נסיון לארגון מפגש

פורום זה מיועד לקביעת מפגשי חברים, לתאום ירי ואימונים משותפים או כל מפגש אחר בין חברי האתר.

על ידי נועם » 16 פברואר 2006, 21:04

סראייה99 ..

התחמושת שאתה יורה באימונים מתאימה גם לאקדחים כל עוד אתה יורה מהקופסאות החומות שעליהן כתוב כדור 9 מ"מ לתמ"ק סדרה 2-95 / 7-95 ומעלה.. הן מאושרות לירי באקדחים.

(אבל הריח.. אוייש.. הריח.. אלף תרנגולות עם קלקול קיבה לא מצליחות לייצר כזה ריח.. :twisted: )

מה לא ?

לא יורים תחמושת צבאית או משטרתית במטווח אזרחי ע"פ הנחיות משרד הפנים ומשטרת ישראל.

בנוסף, גם לא יורים עם כלים צבאיים במטווחים אזרחיים כיוון שהצבא לא מוכן לכתוב על נייר שהוא מאשר לחיילים לעשות כן ולהתאמן על חשבונם, בניגוד למשטרת ישראל שהשכילה לעשות כן.

אם צריך הסברים נוספים פנה אלי בפרטי.

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

9 מ"מ צבאי...

על ידי benbenam » 16 פברואר 2006, 22:54

מילא הצחנה......
אבל הטינופת שזה משאיר באקדח..... ..
נועם למה זה :?: שמים שם בנוסף לאבק שריפה עוד משהו ?
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי sraya99 » 16 פברואר 2006, 23:00

מביאים לנו לא רק אטמי אוזניים במיטווחים :lol: תאמת אני כבר לא שם לב לריח... שאלה יהיו הקשיים היחידים שלנו הריח.
תאמין לי אל תאמין לאף אחד.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 17 פברואר 2006, 07:12

אמיר,
הסיבה פשוטה.. התחמושת ישנה, עומדת בשמש, בתנאי אחסנה המתאימים אולי ללחימה בערבות קזחסטן.. ככה לא מאחסנים תחמושת.. חבל על הכסף. כמו כן, כאשר מחזיקים תחמושת שנים ולא מרעננים בשיטת FIFO או LIFO .. נוצרים מערומים של תחמושת שלא נעשה בה שימוש ואז.. נפתחות ארובות השמיים של מרת"ח והתחמושת זורמת.. רק מעניין שעדיין יורים תחמושת חדשה במקומות מסויימים במקום לגמור מלאים ישנים באימונים..
אבל.. עצות לחוד ומעשים לחוד.. מי אני שאתן עצות.. :wink:
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: 9 מ"מ צבאי...

על ידי itamar » 17 פברואר 2006, 08:04

benbenam כתב:מילא הצחנה......
אבל הטינופת שזה משאיר באקדח..... ..
נועם למה זה :?: שמים שם בנוסף לאבק שריפה עוד משהו ?
אמיר

אין בעיה אחי,

אני מימלא מנוזל אז האף שלי סתום וברוך השם יש לי מספיק גופיות ישנות בשביל לנקות את האקדח... בקיצור מוכן לסבול הכל רק לא לשלם 2 שקל לכדור :).

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 18 פברואר 2006, 15:20

איתמר,

יש תחמושת לא מסריחה וקצת יותר זולה...

איפה ?

תבוא לבקר.. :wink:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 18 פברואר 2006, 21:10

נועם כתב:סראייה99 ..

התחמושת שאתה יורה באימונים מתאימה גם לאקדחים כל עוד אתה יורה מהקופסאות החומות שעליהן כתוב כדור 9 מ"מ לתמ"ק סדרה 2-95 / 7-95 ומעלה.. הן מאושרות לירי באקדחים.

(אבל הריח.. אוייש.. הריח.. אלף תרנגולות עם קלקול קיבה לא מצליחות לייצר כזה ריח.. :twisted: )

מה לא ?

לא יורים תחמושת צבאית או משטרתית במטווח אזרחי ע"פ הנחיות משרד הפנים ומשטרת ישראל.

בנוסף, גם לא יורים עם כלים צבאיים במטווחים אזרחיים כיוון שהצבא לא מוכן לכתוב על נייר שהוא מאשר לחיילים לעשות כן ולהתאמן על חשבונם, בניגוד למשטרת ישראל שהשכילה לעשות כן.
אם צריך הסברים נוספים פנה אלי בפרטי.

נועם.

נעם אנחנו מדברים על אותו צבא ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי benbenam » 19 פברואר 2006, 01:09

נועם כתב:אמיר,
הסיבה פשוטה.. התחמושת ישנה, עומדת בשמש, בתנאי אחסנה המתאימים אולי ללחימה בערבות קזחסטן.. ככה לא מאחסנים תחמושת.. חבל על הכסף. כמו כן, כאשר מחזיקים תחמושת שנים ולא מרעננים בשיטת FIFO או LIFO .. נוצרים מערומים של תחמושת שלא נעשה בה שימוש ואז.. נפתחות ארובות השמיים של מרת"ח והתחמושת זורמת.. רק מעניין שעדיין יורים תחמושת חדשה במקומות מסויימים במקום לגמור מלאים ישנים באימונים..
אבל.. עצות לחוד ומעשים לחוד.. מי אני שאתן עצות.. :wink:

אני מאותגר !!!!
הולך לבדוק על הבוקר היכן ואיך מאופסנת אצלנו ביחידה התחמושת.... חוזר עם תשובה רע, רע מאוד, או סביר.... :lol:
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי sraya99 » 19 פברואר 2006, 08:53

--------------------------------------------------------------------------------
נועם כתב
אמיר,
אבל.. עצות לחוד ומעשים לחוד.. מי אני שאתן עצות..
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד