שלום חברים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שלום חברים
סליקאים חברים יקרים
חלקכם תהיתם איה נעלמתי בשבועות האחרונים,
אז ככה - גם עברתי דירה ועדיין לא חיברתי את המחשב (קיוויתי גם להשאיר את הטלויזיה בחוץ, אבל זוגתי שתחיה התנגדה
)
אבל הדבר הבאמת חשוב שקרה ושינה את חיי לעד - נולדה ביתי הבכורה, הנסיכה הקטנה
אז בנתיים אני מושקע כל כולי בחוויה המדהימה הזו, אבל מבטיח לחזור בהקדם
שחר
חלקכם תהיתם איה נעלמתי בשבועות האחרונים,
אז ככה - גם עברתי דירה ועדיין לא חיברתי את המחשב (קיוויתי גם להשאיר את הטלויזיה בחוץ, אבל זוגתי שתחיה התנגדה

אבל הדבר הבאמת חשוב שקרה ושינה את חיי לעד - נולדה ביתי הבכורה, הנסיכה הקטנה
אז בנתיים אני מושקע כל כולי בחוויה המדהימה הזו, אבל מבטיח לחזור בהקדם
שחר
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 08 אוגוסט 2020, 11:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
- סליקאי כסף
שחר ורונית היקרים,
מזל טוב ענקי מכל הלב, שלושתינו שמחים מאוד (הצוציק השני בדרך, עוד לא מדבר) תהנו, אין מתנה גדולה יותר בחיים מלהעניק חיים חדשים ...
בבוקר, אחרי לילה בלי שינה, כשתקבל חיוך בפעם הראשונה, תבין שהכל, אבל הכל מתגמד.. הלילות ללא השינה, ההליכות הארוכות בשבילים, הבקבוקים, ההנקות, החיתולים הכל.. הכל מתגמד מול חיוך וחיבוק של הקטנטונת..
ניפגש בקרוב.
מיקי, שי ונעם שגיב.
מזל טוב ענקי מכל הלב, שלושתינו שמחים מאוד (הצוציק השני בדרך, עוד לא מדבר) תהנו, אין מתנה גדולה יותר בחיים מלהעניק חיים חדשים ...
בבוקר, אחרי לילה בלי שינה, כשתקבל חיוך בפעם הראשונה, תבין שהכל, אבל הכל מתגמד.. הלילות ללא השינה, ההליכות הארוכות בשבילים, הבקבוקים, ההנקות, החיתולים הכל.. הכל מתגמד מול חיוך וחיבוק של הקטנטונת..
ניפגש בקרוב.
מיקי, שי ונעם שגיב.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
חברים
נועם תאר את ההרגשה במדיוק - כשרואים את החיוך הקטן הזה הכל הופך לורוד
רוב תודות על הברכות והאיחולים, זה מחמם את הלב, בכל פעם אני נפעם מהעובדה שלמרות שחלק מהחברויות פה הן וירטואליות לחלוטין יש ביכולתן לתת המון כח והרגשה טובה.
שחר
נועם תאר את ההרגשה במדיוק - כשרואים את החיוך הקטן הזה הכל הופך לורוד

רוב תודות על הברכות והאיחולים, זה מחמם את הלב, בכל פעם אני נפעם מהעובדה שלמרות שחלק מהחברויות פה הן וירטואליות לחלוטין יש ביכולתן לתת המון כח והרגשה טובה.
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד