שינוי שם
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינוי שם
למנהלים שלום. כבר הטרדתי אותכם פעם אחת בנושא שם ההתחברות
ואני נאלץ לעשות זאת שוב. בקשתי מכם לשנות את שמי מ: עומר 50. ל:עומר בר.
בנוסף אני מבקש שתמחקו שמות כמו: עומר, עומר 50 , wildwheate, וזהו נראה לי. הסיבה לשם שאני רוצה להחליף היא חיבתי לנשר המדבר 50. ומחשבה לרכוש אחד כזה. מחשבה שהתבדתה לאחר בירור קצר והתייעצות עם חבר'ה מנוסים ממני בנושא. בתודה רבה מראש,
עומר.

בנוסף אני מבקש שתמחקו שמות כמו: עומר, עומר 50 , wildwheate, וזהו נראה לי. הסיבה לשם שאני רוצה להחליף היא חיבתי לנשר המדבר 50. ומחשבה לרכוש אחד כזה. מחשבה שהתבדתה לאחר בירור קצר והתייעצות עם חבר'ה מנוסים ממני בנושא. בתודה רבה מראש,
עומר.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
שינוי שם
חבר'ה, אני באמת לא רוצה לנג'ס או משהו כזה
אבל אני באמת צריך את עזרתכם בשינוי השם.
בתודה מראש, עומר.

אבל אני באמת צריך את עזרתכם בשינוי השם.
בתודה מראש, עומר.
עומר.
D.H. LORENCE
D.H. LORENCE
עומר,
נסגרת על איזה שם אתה רוצה ?
צור קשר בפרטי, הנוהל מהפעם הקודמת נשאר זהה.
נועם.
נסגרת על איזה שם אתה רוצה ?
צור קשר בפרטי, הנוהל מהפעם הקודמת נשאר זהה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עומר,
א. אני חושב שמיותר שנרשמת בחמישה שמות...
ב. אני חושב שלבקש למחוק משתמשים קיימים ("עומר" זה לא אתה, אלא משתמש אחר, אבל בקשת למחוק אותו) זה לא כל כך מכובד.
ג. שתהיה סגור על כל המשתמשים שבשמם נרשמת, ותחליט מהו השם המבוקש... נשנה את שמך תוך מספר שניות.
א. אני חושב שמיותר שנרשמת בחמישה שמות...
ב. אני חושב שלבקש למחוק משתמשים קיימים ("עומר" זה לא אתה, אלא משתמש אחר, אבל בקשת למחוק אותו) זה לא כל כך מכובד.
ג. שתהיה סגור על כל המשתמשים שבשמם נרשמת, ותחליט מהו השם המבוקש... נשנה את שמך תוך מספר שניות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
שינוי שם
הרבה תודה.
עומר.

עומר.
עומר.
D.H. LORENCE
D.H. LORENCE
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד