עזרה בבנית האתר

פורום זה מיועד להצעות, הערות, בקשות, דיווח תקלות ועוד.

עזרה בבנית האתר

על ידי סאגר » 03 ספטמבר 2006, 20:24

חברי'ה אני מבין שאין לכם זמן לשבת ולסרוק תמונות לאסוף מידע על כל אקדח אז הנה אתר באנגלית שבו יש את כל האקדחים הפופולרים היום עם תמונות ומידע וכל מה שצריך זה לעשות "העתק" "הדבק" לתמונות, ולתרגם את מה שכתוב שם במידע בשביל בורים כמוני שלא מדברים אנגלית בשפת אם ואין להם כוח לשבור את השינים בקריאה, ולהוסיף שם הערות מה מיובא לארץ ומה לא, למה אפשר להרכים אביזרים וכו' כפי רוחחם הטובה עליכם, ובזה יהיה שכרי שעזרתי לבנית והרחבת האתר.
http://world.guns.ru/handguns/hg00-e.htm
הרוח הכח הניצחון
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 03 ספטמבר 2006, 20:59

אחיה,

את האתר הזה, הסליק, בנינו על טהרת הידע הישראלי ולא על טהרת ההעתקה מהאחר.

להעתיק מאתר אחר ולומר שהנה, יש לנו אתר, זו לא חוכמה.

השהקמנו את הנשקיה, את המידע הוצאנו מאתרי היצרנים והוספנו ידע אישי, של דביר, שלי ושל שאר החברים שהקימו את האתר.

תודה על הסיוע בקישורים, אבל לשבת ולתרגם עבורך את המידע וללעוס אותו (לבלוע צריך גם ?) מה הועילו חכמים בתקנתם ?

האתר הוקם בהתנדבות, על חשבון זמנם הפרטי של קומץ "משוגעים לדבר" על מנת לתת לאחר, לא על מנת לגנוב מהאחר.

להעתיק מהאתר world.guns.ru - שאני מחשיב אותו לאתר מעולה, זה כלל וכלל לא לעניין...

שים עצמך במקומו של יוצר האתר הנ"ל, איך הייתי מרגיש אם הייתי מעתיק את האתר שלך לעברית ללא בקשה ורשות ?

את החומר לנשקיה (מה שנמצא כרגע על האתר) אספתי והכנתי לבנייה. עם הזמן ובחלוף הימים העיסוקים הקשורים במחייה יומית ופרנסה, גברו על הצורך לעדכן את האתר ולכן הוא הגיע לאן שהגיע.

ברוח טובה.

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

לא התכוונתי דווקא להעתיק

על ידי סאגר » 04 ספטמבר 2006, 20:00

אני לא תכננתי שתעתיקו ותתרגמו אלא רק שתיעזרו בחלק מהתמונות ותכתבו מה שאתם רוצים וחושבים ,כמובן שאיני חושב שצריך לשבת וללעוס בשביל הקוראים את האתר ההוא. אני רציתי שאולי תקבלו רעיונות חדשים, תוספת מידע, ותמונות שיעזרו להוסיף לאתר.
הרוח הכח הניצחון
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד