מפגש סליק, יום שבת 13.12.2008
מפגש סליק, יום שבת 13.12.2008
חברים יקרים,
ביום שבת, 13.12.08, יתקיים מפגש סליק חגיגי במוזיאון הימי הלאומי בחיפה לחברי האתר וילדיהם.
המפגש יכלול הדרכה של חברנו הותיק BROADAXE, תוך התמקדות בתערוכת הפיראטים ועוד.
אנחנו נפגשים בכניסה למוזיאון בשעה 10:30, ההדרכה תתחיל ב-11:30 בדיוק ותמשך עד 13:00, לאחר מכן ניתן יהיה להמשיך עצמאית לטייל במוזיאון (פתוח עד 15:00).
כתובת המוזיאון שד' אלנבי 198 חיפה, מבנה השיש הקובייתי שמעל מוזיאון ההעפלה וחה"י ("הספינה"). יש גישה נוחה ברמפות משני הכיוונים של הכביש הראשי.
המחירים: מבוגר 22 ש"ח, ילד 17 ש"ח, פנסיונר נושא תעודה 11 ש"ח (זאת בהנחה שאנחנו קבוצה של מעל ל-20 חברים, ואני בטוח בכך).
לאחר מכן, אשמח אם נוכל להתארגן לארוחת צהריים משותפת, אני מצפה שכמה מחברי תושבי האזור יוכלו להמליץ לנו על מקום בו נוכל לשבת.
הערה: לא ניתן לשנות את התאריך ליום חול או לתאריך אחר, לו"ז ההדרכות בתערוכות קשיח ואינו נתון כ"כ לשינויים ותזוזות.
כרגיל, נשמח לדעת מראש מי מגיע, ע"י הודעה באשכול זה (מי שלא מגיע, מתבקש שלא לשלוח הודעת "לא מגיע").
כמו כן, אם המגיעים יכולים לקחת איתם טרמפיסטים או זקוקים להסעה, נא לעדכן באשכול.
ביום שבת, 13.12.08, יתקיים מפגש סליק חגיגי במוזיאון הימי הלאומי בחיפה לחברי האתר וילדיהם.
המפגש יכלול הדרכה של חברנו הותיק BROADAXE, תוך התמקדות בתערוכת הפיראטים ועוד.
אנחנו נפגשים בכניסה למוזיאון בשעה 10:30, ההדרכה תתחיל ב-11:30 בדיוק ותמשך עד 13:00, לאחר מכן ניתן יהיה להמשיך עצמאית לטייל במוזיאון (פתוח עד 15:00).
כתובת המוזיאון שד' אלנבי 198 חיפה, מבנה השיש הקובייתי שמעל מוזיאון ההעפלה וחה"י ("הספינה"). יש גישה נוחה ברמפות משני הכיוונים של הכביש הראשי.
המחירים: מבוגר 22 ש"ח, ילד 17 ש"ח, פנסיונר נושא תעודה 11 ש"ח (זאת בהנחה שאנחנו קבוצה של מעל ל-20 חברים, ואני בטוח בכך).
לאחר מכן, אשמח אם נוכל להתארגן לארוחת צהריים משותפת, אני מצפה שכמה מחברי תושבי האזור יוכלו להמליץ לנו על מקום בו נוכל לשבת.
הערה: לא ניתן לשנות את התאריך ליום חול או לתאריך אחר, לו"ז ההדרכות בתערוכות קשיח ואינו נתון כ"כ לשינויים ותזוזות.
כרגיל, נשמח לדעת מראש מי מגיע, ע"י הודעה באשכול זה (מי שלא מגיע, מתבקש שלא לשלוח הודעת "לא מגיע").
כמו כן, אם המגיעים יכולים לקחת איתם טרמפיסטים או זקוקים להסעה, נא לעדכן באשכול.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 03 ינואר 2009, 08:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
האשה אשרה!
מגיע 99% (עם לא יהיו חולי חורף של הרגע האחרון) זוג+ 2 (4 ו- 9)
שכחתי לציין את העובדה החשובה - כניסה למוזיאון עם נשק בהצגת רשיון.
תוספת עריכה: בשבתות דצמבר מתקיים "החג של החגים" בבית-הגפן וסביבותיו, מרחק 10 ד' נסיעה מהמוזיאון. לחובבי עתיקות ואספנות - מומלץ. משנים קודמות - אם לא יהיה גשם = יהיה עמוס. השנה בחצר שמול בית הגפן נמצאים נפחים שמציגים את אומנותם.
תוספת עריכה: בשבתות דצמבר מתקיים "החג של החגים" בבית-הגפן וסביבותיו, מרחק 10 ד' נסיעה מהמוזיאון. לחובבי עתיקות ואספנות - מומלץ. משנים קודמות - אם לא יהיה גשם = יהיה עמוס. השנה בחצר שמול בית הגפן נמצאים נפחים שמציגים את אומנותם.
נערך לאחרונה על ידי BROADAXE בתאריך 07 דצמבר 2008, 22:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
מגיע, מגיע
כמובן שמגיע
שתחייה ושני צאצאיה
ואני כמובן
(סה"כ 4)
כמובן שמגיע
שתחייה ושני צאצאיה
ואני כמובן
(סה"כ 4)
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
מי עוד? החלה הספירה לאחור...
כמו-כן אני מחכה לרעיונות מהחיפאים שביננו לאופציה מועדפת לארוחת צהריים, שתוכל להכיל את כולנו ותהיה (כמו שאני אוהב) עממית, מעולה וזולה.
אגב, אם כולם יורדים חזרה דרומה, ואם (וזה אם די גדול) אין להם בעיית כשרות, אולי נתפנק כולנו באלאבמה, נתניה, שם נוכל לשריין לנו את המסעדה לשבת אחה"צ?
כמו-כן אני מחכה לרעיונות מהחיפאים שביננו לאופציה מועדפת לארוחת צהריים, שתוכל להכיל את כולנו ותהיה (כמו שאני אוהב) עממית, מעולה וזולה.
אגב, אם כולם יורדים חזרה דרומה, ואם (וזה אם די גדול) אין להם בעיית כשרות, אולי נתפנק כולנו באלאבמה, נתניה, שם נוכל לשריין לנו את המסעדה לשבת אחה"צ?
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד