מפגש
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מפגש
אחרי יום הבחירע תתחילו לבשל יום שישי לפגישת מחזור של כ ו ו ל ם במטווח הגדול הפתוח של הר אחים במשגב על רכס יודפת בגליל מקום יפה ונעים ורחב
יש לי אישור להשכיר המקום למפגש אני מוכן לארגן הכל אצטרך עזרה בנושא של ירי ממדריכים מיומנים בכדי שהעסק יעבור בבטיחות בשלום ובהנאה מירבית , את המזון אני אסדר לפי כמות האנשים יחד עם ידידי אורן דניאל המדריך והמנגליסט הארגנטינאי המקצועי.
ו כ ו ל ם יהיו מוזמנים לפי כמות האנשים אדע כמה יעלה המזון והמטווח במידה וישאר כסף הוא יועבר לדביר לטיפוח האתר.
??? נו..
אפשר יהיה להביא מוצרים למכירה במקום למי שיש,
תחמושת אנסה לארגן סוחר נשק מורשה שיגיע למקום לנושא במידה ולא , אני מאמין שכל אחד יצליח ל...
תתחילו להציף בתאריכים בכדי שאני אנסה לשריין אחד מימי השישי את המטווח.
יש לי אישור להשכיר המקום למפגש אני מוכן לארגן הכל אצטרך עזרה בנושא של ירי ממדריכים מיומנים בכדי שהעסק יעבור בבטיחות בשלום ובהנאה מירבית , את המזון אני אסדר לפי כמות האנשים יחד עם ידידי אורן דניאל המדריך והמנגליסט הארגנטינאי המקצועי.
ו כ ו ל ם יהיו מוזמנים לפי כמות האנשים אדע כמה יעלה המזון והמטווח במידה וישאר כסף הוא יועבר לדביר לטיפוח האתר.
??? נו..
אפשר יהיה להביא מוצרים למכירה במקום למי שיש,
תחמושת אנסה לארגן סוחר נשק מורשה שיגיע למקום לנושא במידה ולא , אני מאמין שכל אחד יצליח ל...
תתחילו להציף בתאריכים בכדי שאני אנסה לשריין אחד מימי השישי את המטווח.
נערך לאחרונה על ידי יאיר אדרי בתאריך 31 מרץ 2006, 22:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד