רשימת חברי הסליק

פורום זה מיועד לקביעת מפגשי חברים, לתאום ירי ואימונים משותפים או כל מפגש אחר בין חברי האתר.

רשימת חברי הסליק

על ידי דרור_ע » 25 ינואר 2003, 19:32

חברים יקרים,
אני התחלתי בארגון רשימה של אנשים שתחולק ע"פ אזורים/מטווחים אשר בעזרתה יוקל עלינו לתאם מפגשים ספונטניים יותר ופחות.
כל מי שרוצה להיכלל ברשימה מוזמן לשלוח לי את פרטיו במייל (עדיף על פני שימוש בפרטי) ואני אעדכן אותם.
הפרטים הדרושים: NICK, שם (אופ'), טלפון (אופ'), כתובת/איזור מגורים, מטווח מועדף (אופ')
תודה על עזרתכם,
נערך לאחרונה על ידי דרור_ע בתאריך 02 פברואר 2003, 15:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דרור_ע » 27 ינואר 2003, 13:06

חברי הסליק,

לאחר התייעצות בנוגע להפצת דף הקשר ומאחר ונגישות המידע ברשת האינטרנט עשויה לאפשר את איתור כתובות הנרשמים ע"פ מספרי טלפון ומידע מסוג זה יהיה יקר ערך בעיני גורמים עוינים, הגענו למסקנה כי ריכוז נתוני החברים נושאי הנשק ברשימה כזו והפצתה באופן חופשי לכל נרשם בפורום יהיה בגדר סיכון מיותר.

אנו אמונים על פרטיות ובטחון החברים הגולשים בסליק ולכן לא תבוצע הפצה של דף הקשר, הפרטים האישיים לרבות מספרי טלפון יועברו על בסיס הכרות אישית ומפגשים של החברים בלבד.

האמון שלנו בחברי הסליק הוא מוחלט, ורק מתוך דאגה לפרטיותם נאלצנו להפסיק את הכנת דף הקשר להפצה, יש להדגיש כי צעד זה נובע מזהירות מקדימה ולא כתוצאה מבעיה קונקרטית.

יחד עם זאת - פורום המפגשים ימשיך לתפקד על מנת לאפשר הרחבת הפעילות החברתית בין חברי הסליק שאינה במסגרת הרשת, זהו תהליך חשוב התורם לכולנו ואף זוכה לביקוש רב מצד החברים.

הפורום ימשיך לרכז את ההכנות למפגשים אישיים/קבוצתיים על בסיס הודעות מפגש ואנו משוכנעים כי יהווה כלי ראשון במעלה להרחבת הקשרים האישיים ושיתוף הידע על בסיס המפגשים.

תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה,

דרור ע
מנהל "נפגשים בסליק"
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד