הפקדת אקדח בנסיעה לחול
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הפקדת אקדח בנסיעה לחול
שלום לכולם, מישהו יודע האם חייבים להפקיד את האקדח בנסיעה לחצי שנה לחול והאם הם יכולים בכלל לדעת אם הפרדתי אותו? ואיפה הכי זול לעשות את זה, מישהו אמר לי שהוא עשה ב25 שקל לחודש, ואני לא מוצא בפחות מחמישים.. (בבקשה לא להגיב תגובות כמו מה אכפת לך זה לא הרבה כסף וכו..)
תודה רבה מראש.
תודה רבה מראש.
- סליקאי ארד
Re: הפקדת אקדח בנסיעה לחול
לא, לא חייבים.
אבל מומלץ מאוד מכמה סיבות:
1. אם הרישיון שלך פג כשאתה בחו"ל והאקדח לא מופקד - אתה עבריין. אם הוא מופקד - הרישיון מוקפא ובר חידוש בחזרתך.
2. אם האקדח נגנב - אתה אחראי. אם הוא מופקד - אתה פטור מאחריות.
3. אם האקדח ניזוק, למשל בשריפה שפרצה - הלך הכסף (ואולי אף הרישיון). אם מופקד - מעט התעסקות והכל בסדר.
מחיר - לא שמעתי על מחירים של 25 ש"ח בחודש. אבל תחשוב על עלות הזמן והדלק שאתה תצטרך להשקיע בשביל ההפרש של 25*6=150 ש"ח. אני הייתי מפקיד במקום הכי קרוב למקום מגורים/עבודה.
אבל מומלץ מאוד מכמה סיבות:
1. אם הרישיון שלך פג כשאתה בחו"ל והאקדח לא מופקד - אתה עבריין. אם הוא מופקד - הרישיון מוקפא ובר חידוש בחזרתך.
2. אם האקדח נגנב - אתה אחראי. אם הוא מופקד - אתה פטור מאחריות.
3. אם האקדח ניזוק, למשל בשריפה שפרצה - הלך הכסף (ואולי אף הרישיון). אם מופקד - מעט התעסקות והכל בסדר.
מחיר - לא שמעתי על מחירים של 25 ש"ח בחודש. אבל תחשוב על עלות הזמן והדלק שאתה תצטרך להשקיע בשביל ההפרש של 25*6=150 ש"ח. אני הייתי מפקיד במקום הכי קרוב למקום מגורים/עבודה.
- סליקאי טיטניום
Re: הפקדת אקדח בנסיעה לחול
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד