אשדוד 25.7
לחברה שלום!
חשבתי לעצמי עם אתם שם עם אקדחים ואוכל, אז אני הביא כמה פינים של באולינג ונעשה אפנינג מושלם. לא יצא לי לבקר במטווח ,ולפי הריגושים של הזכרת המקום אני חייב תבילת אש.
עם אתם מעונינים תנו תשובה. יכול להיות שאלדר יגיע מהצבא הבן שלי
יורם שטיינר
חשבתי לעצמי עם אתם שם עם אקדחים ואוכל, אז אני הביא כמה פינים של באולינג ונעשה אפנינג מושלם. לא יצא לי לבקר במטווח ,ולפי הריגושים של הזכרת המקום אני חייב תבילת אש.
יורם שטיינר
נערך לאחרונה על ידי יורם-אלדר שטיינר בתאריך 21 יולי 2003, 21:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
או קיי, אז מסתמן שנהייה בין 15 ל 20 אנשים
אני מביא כמה בקבוקיי מיץ/קולה קרררים.
נ.ב.
מישהו יודע אם יש שמה "ברק", שכולם יוכלו לנסות?

אני מביא כמה בקבוקיי מיץ/קולה קרררים.
נ.ב.
מישהו יודע אם יש שמה "ברק", שכולם יוכלו לנסות?
נערך לאחרונה על ידי RoadRuner בתאריך 21 יולי 2003, 22:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
nמפגש באשדוד
חבריה סליקאים
לאחר מספר מפגשים באשדוד ובמיוחד האחרון המוצלח מ-18/7 , חפצתי להגיד לכם , האמרגן טדי וכל הסליקאים המתוכננים, לתאם את הגעתכם מראש.
מטווח אשדוד, לאושרם של המנהלים, הינו מטווח עסוק .
יש צורך בתיאום מוקדם עם יחיאל ע"מ שיוכל להקצות לכם את אחד המתקנים לירי חופשי (20 מטר) ואולי אף מתקן נוסף. לצורך כך עליכם לקבוע לו"ז רצוי ומספר משתתפים צפוי.
כאחד שמשתמש במתקן לעיתים קרובות גם לצורכי עבודה , חפצתי להסב את תשומת ליבכם לכמה דגשים:
הנהלת המטווח שמה דגש חזק על נושא הבטיחות ולכן אסור שאוירת הסחבקות הסליקאית תגרום לקצה הקצה של מחשבה מקילת ראש.
מדובר במטווח שהינו מתקן חדש ומושקע, אנא שימרו עליו, הוא ישמש אותנו עוד רבות.
ההנחות והיחס הלבבי של יחיאל הינם לטובת חברי הסליק , ולכן עלינו לכבד את בקשותיו הכלליות או האקראיות במהלך השהיה.
הדברים שרשמתי לעיל מושתתים על ניסיון במטווח המדהים באשדוד, ועל יחסם הסבלני והאוהד של איציק מבעלי המטווח, יחיאל מנהל המטווח ומיכאל המדריך הוותיק ועתיר הניסיון המוכר לכולם עוד מלהב.
תרבחו, תירו ותהנו
לאחר מספר מפגשים באשדוד ובמיוחד האחרון המוצלח מ-18/7 , חפצתי להגיד לכם , האמרגן טדי וכל הסליקאים המתוכננים, לתאם את הגעתכם מראש.
מטווח אשדוד, לאושרם של המנהלים, הינו מטווח עסוק .
יש צורך בתיאום מוקדם עם יחיאל ע"מ שיוכל להקצות לכם את אחד המתקנים לירי חופשי (20 מטר) ואולי אף מתקן נוסף. לצורך כך עליכם לקבוע לו"ז רצוי ומספר משתתפים צפוי.
כאחד שמשתמש במתקן לעיתים קרובות גם לצורכי עבודה , חפצתי להסב את תשומת ליבכם לכמה דגשים:
הנהלת המטווח שמה דגש חזק על נושא הבטיחות ולכן אסור שאוירת הסחבקות הסליקאית תגרום לקצה הקצה של מחשבה מקילת ראש.
מדובר במטווח שהינו מתקן חדש ומושקע, אנא שימרו עליו, הוא ישמש אותנו עוד רבות.
ההנחות והיחס הלבבי של יחיאל הינם לטובת חברי הסליק , ולכן עלינו לכבד את בקשותיו הכלליות או האקראיות במהלך השהיה.
הדברים שרשמתי לעיל מושתתים על ניסיון במטווח המדהים באשדוד, ועל יחסם הסבלני והאוהד של איציק מבעלי המטווח, יחיאל מנהל המטווח ומיכאל המדריך הוותיק ועתיר הניסיון המוכר לכולם עוד מלהב.
תרבחו, תירו ותהנו
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
יורם-אלדר שטיינר כתב:לחברה שלום!
יורם שטיינר
יורם, השאלה לא במקום בכלל:!:

כל חבר מוזמן להגיע למפגשי הסליק, במיוחד מקצוען כמוך

היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
RoadRuner כתב:יש מתנדבים להביא כיבוד קל?
בורקסים?
אבטיח?
ולזאת יקרא בישראל "שאלת קיטבג"!
ביפביפ, אתה מביא אבטיח (או שניים) קרררררררררר!
ובורקס - חםםםםםםםםםםםםםםם!
סתם, תמיד יש כיבוד, כל אחד מביא מה שהוא בטוח שכולם יאהבו (ועדיף דברים HOME MADE, כמו העוגות של טדי, לדוגמא).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד