הצעה

פורום זה מיועד להצעות, הערות, בקשות, דיווח תקלות ועוד.

הצעה

על ידי guyweisz » 24 יולי 2013, 08:53

שלום רב. פניינתי היא בנוגע לפתיחת פורום חדש. מטרת הפורום דיון בכל הקשור לעמותה שהוקמה לפני זמן לא רב. במדינות רבות ה association של בעלי הנשק ראשיתו בפורום הנפוץ ביותר המשמש את בעלי/משתמשי/חובבי הנשקים באותה מדינה, וזה גם מה שקרה אצלנו. הפורום צריך להיות סגור, אך לאו דווקא מיועד רק לחברי העמותה. מי שירצה לקבל הרשאה לכניסה לפורום יצטרך לתת להנהלת האתר קצת מידע על עצמו וזו תחליט אם מדובר במידע אמין. אני חושש שהדיונים, התנצחויות (שתמיד קיימות ולדעתי הן בריאות), הצעות ומידע כללי הניתן בפורום פתוח יכולים לתת רעיונות למי שלא צריך. אני אומר זאת מנסיון אישי. תודה על ההקשבה.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: הצעה

על ידי Webart » 24 יולי 2013, 10:31

גיא שלום,
לעמותה שהוקמה יש אתר אינטרנט משל עצמה, אני מניח שאם הנהלת העמותה היתה מוצאת לנכון לנהל פורום שכזה, הוא היה מוקם באותו האתר.
לגבי הצעתך, ואני מצטט: "מי שירצה לקבל הרשאה לכניסה לפורום יצטרך לתת להנהלת האתר קצת מידע על עצמו וזו תחליט אם מדובר במידע אמין.", אותה הנהלת אתר שאתה מדבר עליה, היא איש אחד, שמנסה לג'גל בין עבודה, משפחה, עוד קצת עבודה ולבסוף, גם לדאוג לתחזוקת האתר הזה, האמן לי שהדבר האחרון שיש לי זמן אליו הוא לתהות על קנקנם של אלו שישלחו אלי את סיפורם קורע הלב...

אני מניח שהדיונים יכולים להמשיך ולהתקיים גם בפורומים הפתוחים, הרעיונות הגרועים מגיעים למקומות שהם לא צריכים להגיע אליהם גם שלא דרך הסליק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי GUSS » 24 יולי 2013, 16:08

מי קבע תבחין 24 שעות ליממה???? לא יכלו לקבוע 36-48 שעות??
אפילו זמן לניגוב חומוס כבר לא נשאר,,, %%$0066
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי argra11 » 26 יולי 2013, 19:37

אני מניח שהדיונים יכולים להמשיך ולהתקיים גם בפורומים הפתוחים, הרעיונות הגרועים מגיעים למקומות שהם לא צריכים להגיע אליהם גם שלא דרך הסליק.

+2
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד