רעיון למפגש - היבטי החוק לגבי שימוש בנשק
רעיון למפגש - היבטי החוק לגבי שימוש בנשק
שלום לכולם,
היות שמפעם לפעם עולות שאלות בנוגע לחוקיות שימוש בנשק, מתי מותר ואסור להשתמש בו וכדומה, חשבתי שיהיה מעניין לארגן מפגש בנושא זה.
מלבד הפגישה והחברותא, חשוב שיהיו כמה שיותר אנשים מצד החוק: עורכי דין, אנשי משטרה ועוד.
היות שמפגש קודם היה בדרום, אני מציע שהפעם יהיה המפגש באזור מרכז. מישהו מוכן להרים את הכפפה בנושא מקום?
מרצים, בעלי שאלה, בעלי תשובה וכדומה, מוזמנים להגיב.
בברכה,
ליאור נדיבי
היות שמפעם לפעם עולות שאלות בנוגע לחוקיות שימוש בנשק, מתי מותר ואסור להשתמש בו וכדומה, חשבתי שיהיה מעניין לארגן מפגש בנושא זה.
מלבד הפגישה והחברותא, חשוב שיהיו כמה שיותר אנשים מצד החוק: עורכי דין, אנשי משטרה ועוד.
היות שמפגש קודם היה בדרום, אני מציע שהפעם יהיה המפגש באזור מרכז. מישהו מוכן להרים את הכפפה בנושא מקום?
מרצים, בעלי שאלה, בעלי תשובה וכדומה, מוזמנים להגיב.
בברכה,
ליאור נדיבי
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
Re: רעיון למפגש - היבטי החוק לגבי שימוש בנשק
ליאור,
קח בחשבון שבעוד חודש בדיוק מתקיים מפגש הסליק במטווחי מאיר רוט (כן, כן, אני יודע שזאת הפעם הראשונה שאני מזכיר את העניין), ולכן אולי כדאי לדחות במעט את המפגש אותו אתה מציע.
קח בחשבון שבעוד חודש בדיוק מתקיים מפגש הסליק במטווחי מאיר רוט (כן, כן, אני יודע שזאת הפעם הראשונה שאני מזכיר את העניין), ולכן אולי כדאי לדחות במעט את המפגש אותו אתה מציע.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:ליאור,
אני מציע ברצינות לשקול להקים באותו מעמד עמותה...... עמותת הסליק לטובת אוחזי הנשק בישראל
1) נמחק ע"פ בקשה מגבוה...

2) תעסוק בענייני חקיקה.
3) תעסוק בלובי ותקשורת לטובת הנושא בכלל ואחזקת נשק פרטי בפרט.
4) תציע אלטרנטיבות לאימון והכשרה כפי שהם היום.
5) תחבור לאיגודים ועמותות דומים בעולם.
6) השתתפות קולקטיבית באירועים לא פוליטיים אך נוגעים לרווחת הציבור ובטחונו.
ועוד ועוד......
דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי trooperglock בתאריך 19 אוגוסט 2009, 09:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
עם כל כך הרבה פעילות זה מעמד מלכ"ר לא עמותה..?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
את סעיף מס' 1 ניתן למחוק, האתר הוא פרטי, ומסתמך על מימון עצמי, מימון מפרסום ומעזרתם הטובה של החברים בו.
לגבי השאר, נעשו כבר נסיונות רבים (וכושלים) בעבר, אם לא יוקם גוף אשר יאחד בתוכו את כלל סוחרי הנשק ובעלי המטווחים, יחד עם ציבור האוחזים בנשק המעוניינים לקדם את האג'נדה עליה מדובר - זה שוב יפול.
בשביל לובי, ובשביל שיהיה את הכוח להציג עמדה, וגם כדי לתפקד, צריך מימון נכבד, ואני בספק אם עשרות אלפי מחזיקי הרשיונות בישראל יפתחו את כיסם למען מטרותיה של עמותה שכזאת.
לגבי השאר, נעשו כבר נסיונות רבים (וכושלים) בעבר, אם לא יוקם גוף אשר יאחד בתוכו את כלל סוחרי הנשק ובעלי המטווחים, יחד עם ציבור האוחזים בנשק המעוניינים לקדם את האג'נדה עליה מדובר - זה שוב יפול.
בשביל לובי, ובשביל שיהיה את הכוח להציג עמדה, וגם כדי לתפקד, צריך מימון נכבד, ואני בספק אם עשרות אלפי מחזיקי הרשיונות בישראל יפתחו את כיסם למען מטרותיה של עמותה שכזאת.
לא עשרות אלפי, משרד הפנים מצהיר על כ-200,000 רשיונות/בעלי רשיונות פרטיים (לא כולל גופים)
אם רק מחציתם ישאירו 10 ש"ח תרומה לעמותה כזו במעמד חידוש הרשיון, לצורך שמירה על הזכות לחדש אותו גם בעוד 3 שנים, כבר אספת לא פחות ממיליון ש"ח (מימון מכובד לכל הדעות להתחלת הפעילות...)
אם רק מחציתם ישאירו 10 ש"ח תרומה לעמותה כזו במעמד חידוש הרשיון, לצורך שמירה על הזכות לחדש אותו גם בעוד 3 שנים, כבר אספת לא פחות ממיליון ש"ח (מימון מכובד לכל הדעות להתחלת הפעילות...)
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
Coach כתב:אם רק מחציתם ישאירו 10 ש"ח תרומה לעמותה כזו במעמד חידוש הרשיון
מבין למה אמרתי שיש צורך בשת"פ עם הסוחרים? הם אלו הבאים במגע קבוע ותכוף (המחוייב ע"פ חוק) עם אוחזי הנשק.
לדעתי עד היום לא היתה מוטיבציה ברורה לכל 200 אלף אוחזי הנשק להתאחד תחת גג אחד.
לאור האירועים האחרונים ולאור המשפט של שי דרומי, ייתכן שהבטחה לייצוג משפטי (מסובסד?) כן תגרום לאנשים להוציא כסף על חברות בכזה ארגון. כולנו יודעים שאם אחד מאיתנו כן היה בחוף תל ברוך ופותח באש לעבר חמישה בני מיעוטים וחיילת, הכותרת למחרת היתה "נושא נשק ברשיון הרג שני בני מיעוטים ופצע קשה שלושה נוספים וחיילת" וכותרת המשנה תהיה "משרד הפנים שוקל הקשחה נוספת של הקריטריונים למתן נשק" - וכדי שיהיה מישהו מנוסה לצידי באותו יום קשה, הייתי מוכן לשלם "אפילו" 50 שקל לשנה. (אין צורך לציין שהכותרת היתה מתעלמת לחלוטין מהצלת חייו של אזרח).
לא רק עורך דין שיהיה שם, אלא עמותה שלמה עם דובר, שיעזור להציג את הצד השני. במקרה של שי דרומי אני חושב שזה היה קצת יותר קל בגלל כמות האנשים שחשופים לתופעת המערב הפרוע בדרום (צורי, תקן אותי אם אני טועה).
זו נשמעת לי מוטיבציה שתפנה גם לאלו שלא כ"כ מעניין אותם אם כל מילאוימניק ללא עבר פלילי רשאי להוציא רשיון לנשק.
גיא.
לאור האירועים האחרונים ולאור המשפט של שי דרומי, ייתכן שהבטחה לייצוג משפטי (מסובסד?) כן תגרום לאנשים להוציא כסף על חברות בכזה ארגון. כולנו יודעים שאם אחד מאיתנו כן היה בחוף תל ברוך ופותח באש לעבר חמישה בני מיעוטים וחיילת, הכותרת למחרת היתה "נושא נשק ברשיון הרג שני בני מיעוטים ופצע קשה שלושה נוספים וחיילת" וכותרת המשנה תהיה "משרד הפנים שוקל הקשחה נוספת של הקריטריונים למתן נשק" - וכדי שיהיה מישהו מנוסה לצידי באותו יום קשה, הייתי מוכן לשלם "אפילו" 50 שקל לשנה. (אין צורך לציין שהכותרת היתה מתעלמת לחלוטין מהצלת חייו של אזרח).
לא רק עורך דין שיהיה שם, אלא עמותה שלמה עם דובר, שיעזור להציג את הצד השני. במקרה של שי דרומי אני חושב שזה היה קצת יותר קל בגלל כמות האנשים שחשופים לתופעת המערב הפרוע בדרום (צורי, תקן אותי אם אני טועה).
זו נשמעת לי מוטיבציה שתפנה גם לאלו שלא כ"כ מעניין אותם אם כל מילאוימניק ללא עבר פלילי רשאי להוציא רשיון לנשק.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
וואלה, כולה רציתי שניפגש ותראו לאן זה התפתח. מזכיר לי את ישיבות ההנהלה אצלנו ואח"כ הם לא מבינים למה החברה לא מתקדמת לשום מקום
(הפרצוף הוסף ע"פ בקשה של הבן שלי)
תאכלס, דביר, מבחינתי להתכנס אצל מאיר רוט זה מצוין. נראה לך שניתן לקבל איזה אולמון להרצאה ושיחה?

תאכלס, דביר, מבחינתי להתכנס אצל מאיר רוט זה מצוין. נראה לך שניתן לקבל איזה אולמון להרצאה ושיחה?
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
ליאור,
זהו מפגש שנבנה ונסגר כבר לפני חודש, כולל התכנים, אני מניח ששאר הנושאים יאלצו להמתין עד למפגש שאחריו (דבר איתי ונסגור את כל הפרטים הרלוונטיים).
לכל שאר החברים,
פרסום מסודר וחגיגי יצא בימים הקרובים.
זהו מפגש שנבנה ונסגר כבר לפני חודש, כולל התכנים, אני מניח ששאר הנושאים יאלצו להמתין עד למפגש שאחריו (דבר איתי ונסגור את כל הפרטים הרלוונטיים).
לכל שאר החברים,
פרסום מסודר וחגיגי יצא בימים הקרובים.
דביר,
מתי המפגש? מקווה שלא בשבת / חג?
חיים זאבי
מתי המפגש? מקווה שלא בשבת / חג?
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק
יום חמישי, 10.9, בשעות אחה"צ והערב.
Webart כתב:יום חמישי, 17.9, בשעות אחה"צ והערב.
יום חמישי 10.9 ולא 17 כפי שרשום לעיל. (תיקנתי ביומן)
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
תוקן גם אצלי
לפני שנים כשמצב שוק הנשק היה טוב ונתנו רשיונות "ללא בעיות" נעשה נסיון להתארגנות של סוחרים ואוחזי נשק אל מול משרד הפנים. לא יצא דבר מהנסיון הזה על שום היריבות בין מספר סוחרי נשק וגם על שום האיטרס שיש לבעלי חנויות הנשק למכור.
אם רוצים להקים עמותה אז ראשית יש לעשות זאת ללא הסוחרים שנית איפה הייתה עמותה לירי מעשי למה היא לא פעלה בנדון ? ואם היא פעלה אז היא לא עשתה די.
אם רוצים להקים עמותה אז ראשית יש לעשות זאת ללא הסוחרים שנית איפה הייתה עמותה לירי מעשי למה היא לא פעלה בנדון ? ואם היא פעלה אז היא לא עשתה די.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד