הגעה לכנס ISDEF

פורום זה מיועד לקביעת מפגשי חברים, לתאום ירי ואימונים משותפים או כל מפגש אחר בין חברי האתר.

Re: הגעה לכנס ISDEF

על ידי רועי 357 » 01 נובמבר 2011, 17:11

דווקא אני מצאתי תחומי עניין רבים...
אותי זה עניין! וגם בין היחידים שמה שיש שם רלוונטי...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי afss » 01 נובמבר 2011, 17:28

מדובר בתערוכה המיועדת לקהל מקצועי בלבד ולא רק זאת, מדובר על מוצרים שקהל היעד מכיר ומגיע לתערוכה לבחון סופית או לרכוש.
אם החלטת ללכת, תוכל לסיים הכל בשעה.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 01 נובמבר 2011, 19:15

בשביל לקנות מוצרים שקהל היעד מכיר לא צריכים תערוכה ,בטח לא היום בעידן האינטרנט .
כל חברה שמכבדת את עצמה יש לה אתר עוד לפני שיש מוצר אתה יכול לקבל את המפרט המלא מעל דפי האתר ,אם יש לך שאלות יש שרות לקוחות ואים נראה לך שמוצר מסוים מתאים לדרישותך אבל אתה לא בטוח מרבית החברות ישמוחו לשלוח לך DEMO תמורת סכום כזה אוו אחר אוו אפילו חינם לבחינה והערכה .
תערוכה מיועדת כדי לחשוף את המוצרים שלך ללקוחות פוטנצלים שלא מכירים את המוצר אוו שרוצים עוד מידע מגורם מוסמך .
בממקום זה לטעמי השנה התערוכה כן קלעה בול, ולא מעט חברות שלחו נציגים מטעמם שהציגו ונתנו תשובות מוסמכות במקום שיהיה רק את הנציג בישראל שמחזיר תשובות של "תשאיר פרטים נחזור אילך" ,אוו "תיכנס לאתר" וכ"ו ,וזה במקרא הטוב .
נכון הוא שבשנים האחרונות התערוכה מצטמצמת עוד ועוד ונכון שהתמיכה הלוגיסטית הפעם משאירה טעם רע בפה .
(את פני קיבלו 4 פקצות מהיעדר מילה טובה יותר לתיאור אם הופעה שיותר מתאימה לבית בושת מאשר לתערוכה מיקצועית ,הראשונה העבירה אותי לשניה "בשביל הצחוקים " ,השניה אחרי שסוף סוף כבר החליטה לקדם את פני בהזדקפות איטית ומאולצת בכיסא שחשף 5 תפחים ממה שצריך להיות מכוסה, תחת התנוחה הקודמת שבה שכבה על הכיסא .
ואחרי שסוף סוף זכיתי לחזות בזיו פניה במקום בשדיה התעקשה לתהעלם ככל יכולתה מההזמנה שלי ולהקיש בעיברית דווקא ,בתערוכה שכאמור מכילה דווקא לקוחות ומציגים מהעולם הגדול את שמי בכל טעות כתיב אפשרית ואז עברה לתפקיד וכאשר אמרתי את שם התפקיד שלי בלעז היא הרימה גבה ושאלה "מזה אומר?" .
עצוב שזה הפרצוף שתעשית הביטחון בוחרת להציג ....)
אחרי שכבר עברנו את זה התערוכה היתה אומנם מצומצמת למדי אבל בהחלט מענינת מאד בעיקר לאלו מאיתנו שמתענינים בנשק הקל וציוד נלווה וניתן לקבל הרבה מידע על מוצרים "מפי האתון"
איך שאומרים .
וכן מצאתי כמה מוצרים חדשים שלא היכרתי קודם ולראות ב3 מימדים כאלו שאני מכיר מהרשת בעיקר .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 02 נובמבר 2011, 08:04

למי שמתעניין במוצר מסויים, או מוצרים מסוג מסויים, ורוצה לבדוק אותם פיזית, אכן התערוכה עונה על הצרכים.
אני חושב שהתאכזבתי מגודלה הצנוע של התערוכה ומהיעדר "שחקנים כבדים" כמו תע"א, תע"ש וכד'.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 02 נובמבר 2011, 16:31

תודה מכובדי שחסכתם לי דמי נסיעה וחניה,אומנם הפקצות מהוות פיתוי משמעותי,,לעת עתה בודק אלטרנטיבות ,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 02 נובמבר 2011, 17:44

זה לא הפרצוף של תעשיית הביטחון אלא זו התערוכה פה בארץ.
פחות ופחות יצרנים לוקחים את התערוכה הזו ברצינות כי לא מגיעים מספיק לקוחות אמיתיים.
השוק בארץ קטן מאד וגם ככה רווי בחברות. רוב האנשים שמגיעים לתערוכה באים לראות/"לבעוט בצמיגים" ולא באמת להתעניין ולקנות. רובם מנצלים את זה בתור יום חופש בתשלום (צ'ופר) שהמעביד נותן להם וסיבה קצת לצאת מהמשרד.

תאמינו לי שבתערוכות בחו"ל איפה שהשוק האמיתי נמצא, הנציגות מטעם החברות והרצינות אחרים לגמרי.

למה בכל זאת חברות מציגות? הרבה עושים את זה מטעמי ציונות, גאווה כחול לבן ולהפגין נוכחות. העלות של השתתפות בתערוכה כזו יכולה להגיע לכמה עשרות אלפי שקלים, ואין סיכוי שהם מכסים אותה ממכירות שהם סגרו שם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד