איזה ירושלמים יוצאים לאשדוד ב-25/7!!!!!!!!!!!!!!!
איתכם/איתנו
בול פאק
אתה קצת מרגיז עם כל הלהג שלך.
כתבתי לך שתפנה להוראות הגעה באשכול אחר, ואפילו לא טרחת לקרוא מה כותבים לך ומנסים לסייע.
כתבתי לך באשכול זה שלא מגיעים לתחנה מרכזית באשדוד, וציינתי באיזו תחנה יורדים, ואתה בשלך, לא קורא וממשיך לבקש כל הזמן, תאספו אותי, תכתבו לי, תכתבו לי מה תוצאות התחרות.... כולם עובדים אצלך ואתה אפילו לא טורח לקרוא.
אפילו המפגשים מתוארים על ידך כמשהו שאתה לא שייך אליו, וכך כתבת:
ציטוט:
אהה ועוד משהו אני לא בה לירות איתכם שם אני בה רק כדי לראות איך המפגשים שלכם"
סוף ציטוט
איתכם, שלכם
אתה לא רואה את עצמך כחלק מהסליק?
המפגש אינו שלך ועבורך?
אם אתה רוצה שיתיחסו אליך, תתחיל לחפש את המידע .
חברות בסליק הינה גם לתת ולא רק לקחת.
אתה קצת מרגיז עם כל הלהג שלך.
כתבתי לך שתפנה להוראות הגעה באשכול אחר, ואפילו לא טרחת לקרוא מה כותבים לך ומנסים לסייע.
כתבתי לך באשכול זה שלא מגיעים לתחנה מרכזית באשדוד, וציינתי באיזו תחנה יורדים, ואתה בשלך, לא קורא וממשיך לבקש כל הזמן, תאספו אותי, תכתבו לי, תכתבו לי מה תוצאות התחרות.... כולם עובדים אצלך ואתה אפילו לא טורח לקרוא.
אפילו המפגשים מתוארים על ידך כמשהו שאתה לא שייך אליו, וכך כתבת:
ציטוט:
אהה ועוד משהו אני לא בה לירות איתכם שם אני בה רק כדי לראות איך המפגשים שלכם"
סוף ציטוט
איתכם, שלכם
אתה לא רואה את עצמך כחלק מהסליק?
המפגש אינו שלך ועבורך?
אם אתה רוצה שיתיחסו אליך, תתחיל לחפש את המידע .
חברות בסליק הינה גם לתת ולא רק לקחת.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
טוב מיכאל !!
אני בכלל לא התכוונתי להרגיז אף אחד. ואני לא חושב שעובדים אצלי ותמיד שעוזרים לי ותמיד עוזרים לי פה אני כותב "תודה רבה", אני ממש מצטער שאני לא יכול לעזור לך בכל מיני שאלות כי יש לי הרבה מה ללמוד אז מותר לי לשאול איך מגיעים למקום כלשהו אני אף פעם לא הייתי באשדוד, אז הניסוח שלי לא היה נכון ואם אני בה זה מפגש ראשון שלי איתכם אז רשמתי "שלכם", ורשמתי זאת גם בגלל שאין לי עם מה לירות.
ובקשר לתוצאות אסור לי לדעת איזה מקום אני זאת הפעם הראשונה שהייתי ""כל כך לחוץ"" כי אני נשאר תמיד לתוצאות אז באמת הגזמת עם ההודעה.
ובקיצור לפי דעתי ההודעה לא הייתה במקום...
ביי
bul pac
אני בכלל לא התכוונתי להרגיז אף אחד. ואני לא חושב שעובדים אצלי ותמיד שעוזרים לי ותמיד עוזרים לי פה אני כותב "תודה רבה", אני ממש מצטער שאני לא יכול לעזור לך בכל מיני שאלות כי יש לי הרבה מה ללמוד אז מותר לי לשאול איך מגיעים למקום כלשהו אני אף פעם לא הייתי באשדוד, אז הניסוח שלי לא היה נכון ואם אני בה זה מפגש ראשון שלי איתכם אז רשמתי "שלכם", ורשמתי זאת גם בגלל שאין לי עם מה לירות.
ובקשר לתוצאות אסור לי לדעת איזה מקום אני זאת הפעם הראשונה שהייתי ""כל כך לחוץ"" כי אני נשאר תמיד לתוצאות אז באמת הגזמת עם ההודעה.
ובקיצור לפי דעתי ההודעה לא הייתה במקום...
ביי
bul pac
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
אשדוד
בול פאק
ההודעה במקומה, כי "לצערי" אני משוחח עם הרבה מחברי הסליקאים יום יום , והודעותיך "קצת " מרגיזות אותם ואותי.
אתה בא ליראות או לירות עם חבריך הסליקאים ולא עם איזה מועדון זר, הרגשת שייכות הינה שם הסיפור , ובזכותה אנו קוצרים הישגים , מקיימים מפגשים מדהימים. מקבלים הנחות מפליגות , לומדים ומתמקצעים.
העובדה שאין לך עם מה לירות לא הופכת אותך לזר.
העובדה שאתה רשום בפורום (נושא תעודה?) הופכת אותך לעמית.
העובדה שאתה טורח ובא מרחוק הופכת אותך לקרוב.
ההודעה שלי אינה מיותרת...קרא את הכתובת על הקיר , ותתפלא לראות באיזה קצב אתה מוסיף חברים לאמתחתך.(2 חברים כבר אוספים אותך ועבדך הנאמן הציע לאסוף אותך משמשון)
ההודעה במקומה, כי "לצערי" אני משוחח עם הרבה מחברי הסליקאים יום יום , והודעותיך "קצת " מרגיזות אותם ואותי.
אתה בא ליראות או לירות עם חבריך הסליקאים ולא עם איזה מועדון זר, הרגשת שייכות הינה שם הסיפור , ובזכותה אנו קוצרים הישגים , מקיימים מפגשים מדהימים. מקבלים הנחות מפליגות , לומדים ומתמקצעים.
העובדה שאין לך עם מה לירות לא הופכת אותך לזר.
העובדה שאתה רשום בפורום (נושא תעודה?) הופכת אותך לעמית.
העובדה שאתה טורח ובא מרחוק הופכת אותך לקרוב.
ההודעה שלי אינה מיותרת...קרא את הכתובת על הקיר , ותתפלא לראות באיזה קצב אתה מוסיף חברים לאמתחתך.(2 חברים כבר אוספים אותך ועבדך הנאמן הציע לאסוף אותך משמשון)
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל!!
זה לא שאני מרגיש לא שייך או משהו כזה אני פשוט לא הייתי באף מפגש [color=red]שלנו[/color] אז רשמתי שלכם ואני מאד מעריך את כולכם שעוזרים לי בהרבה דברים. אז לפי דעתי לא הייתה צריך לתקוף אותי ככה. אז אני מקווה שמחר אנחנו נהנה מאד ואני יבוא גם לכל המפגשים שלנו, ואם תוכל לכתוב לי בפרטי במה בדיוק אני מרגיז ואני ישפר זאת כי באמת לא התכוונתי.
אז תודה
bul pac
זה לא שאני מרגיש לא שייך או משהו כזה אני פשוט לא הייתי באף מפגש [color=red]שלנו[/color] אז רשמתי שלכם ואני מאד מעריך את כולכם שעוזרים לי בהרבה דברים. אז לפי דעתי לא הייתה צריך לתקוף אותי ככה. אז אני מקווה שמחר אנחנו נהנה מאד ואני יבוא גם לכל המפגשים שלנו, ואם תוכל לכתוב לי בפרטי במה בדיוק אני מרגיז ואני ישפר זאת כי באמת לא התכוונתי.
אז תודה
bul pac
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
אשדוד
בול פאק
נבוא מחר למיפגש שלנו ונהנה ביחד !
וכל השאר, מחר באחד על אחד.
נבוא מחר למיפגש שלנו ונהנה ביחד !
וכל השאר, מחר באחד על אחד.
שלום מיכאל מס
אני מאד מצטער לקרוא שנפגעת מדבריו שלא קראתי של בול-פק.
עם זאת אני לא מבין למה נפגעת שכן בולפק מגיע מסיבה חברתית וזהו, לא מעבר לכך.
שיהנה וכל הכבוד לו שהוא בא ל ר א ו ת ולהנות.
בהתחלה חשבתי שאתה בעלי חברת אגד שנפגע מכך שאינו נוסע באוטובוס....
שבת שלום לכולכם

עם זאת אני לא מבין למה נפגעת שכן בולפק מגיע מסיבה חברתית וזהו, לא מעבר לכך.
שיהנה וכל הכבוד לו שהוא בא ל ר א ו ת ולהנות.
בהתחלה חשבתי שאתה בעלי חברת אגד שנפגע מכך שאינו נוסע באוטובוס....

שבת שלום לכולכם

ממפיס בל
ממפיס
הלוואי והייתי בעליהם של כ"כ הרבה אוטובוסים. הייתי מצמיד אחד לסליק עם מדבקת הלוגו הגדולה ביותר...
כתבתי לך בפרטי.. ניפגש מחר
הלוואי והייתי בעליהם של כ"כ הרבה אוטובוסים. הייתי מצמיד אחד לסליק עם מדבקת הלוגו הגדולה ביותר...
כתבתי לך בפרטי.. ניפגש מחר
חברים!!!!!!!
הודנא ועכשיו!!!
יש משהו מרגיז קצת בדברי "אריזת השור" (=bul pac ) אבל....
לא נורא - אחרי המפגש מחר הוא ירגיש כ"כ אחד משלנו , עד שיוציא 2 תעודות (ותגיד שטדי שלח אותך....
) ולא אחת...
יאללה מספיק דיבורים - רק תגיעו כבר!
אני כבר שם, סינג'רו אותי לשמור הלילה במטווח... (סתתתתםםםםם)

הודנא ועכשיו!!!
יש משהו מרגיז קצת בדברי "אריזת השור" (=bul pac ) אבל....

לא נורא - אחרי המפגש מחר הוא ירגיש כ"כ אחד משלנו , עד שיוציא 2 תעודות (ותגיד שטדי שלח אותך....

יאללה מספיק דיבורים - רק תגיעו כבר!
אני כבר שם, סינג'רו אותי לשמור הלילה במטווח... (סתתתתםםםםם)

אם שותים... לא צמאים...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד