בהנחה שאתם הכי מקצועיים
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בהנחה שאתם הכי מקצועיים
פרסמתי את ההודעה הזאת גם בפורום הכללי אבל בהנחה שאתם הכי מקצועיים...
1 . אני גר באזור מסוכן ורשאי להוציא רישיון לנשק, בנוסף לכך אני גם חייל האם אני חייב להוציא את הרישיון דרך הצבא [בתוספת אישור מג"ד מפקדים והרבה טררם של השלישות ] או שאפשרי להוציא את הרישיון כמו אזרח כתושב ישוב זכאי?
2.אני מחפש שמות של דגמי אקדחים בהם יש את הדברים הבאים:
*לפחות 15 כדורים במחסנית
*אפשרות לירות הרבה סוגי תחמושת כולל תחמושת עם אבש"ש גבוה קליעי שושנה וכו'
*מנגנון דאבל אקשן לטובת נסיעה עם כדור בקנה
*מנגנון השמטת פטיש לטובת הבטיחות
*פולימרי קל ונוח לנשיאה [רוב הזמן האקדח בנרתיק ]
*בעל ניצרה [ולא הגימיק בהדק כמו שיש בגלוק ובחלק מהדגמים של זיגזאוור]
*אפשרות להתקנת אביזרים כמו ליזר וכו'
*חברה אמינה ואקדח עמיד שיחזיק שנים
**מידע על דגמי אקדחים בהם יש נתונים אלו יתקבל בברכה
[בנשקיה של הסליק אין יותר מדי דגמים לצערי או שייש דגמים שלא מיובאים לארץ וזה לא עוזר במיוחד]
***אני מבין שמן הסתם אקדח כזה יעלה 5000 ש"ח וצפונה ולכן אשמח גם להצעות של אקדחי יד שניה [התקציב לא עולה מעל 3000בלי האביזרים]
3.קיבלתי הצעות לאקדח יד שניה, איפה או איך אני בודק את האקדח כדי לדעת שהוא במצב טוב ושאני לא קונה חתול בשק?
4.מה בנוגע למידע על אביזרים לאקדח [מחסניות מוגדלות,נרתיקים,לייזר,פנסים,תחמושות שונות,כוונות זרחניות כו'] באתר?
בתודה רבה מראש על העזרה אחיה סגרון
1 . אני גר באזור מסוכן ורשאי להוציא רישיון לנשק, בנוסף לכך אני גם חייל האם אני חייב להוציא את הרישיון דרך הצבא [בתוספת אישור מג"ד מפקדים והרבה טררם של השלישות ] או שאפשרי להוציא את הרישיון כמו אזרח כתושב ישוב זכאי?
2.אני מחפש שמות של דגמי אקדחים בהם יש את הדברים הבאים:
*לפחות 15 כדורים במחסנית
*אפשרות לירות הרבה סוגי תחמושת כולל תחמושת עם אבש"ש גבוה קליעי שושנה וכו'
*מנגנון דאבל אקשן לטובת נסיעה עם כדור בקנה
*מנגנון השמטת פטיש לטובת הבטיחות
*פולימרי קל ונוח לנשיאה [רוב הזמן האקדח בנרתיק ]
*בעל ניצרה [ולא הגימיק בהדק כמו שיש בגלוק ובחלק מהדגמים של זיגזאוור]
*אפשרות להתקנת אביזרים כמו ליזר וכו'
*חברה אמינה ואקדח עמיד שיחזיק שנים
**מידע על דגמי אקדחים בהם יש נתונים אלו יתקבל בברכה
[בנשקיה של הסליק אין יותר מדי דגמים לצערי או שייש דגמים שלא מיובאים לארץ וזה לא עוזר במיוחד]
***אני מבין שמן הסתם אקדח כזה יעלה 5000 ש"ח וצפונה ולכן אשמח גם להצעות של אקדחי יד שניה [התקציב לא עולה מעל 3000בלי האביזרים]
3.קיבלתי הצעות לאקדח יד שניה, איפה או איך אני בודק את האקדח כדי לדעת שהוא במצב טוב ושאני לא קונה חתול בשק?
4.מה בנוגע למידע על אביזרים לאקדח [מחסניות מוגדלות,נרתיקים,לייזר,פנסים,תחמושות שונות,כוונות זרחניות כו'] באתר?
בתודה רבה מראש על העזרה אחיה סגרון
הרוח הכח הניצחון
אני מקווה שיש אקדח כזה עם מפרט כזה,,לצערי אני איני מכיר כלי כזה,
מילת המפתח היא התפשרות,
לעניות דעתי הבילתי קובעת בעליל,,
אני רואה את העינין כיחסים בין המינים, יש צורך בקליק מיוחד בינכם,, שתרגישו ממש טוב ביחד,,,שתרצו להיות צמודים רוב הזמן,,,שיהיה אמון מלא בינכם,,שלא תהיה נטל עליך,, שלא תאכזב אותך ,, שיהיה לך תמיד חשק "לירות" בו/ה הרבה,, וכמובן שהחברה יקנאו בך ,,
לכן אל תמהר,תתיעץ עם "שדכנים מומחים" [נועם,דביר,הצעדן, שרקן, דידי, ועוד חברים]
בהצלחה,
מילת המפתח היא התפשרות,
לעניות דעתי הבילתי קובעת בעליל,,
אני רואה את העינין כיחסים בין המינים, יש צורך בקליק מיוחד בינכם,, שתרגישו ממש טוב ביחד,,,שתרצו להיות צמודים רוב הזמן,,,שיהיה אמון מלא בינכם,,שלא תהיה נטל עליך,, שלא תאכזב אותך ,, שיהיה לך תמיד חשק "לירות" בו/ה הרבה,, וכמובן שהחברה יקנאו בך ,,
לכן אל תמהר,תתיעץ עם "שדכנים מומחים" [נועם,דביר,הצעדן, שרקן, דידי, ועוד חברים]
בהצלחה,
פחות -לרוב זה יותר,,
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד