התקנת WIN 7 בנטבוק
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התקנת WIN 7 בנטבוק
שלום,
אני מעוניין להתקין WIN 7 STARTER בנטבוק שלי.
אבל -
1. איך אוכל לשמור את הדרייברים על מנת להבטיח פעולה תקינה לאחר התקנת המערכת החדשה
2. על המחשב יש מדבקה designed for winXP, המשמעות די ברורה... אבל: בהנחה שאני מתקין גירסת starter לא אמורה להיות תקלה. כמו"כ, תמיד אני יכול לחזור אחורה ל XP.
לתשובת המבינים אודה,
ירון
אני מעוניין להתקין WIN 7 STARTER בנטבוק שלי.
אבל -
1. איך אוכל לשמור את הדרייברים על מנת להבטיח פעולה תקינה לאחר התקנת המערכת החדשה
2. על המחשב יש מדבקה designed for winXP, המשמעות די ברורה... אבל: בהנחה שאני מתקין גירסת starter לא אמורה להיות תקלה. כמו"כ, תמיד אני יכול לחזור אחורה ל XP.
לתשובת המבינים אודה,
ירון
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: התקנת WIN 7 בנטבוק
שלב ראשון לפני הכל לבדוק שיש דריברים לכל פריטי החומרה למחשב שלך המתאימים ל-Windows 7
את הדריברים יש לאחסן על התקן חיצוני כדי שיעמדו לרשותך לאחר התקנת מערכת ההפעלה החדשה.
רצוי מאוד שלמחשב יהיה זיכרון של 2G להתקנת WINDOWS 7 ושיעבוד היטב.
זכור לגבות את כל החומר המחשב לפני ההתקנה.
מנסיון אישי לא רצוי לבצע Upgrade אלא לבצע התקנה נקייה המוחקת את תוכן הדיסק.
והכי חשוב לא לצפות לניפלאות מהמחשב.... זה בסך הכל Netbook ומערכת הפעלה של מיקרוסופט.
את הדריברים יש לאחסן על התקן חיצוני כדי שיעמדו לרשותך לאחר התקנת מערכת ההפעלה החדשה.
רצוי מאוד שלמחשב יהיה זיכרון של 2G להתקנת WINDOWS 7 ושיעבוד היטב.
זכור לגבות את כל החומר המחשב לפני ההתקנה.
מנסיון אישי לא רצוי לבצע Upgrade אלא לבצע התקנה נקייה המוחקת את תוכן הדיסק.
והכי חשוב לא לצפות לניפלאות מהמחשב.... זה בסך הכל Netbook ומערכת הפעלה של מיקרוסופט.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
טיפים מניסיון מר.
וודא שיש לך לפחות 2 כוננים, אם אין חלק את הראשי (C) לשניים בעזרת תוכנה יעודית.
צור IMAGE של הC הנוכחי בD
הכן USB עם איתחול ועם התוכנה שבעזרתה יצרת את קובץ הIMAGE. אני משתמש לרוב ב-SNAPSHOT.
כעת נסה לשדרג תוך כדי הצלבת שתי אצבעות מאחורי הגב...
לא הצליח? בצע BOOT עם ה USB ושחזר את הכונן עם הXP בעזרת הSNAPSHOT
וודא שיש לך לפחות 2 כוננים, אם אין חלק את הראשי (C) לשניים בעזרת תוכנה יעודית.
צור IMAGE של הC הנוכחי בD
הכן USB עם איתחול ועם התוכנה שבעזרתה יצרת את קובץ הIMAGE. אני משתמש לרוב ב-SNAPSHOT.
כעת נסה לשדרג תוך כדי הצלבת שתי אצבעות מאחורי הגב...
לא הצליח? בצע BOOT עם ה USB ושחזר את הכונן עם הXP בעזרת הSNAPSHOT
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
OK, חדשות רעות וחדשות טובות.
מתברר שלמחשב אין דרייברים חומרה המתאימים ל winXP. שלחתי מייל לתמיכה של ASUS, ולאחר כשעה קיבלתי תשובה שהשדרוג לא מומלץ בשל דרייברים חסרים, החומרה תוכננה ל winXP בלבד.
ובעודי מתבאס מהתשובה, מגיע מייל נוסף,ממש לפני כמה דק'. יבואנית ASUS בישראל הציעה תוכנית טרייד-אין משתלמת, הבא את הישן הוסף 500 ש"ח ותקבל נטבוק מתקדם למדי.
אתם כבר מבינים מה רע ומה טוב
מתברר שלמחשב אין דרייברים חומרה המתאימים ל winXP. שלחתי מייל לתמיכה של ASUS, ולאחר כשעה קיבלתי תשובה שהשדרוג לא מומלץ בשל דרייברים חסרים, החומרה תוכננה ל winXP בלבד.
ובעודי מתבאס מהתשובה, מגיע מייל נוסף,ממש לפני כמה דק'. יבואנית ASUS בישראל הציעה תוכנית טרייד-אין משתלמת, הבא את הישן הוסף 500 ש"ח ותקבל נטבוק מתקדם למדי.
אתם כבר מבינים מה רע ומה טוב
- סליקאי זהב

בבדיקה מדוקדקת, תלוי מה אני לוקח ולפי זה נקבעת הוספה. אני מקבל סך של 800 ש"ח על מה שאני מביא [זה לדעתי, הרבה מעבר למה שהוא שווה].
אני חשבתי על זה - http://il.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_10 ... ifications
זה הרבה מעבר למה שאני צריך ממחשב נייד. מעבר ליישומי office (בעיקר power point) וגלישה קלה לא נעשה בו שימוש. רוב השימושים שלי (98% מהם) אני מבצע במחשב נייח מתקדם.
אני חשבתי על זה - http://il.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_10 ... ifications
זה הרבה מעבר למה שאני צריך ממחשב נייד. מעבר ליישומי office (בעיקר power point) וגלישה קלה לא נעשה בו שימוש. רוב השימושים שלי (98% מהם) אני מבצע במחשב נייח מתקדם.
- סליקאי זהב

שנייה לפני שאתה מחליף מחשב, אולי אתה יכול לעבוד עם לינוקס? הפצה כמו אובנטו (או קסובונטו, אם המחשב חלש מאוד) יכולה לתת לך ביצועים הרבה יותר טובים על המחשב הזה, דרייברים לכל דבר, מערכת גמישה מאוד (וזה בעצם מציע לך גם מערכת הפעלה אמיתית
). המחיר לא יקר - 0 ש"ח, ואתה גם מצטרף למועדון יוקרתי של "מביני עניין" שלא הולכים עם העדר.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

אפשר לקבל את הצעת השדרוג שלהם? יש לי eee ששוכב במגרה ללא שימוש והיה מת להשתדרג ב-500-800 ש"ח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
הכל מתואם דרך קרן הרכש של המעבדה באוני', לא אכפת לי להעביר את המייל אם מאפשרים לי, אבל לא מבטיח.
וובארט - אני נדרש להחליף סיסמה בכל כניסה... שלשום זה התחיל, וכעת כל כניסה הסיסמה מהפעם הקודמת חסומה
וובארט - אני נדרש להחליף סיסמה בכל כניסה... שלשום זה התחיל, וכעת כל כניסה הסיסמה מהפעם הקודמת חסומה
- סליקאי זהב

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד