איפה נפגשים השבוע?????
איפה נפגשים השבוע?????
שלום חברים.
היכן נפגשים השבוע?
(מטווח בול מלא השבוע ולא ניתן לירות בו).
מחכה להצעות
היכן נפגשים השבוע?
(מטווח בול מלא השבוע ולא ניתן לירות בו).

מחכה להצעות
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
מספר הצעות שלא נוצלו עדיין:
- מטווח מלון אמבסדור באילת, למי שלא יודע, השימוש שם הוא ללא תשלום לחברי הסליק.
- מטווח העיר, נתניה.. גם שם חינם והיחס נהדר כרגיל.
- מטווח קיסריה, שם עוד לא היינו ואם תחליטו שכן, אדבר עם מנהל המטווח ונראה מה קורה.
- מטווח אריאל, אצל דרור מעוז, אנחנו מוזמנים לשם לעיתים תכופות.
עוד רעיונות?
(לגבי אילת, נא לקבל ברצינות הראויה, למרות שכל מי שנוסע, יותר ממוזמן לקבלת פנים אילתית של משה, לירי בחינם ולאחסון האקדח בזמן השהיה בעיר, ללא כל תשלום).
- מטווח מלון אמבסדור באילת, למי שלא יודע, השימוש שם הוא ללא תשלום לחברי הסליק.
- מטווח העיר, נתניה.. גם שם חינם והיחס נהדר כרגיל.
- מטווח קיסריה, שם עוד לא היינו ואם תחליטו שכן, אדבר עם מנהל המטווח ונראה מה קורה.
- מטווח אריאל, אצל דרור מעוז, אנחנו מוזמנים לשם לעיתים תכופות.
עוד רעיונות?
(לגבי אילת, נא לקבל ברצינות הראויה, למרות שכל מי שנוסע, יותר ממוזמן לקבלת פנים אילתית של משה, לירי בחינם ולאחסון האקדח בזמן השהיה בעיר, ללא כל תשלום).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- תרמתי למען הסליק
חבל
דווקא היה מתאים לשנות אוירה לנסוע לגלות מטווחים אחרים
אבל בדיוק בשישי אני טס
אל דאגה - אני חוזר ביום שני וכבר במפגש הבא נפגש
חכו לי
אבל בדיוק בשישי אני טס
אל דאגה - אני חוזר ביום שני וכבר במפגש הבא נפגש
חכו לי
- סליקאי ארד
מפגש
טוב לדעת שבאמבסדור-אילת מטווח ללא תשלום כי אני עומד לבקר שם בעתיד הקרוב. ואם כבר מדברים על אמבסדור, אז פעם היה שם (ואני גם ניצלתי את ההזדמנות) מטווח וירטואלי (מקרינים סרטון על מסך חישנים) ואתה פוגע ברעים.
אחרי הירי ניתן לבדוק את הפגיעות.
השאלה! האם זה עדיין פעיל????
ולגבי מפגש מתאים לי אילת בסוף החודש, יש שם תחרות ירי לליגת מקומות עבודה.
אחרי הירי ניתן לבדוק את הפגיעות.
השאלה! האם זה עדיין פעיל????
ולגבי מפגש מתאים לי אילת בסוף החודש, יש שם תחרות ירי לליגת מקומות עבודה.
אני רציני
- סליקאי כסף
אדי,
מטווח הוידאו אינו פעיל כרגע, מכיוון שיחס עלות המתקן ועלות התיקונים שלו, אינם נמצאים בשום יחס לעלות התיקון לאחר שכל מיני ממממממממ.... נקרא להם "חסרי יכולת" פוגעים במנגנונים העדינים שלו (מנועים ומסילות).
כעקרון, לא מדובר כלל במערכת בעלת חיישנים כלשהם, אלא פשוט במסך העשוי משתי שכבות נייר, הצמודות אחת על השניה ונוסעות כל אחת בכיוון שונה, ירי על המטרה מדליק נורות מאחורי הנייר והפגיעות נראות לעין, תנועה קלה של גלילי הנייר למעשה סותמת את החורים וניתן להמשיך לירות.
אגב, גם לי היה מתאים מפגש (ואפילו תלת-יומי) באילת... אבל הכיס...אחחחחח... הכיס....
מטווח הוידאו אינו פעיל כרגע, מכיוון שיחס עלות המתקן ועלות התיקונים שלו, אינם נמצאים בשום יחס לעלות התיקון לאחר שכל מיני ממממממממ.... נקרא להם "חסרי יכולת" פוגעים במנגנונים העדינים שלו (מנועים ומסילות).
כעקרון, לא מדובר כלל במערכת בעלת חיישנים כלשהם, אלא פשוט במסך העשוי משתי שכבות נייר, הצמודות אחת על השניה ונוסעות כל אחת בכיוון שונה, ירי על המטרה מדליק נורות מאחורי הנייר והפגיעות נראות לעין, תנועה קלה של גלילי הנייר למעשה סותמת את החורים וניתן להמשיך לירות.
אגב, גם לי היה מתאים מפגש (ואפילו תלת-יומי) באילת... אבל הכיס...אחחחחח... הכיס....
Webart - דביר, מייסד הסליק
אני כמובן הכי בעד מטווח העיר נתניה.
יש במטווח עכשיו דגמי פלסטיק של M-16 בצבע כחול, במחיר מבצע של 1,500 ש"ח כ"א. כל הקודם זוכה....
ועכשיו ברצינות, יריתי בכמה מטווחים, ובמטווח העיר נתניה יש היחס הטוב ביותר שקיבלתי (אם כי לא יריתי עדיין אצל שרקן או במאיר רוט, והבנתי שגם אישים טובים אלו למדו את הערך של מתן שירות). דלפק התצוגה מזמן מכוסה בריר שלי.
יש במטווח עכשיו דגמי פלסטיק של M-16 בצבע כחול, במחיר מבצע של 1,500 ש"ח כ"א. כל הקודם זוכה....
ועכשיו ברצינות, יריתי בכמה מטווחים, ובמטווח העיר נתניה יש היחס הטוב ביותר שקיבלתי (אם כי לא יריתי עדיין אצל שרקן או במאיר רוט, והבנתי שגם אישים טובים אלו למדו את הערך של מתן שירות). דלפק התצוגה מזמן מכוסה בריר שלי.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי כסף
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד