חיפוש כספת או תיבת בטחון
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חיפוש כספת או תיבת בטחון
שלום רב,
יש לי כספת מאובטחת וכולה בשביל הנשק כפי שהחוק דורש.
העניין הוא שהייתי מעוניין בכספת או תיבת בטחון שבה אני אוכל לשים את הנשק כשאני בבית כדי שלא תהיה גישה לילדים ומבקרים. כלומר לא כזאת נגד גניבה אלא משהו נגד משחק בנשק וכדומה.
אני מעדיף שזה לא תהיה עוד כספת כבדה אלא משהו בסגנון תיבות בטחון (ראיתי שבאלי אקספרס מוכרים אפילו תיבות יעודיות לנשק עם טביעת אצבע לפתיחה).
יש למישהו המלצות?
תודה מראש
יש לי כספת מאובטחת וכולה בשביל הנשק כפי שהחוק דורש.
העניין הוא שהייתי מעוניין בכספת או תיבת בטחון שבה אני אוכל לשים את הנשק כשאני בבית כדי שלא תהיה גישה לילדים ומבקרים. כלומר לא כזאת נגד גניבה אלא משהו נגד משחק בנשק וכדומה.
אני מעדיף שזה לא תהיה עוד כספת כבדה אלא משהו בסגנון תיבות בטחון (ראיתי שבאלי אקספרס מוכרים אפילו תיבות יעודיות לנשק עם טביעת אצבע לפתיחה).
יש למישהו המלצות?
תודה מראש
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
Re: חיפוש כספת או תיבת בטחון
משהו ספציפי שהתכוונת? כי הלינק מוביל אותי לאתר הכללי של החברה.
- סליקאי ארד
בגדול יש להם מוצר אחד- לא מונע את האפשרות להחזיק את הנשק אבל מונע את האפשרות לדרוך את הנשק.
CZ P07
- סליקאי ארד
אהה. כן. זה אכן ראיתי.
אבל אני מעדיף שלא יוכלו פיסית לגעת.
אבל אני מעדיף שלא יוכלו פיסית לגעת.
- סליקאי ארד
אם הבנתי נכון, אתה מתכוון במה אפשר לאכסן זמנית, כל עוד אתה נוכח, את הנשק כדי שיהיה איתך אבל לא עליך.
ואז כביכול הוא יותר נגיש כשתרצה לצאת, ולא בהכרח בכספת שהגישה אליה מורכבת, ואולי אף סודית, וככה אתה רוצה שתישאר.
השאלה האם אתה אכן יכול להבטיח חעצמך שכאשר תעזוב - תיקח את הנשק איתך, או תעביר אותו לאכסון ה"תקני".
אם אתה יכול להבטיח (לעצמך) שכך המצב - כל כספת הכי קטנה בחנויות עשה זאת בעצמך יכולה לשמש למטרה זו, אבל אתה צריך לזכור שמבחינת החוק (וההיגיון) אתה אמור לאכסן את הנשק באחסון תקני. בטח ובטח כאשר אתה עוזב את המקום/הבית.
אם זה צועק "אקדח" או "משהו בעל ערך" כי זה נראה כמו כספת - חפש Gun Box ותראה אם אתה יכול להביא את זה לארץ.
ואז כביכול הוא יותר נגיש כשתרצה לצאת, ולא בהכרח בכספת שהגישה אליה מורכבת, ואולי אף סודית, וככה אתה רוצה שתישאר.
השאלה האם אתה אכן יכול להבטיח חעצמך שכאשר תעזוב - תיקח את הנשק איתך, או תעביר אותו לאכסון ה"תקני".
אם אתה יכול להבטיח (לעצמך) שכך המצב - כל כספת הכי קטנה בחנויות עשה זאת בעצמך יכולה לשמש למטרה זו, אבל אתה צריך לזכור שמבחינת החוק (וההיגיון) אתה אמור לאכסן את הנשק באחסון תקני. בטח ובטח כאשר אתה עוזב את המקום/הבית.
אם זה צועק "אקדח" או "משהו בעל ערך" כי זה נראה כמו כספת - חפש Gun Box ותראה אם אתה יכול להביא את זה לארץ.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד