשיון, תוכל "לרכוש" אותו מהמועדון, כלומר להעביר את הרשיון על שמך.
8. בהצלחה
1. רשיון לרובה אוויר אכן ניתן להוציא מגיל 14. אקדח קצת יותר בעייתי (אל תשאלו אותי למה).
2. צריך להיות חבר מועדון קליעה פעיל, כלומר, מי שהשתתף בלמעלה משלוש תחרויות בתקופה האחרונה.
3. אם תיצור איתי קשר בפרטי ותאמר לי היכן אתה גר, ניתן יהיה לכוון אותך למועדון קרוב אליך שאני מניח שישמח לקלוט קלעים חדשים.
4. בכל מקרה, מעל גיל 21, חבר מועדון קליעה פעיל (ראה סעיף 2) לא צריכה להיות בעיה (אלא אם יש לך רישום פלילי או שאתה פסיכופט מועד....)
5. לגבי ייבוא - אפשרי ואפילו קיים נוהל מסודר במשרד הפנים לייבוא אישי. דרישת סף לייבוא אישי היא עמידה בקריטריונים לקבלת רשיון לכלי הספציפי.
6. ניתן לייבא את הכלי ע"י משלוח בדואר, רק יש לוודא לפני כן קיום רשיון יצוא מהמדינה השולחת ורשיון ייבוא לארץ.
7. במידה ותרשם למועדון קליעה, המועדון יכול לנסות ולקבל רשיון יבוא ורשיון על הכלי על שם המועדון עד שתעמוד בקריטריונים. בצורה זו תוכל להתאמן במועדון עם האקדח שלך, ולכשתקבל רשיון, תוכל "לרכוש" אותו מהמועדון, כלומר להעביר את הרשיון על שמך.
8. בהצלחה

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד