גילוי דעת עם שלי יחימוביץ-ערוץ 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גילוי דעת עם שלי יחימוביץ-ערוץ 2
חברים יקרים,
לפני מס' חודשים יצאה שלי יחימוביץ במסגרת "גילוי דעת" בערוץ 2 ביום שישי, ודיברה על הבחירה של השב"כ בנשק מסוג גלוק, וזאת לאחר עבודה של השב"כ עם מהנדסי תע"ש לפיתוח אקדח שיתאים לצרכי השב"כ, ובכך לקדם את התעשייה הישראלית.
לדברי תע"ש (עפ"י הכתבה) האקדח שיוצר על-ידם אכן עמד בדרישות השב"כ, אך בשב"כ הוחלט בכל זאת ללכת על הגלוק. אח"כ התחקיר ממשיך ודן בנושא החרם של האוסטרים כלפינו ושבסוף השב"כ רכש את אקדחי הגלוק דרך סוחר נשק ושילם הרבה יותר גם ממחיר הגלוק בעולם וגם הרבה יותר ממחיר האקדח של תע"ש.
אח"כ כמובן יש התייחסות גם לישראלי המצוי שחושב שהוא צריך את הנשק הכי טוב בעולם, ואם השב"כ קנה אקדח כזה אז גם הוא חייב נשק כזה בדיוק.
ראשית אני משוכנע שהותיקים בפורום כאן כבר טחנו את הנושא עד דק, אבל אני מעלה את הנושא מכמה סיבות,
האחת, לדעת מה דעתכם בעניין וזה למען "הצעירים" בפורום וגם למען בעלי הרשיונות החדשים ומתעתדים לרכוש נשק חדש.
וכן למען התעשייה הישראלית. אני חושב שיש לנו תעשייה טובה בארץ ואיכותית ואנחנו סתם משמיצים את התוצרת הישראלית, ובתרבות שלנו התרגלנו שכל מוצר תוצרת חוץ הוא טוב יותר מתוצרת ישראל מה שלא תמיד נכון והחמור הוא שאנחנו גם מנחילים זאת לילדינו
.
דבר נוסף , אני לא חושב שמגיע למי מהגויים שסביבנו ששונאים אותנו ויותר מכך אף יורקים לנו בפרצוף לקבל פרס ולקנות את מוצריהם בעיקר כשהם לא רוצים למכור לנו את מוצריהם. קצת כבוד עצמי.
ולמי ששואל, אז כן אני אישית גם מחרים את אותם מדינות ולא נוסע אליהם ומבזבז את כספי עליהם ועוד מפרנס אותם, לפחות עד שישנו את התנהגותם.
נחזור לנושא. אני מעוניין לדעת באיזה אקדח תוצרת תע"ש דובר בכתבה, ומה דעתכם על האקדח הזה, וכן את מחירו הממוצע.
ולמי שמעוניין לדעת, אני לא סתם מעלה את הנושא ודרך החשיבה שלי הזאת היא לא מקרית, אני עוסק מזה כ-13 שנה בייצוא כללי של תוצרת ישראלית ועושה כל מאמץ למכור כמה שיותר מתוצרת ישראל.
יום נעים לכם

לפני מס' חודשים יצאה שלי יחימוביץ במסגרת "גילוי דעת" בערוץ 2 ביום שישי, ודיברה על הבחירה של השב"כ בנשק מסוג גלוק, וזאת לאחר עבודה של השב"כ עם מהנדסי תע"ש לפיתוח אקדח שיתאים לצרכי השב"כ, ובכך לקדם את התעשייה הישראלית.
לדברי תע"ש (עפ"י הכתבה) האקדח שיוצר על-ידם אכן עמד בדרישות השב"כ, אך בשב"כ הוחלט בכל זאת ללכת על הגלוק. אח"כ התחקיר ממשיך ודן בנושא החרם של האוסטרים כלפינו ושבסוף השב"כ רכש את אקדחי הגלוק דרך סוחר נשק ושילם הרבה יותר גם ממחיר הגלוק בעולם וגם הרבה יותר ממחיר האקדח של תע"ש.
אח"כ כמובן יש התייחסות גם לישראלי המצוי שחושב שהוא צריך את הנשק הכי טוב בעולם, ואם השב"כ קנה אקדח כזה אז גם הוא חייב נשק כזה בדיוק.
ראשית אני משוכנע שהותיקים בפורום כאן כבר טחנו את הנושא עד דק, אבל אני מעלה את הנושא מכמה סיבות,
האחת, לדעת מה דעתכם בעניין וזה למען "הצעירים" בפורום וגם למען בעלי הרשיונות החדשים ומתעתדים לרכוש נשק חדש.
וכן למען התעשייה הישראלית. אני חושב שיש לנו תעשייה טובה בארץ ואיכותית ואנחנו סתם משמיצים את התוצרת הישראלית, ובתרבות שלנו התרגלנו שכל מוצר תוצרת חוץ הוא טוב יותר מתוצרת ישראל מה שלא תמיד נכון והחמור הוא שאנחנו גם מנחילים זאת לילדינו

דבר נוסף , אני לא חושב שמגיע למי מהגויים שסביבנו ששונאים אותנו ויותר מכך אף יורקים לנו בפרצוף לקבל פרס ולקנות את מוצריהם בעיקר כשהם לא רוצים למכור לנו את מוצריהם. קצת כבוד עצמי.
ולמי ששואל, אז כן אני אישית גם מחרים את אותם מדינות ולא נוסע אליהם ומבזבז את כספי עליהם ועוד מפרנס אותם, לפחות עד שישנו את התנהגותם.
נחזור לנושא. אני מעוניין לדעת באיזה אקדח תוצרת תע"ש דובר בכתבה, ומה דעתכם על האקדח הזה, וכן את מחירו הממוצע.
ולמי שמעוניין לדעת, אני לא סתם מעלה את הנושא ודרך החשיבה שלי הזאת היא לא מקרית, אני עוסק מזה כ-13 שנה בייצוא כללי של תוצרת ישראלית ועושה כל מאמץ למכור כמה שיותר מתוצרת ישראל.
יום נעים לכם

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
תוצרת תע"ש
ראשית כל הכבוד לך שאתה משווק תוצרת ישראלית בעולם!!!
שני אני נגד כל קניה מתע"ש כי נמאס לי שדופקים אותי!!!
1. מחיר הכדורים תוצרת תע"ש יקרה כמו כדור תוצרת חוץ.
למרות שבחו"ל כדור של תע"ש נמכר הרבה יותר זול מבארץ.
2. מחיר האקדחים של תע"ש יקרים למרות שזאת תוצרת מקומית.
3. תע"ש לא שמה *** על הצרכן הישראלי , כי היא מחפשת את שווקי חו"ל.
4. לבל נשכח כי משטרת ישראל היא קניין גדול מאוד של תע"ש ועוד גופים.
5. גם אני מחרים מדינות ומוצרים ממדינות שמטילות עלינו חרם , אני לא קונה מהם ולא נוסע אליהם.
6. תע"ש צריכה לכבד גם את השוק האזרחי הישראלי למרות שהיא לא פוזלת לכיוון שלו.
7. נכון כל אקדח יורה אבל זה לא אומר שתוצרת תע"ש היא הטובה ביותר גם אם היא שלנו.
8. לא כל מה שתוצרת חו"ל היא הטובה ביותר.
9. לא בטוח שאתה יודע מהם דרישות השב"כ מתע"ש ליצור של אקדח עבורם.
10. לא כל הנוצץ הוא זהב.
11. גם שהשוק הוצף באקדחי יריחו אני העדפתי את ה-f.n והיום אני בעל אקדח גלוק 17 עקב משקלו למרות שאני מעדיף את ה-f.n .
שני אני נגד כל קניה מתע"ש כי נמאס לי שדופקים אותי!!!
1. מחיר הכדורים תוצרת תע"ש יקרה כמו כדור תוצרת חוץ.
למרות שבחו"ל כדור של תע"ש נמכר הרבה יותר זול מבארץ.
2. מחיר האקדחים של תע"ש יקרים למרות שזאת תוצרת מקומית.
3. תע"ש לא שמה *** על הצרכן הישראלי , כי היא מחפשת את שווקי חו"ל.
4. לבל נשכח כי משטרת ישראל היא קניין גדול מאוד של תע"ש ועוד גופים.
5. גם אני מחרים מדינות ומוצרים ממדינות שמטילות עלינו חרם , אני לא קונה מהם ולא נוסע אליהם.
6. תע"ש צריכה לכבד גם את השוק האזרחי הישראלי למרות שהיא לא פוזלת לכיוון שלו.
7. נכון כל אקדח יורה אבל זה לא אומר שתוצרת תע"ש היא הטובה ביותר גם אם היא שלנו.
8. לא כל מה שתוצרת חו"ל היא הטובה ביותר.
9. לא בטוח שאתה יודע מהם דרישות השב"כ מתע"ש ליצור של אקדח עבורם.
10. לא כל הנוצץ הוא זהב.
11. גם שהשוק הוצף באקדחי יריחו אני העדפתי את ה-f.n והיום אני בעל אקדח גלוק 17 עקב משקלו למרות שאני מעדיף את ה-f.n .
נערך לאחרונה על ידי sabi בתאריך 09 ינואר 2003, 13:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
אני נושא באקדח גלוק בן כחצי שנה. למה קניתי את האקדח הזה - כי הוא הכי נוח ומסקר שבדקתי, הוא גם הכי אמין (מיום ליום אני רק מגלה כמה).
שנית, אני לא מוכן לקנות שגוף ששם עלי ***!
כדורי תע"ש נמכרים במחירים חסרי פרופורציה, למרות שבחו"ל הם נמכרים בכמעט שליש המחיר - אותו כדור שמיוצר בארץ, ניתן לקנות אותו יותר בזול בחו"ל (ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על מחירי האבק שריפה, או שזה בגלל ה"מצב").
שנית, אני לא מוכן לקנות שגוף ששם עלי ***!
כדורי תע"ש נמכרים במחירים חסרי פרופורציה, למרות שבחו"ל הם נמכרים בכמעט שליש המחיר - אותו כדור שמיוצר בארץ, ניתן לקנות אותו יותר בזול בחו"ל (ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על מחירי האבק שריפה, או שזה בגלל ה"מצב").
סבי וסלבו,
דבר ראשון סלחו לי על הצינזור המינורי (אפשר להתייחס אליו כאל ברית מילה
)
סאבי,
כתבת: "גם אני מחרים מדינות ומוצרים ממדינות שמטילות עלינו חרם , אני לא קונה מהם ולא נוסע אליהם", אז איך זה שאתה מסתובב עם גלוק, שהיתה בין החברות הראשונות מהמדינות הראשונות בעולם שהטילו עלינו אמברגו.
לקנות סחורה ממדינה שאתה מחרים, באמתלה כי המוצר נקנה דרך צד שלישי זו החלטה שבה אתה צריך לעמוד מול היושר העצמי שלך ולעשות איתו חושבים...
הלא כן?
דבר ראשון סלחו לי על הצינזור המינורי (אפשר להתייחס אליו כאל ברית מילה

סאבי,
כתבת: "גם אני מחרים מדינות ומוצרים ממדינות שמטילות עלינו חרם , אני לא קונה מהם ולא נוסע אליהם", אז איך זה שאתה מסתובב עם גלוק, שהיתה בין החברות הראשונות מהמדינות הראשונות בעולם שהטילו עלינו אמברגו.
לקנות סחורה ממדינה שאתה מחרים, באמתלה כי המוצר נקנה דרך צד שלישי זו החלטה שבה אתה צריך לעמוד מול היושר העצמי שלך ולעשות איתו חושבים...
הלא כן?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
עם כל הכבוד לפטריוטיות (ויש לי הרבה כבוד). בשאלות של חיים ומוות אני לא מתייחס לייצרן אלא לאיכות המוצר והתאמתו לצרכים שלי. אם תע"ש היתה מציגה אקדח ברמה זהה לזה של הגלוק (נוחות, משקל ואמינות) ובמחיר מתחרה לו, הייתי קונה. מאחר ולפי התרשמותי (הלא מקצועית !!) אין בכלל בסיס להשוואה בין האקדחים בחרתי בגלוק.
לעומת זאת, בכדורים, אם אוכל לקנות כדורים של תע"ש במחיר זהה לתחמושת הסרבית המקוללת בה אני משתמש כרגע, אקנה תע"ש.
תע"ש מצידם מתנהגים בצורה שערורייתית בכל מה שקשור למדיניות התמחור שלהם בארץ ועל זה באמת מגיע להם חרם צרכנים.
בקיצור הפרמטר של זהות הייצרן חשוב, אבל זה לא הפרמטר היחיד או החשוב ביותר.
יום טוב
ראובן
לעומת זאת, בכדורים, אם אוכל לקנות כדורים של תע"ש במחיר זהה לתחמושת הסרבית המקוללת בה אני משתמש כרגע, אקנה תע"ש.
תע"ש מצידם מתנהגים בצורה שערורייתית בכל מה שקשור למדיניות התמחור שלהם בארץ ועל זה באמת מגיע להם חרם צרכנים.
בקיצור הפרמטר של זהות הייצרן חשוב, אבל זה לא הפרמטר היחיד או החשוב ביותר.
יום טוב
ראובן
כמה דברים,
דבר ראשון שממש דיגדג לי האצבע מרגע קריאת ההודעה הראשונה :
מבחינתי ידידי, שלי יחימוביץ' היא לא פונקציה !
מאז ששמעתי אותה מדברת בלהט נגד נשק לאזרחים בכלל בשם הגנה על נשים כאילו שכל האלימות נגד נשים מתחילה ונגמרת במתן רשיונות לנשק לא משנה המציאות, יש רעיון והיא תלך איתו עד הסוף בלי קשר לאמת.
לגבי הגלוק, לרוב אני עושה מה שטוב לי.
מכונת כביסה גרמנית יותר טובה ויותר אמינה ? אני אקנה אותה
פרוסטיס יותר טעים משוגי ? אני אוכל פרוסטיס
הוגרדן יותר טעימה מגולדסטאר ? אני אשתה הוגרדן
גלוק יותר טוב ? אני אקנה גלוק.
למה אני אומר 'לרוב' ולא 'תמיד' ?
כי יש מקרים בהם התוצרת המקומית טובה ומתאימה ויקרה באופן לא משמעותי ? אני אשלם את ההפרש בלי להניד עפעף
לגבי השב"כ, עם כל הכבוד לשב"כ ולהילה האופפת את מוסדות וארגוני הביטחון במדינה על זרועותיהן השונות אני לא עושה וקונה מה שהם עושים רק בגלל שהם עושים וקונים כך.
אני לא הולך רק עם חאקי.
אני לא נוסע באביר.
אני לא מציף את הגלוק בסולר ואח"כ בשמן ואני לא צועק 'נשק 60 מעלות' שאני פורק
הגלוק נבחר על ידי גופים רבים בארץ ובחו"ל, הגלוק קל ונוח לנשיאה יומיומית, הגלוק נבחן על ידי אחרים במבחנים שאני לא יכול לעשות והם משתמשים בו באינטינסיביות שספק אם אני אגיע אליה
לכן בחרתי גלוק.
וכמובן אני מצטרף לנאמר על מחירי התחמושת ויחס ללקוחות בארץ.
דבר ראשון שממש דיגדג לי האצבע מרגע קריאת ההודעה הראשונה :
מבחינתי ידידי, שלי יחימוביץ' היא לא פונקציה !
מאז ששמעתי אותה מדברת בלהט נגד נשק לאזרחים בכלל בשם הגנה על נשים כאילו שכל האלימות נגד נשים מתחילה ונגמרת במתן רשיונות לנשק לא משנה המציאות, יש רעיון והיא תלך איתו עד הסוף בלי קשר לאמת.
לגבי הגלוק, לרוב אני עושה מה שטוב לי.
מכונת כביסה גרמנית יותר טובה ויותר אמינה ? אני אקנה אותה
פרוסטיס יותר טעים משוגי ? אני אוכל פרוסטיס
הוגרדן יותר טעימה מגולדסטאר ? אני אשתה הוגרדן
גלוק יותר טוב ? אני אקנה גלוק.
למה אני אומר 'לרוב' ולא 'תמיד' ?
כי יש מקרים בהם התוצרת המקומית טובה ומתאימה ויקרה באופן לא משמעותי ? אני אשלם את ההפרש בלי להניד עפעף
לגבי השב"כ, עם כל הכבוד לשב"כ ולהילה האופפת את מוסדות וארגוני הביטחון במדינה על זרועותיהן השונות אני לא עושה וקונה מה שהם עושים רק בגלל שהם עושים וקונים כך.
אני לא הולך רק עם חאקי.
אני לא נוסע באביר.
אני לא מציף את הגלוק בסולר ואח"כ בשמן ואני לא צועק 'נשק 60 מעלות' שאני פורק
הגלוק נבחר על ידי גופים רבים בארץ ובחו"ל, הגלוק קל ונוח לנשיאה יומיומית, הגלוק נבחן על ידי אחרים במבחנים שאני לא יכול לעשות והם משתמשים בו באינטינסיביות שספק אם אני אגיע אליה
לכן בחרתי גלוק.
וכמובן אני מצטרף לנאמר על מחירי התחמושת ויחס ללקוחות בארץ.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
תשובה לשאלה...
דניאל, בתוך כל ההמולה, נשכחה אחת משאלותייך... האקדח המדובר בכתבה הוא "ברק",מתוצרת התעשייה הצבאית.
וכן, גם לי יש גלוק, ולא בגלל מישהו או משהו.. אלא מהסיבה שהיריחו שהיה לי לפני כן, נשבר.. והגלוק אחרי 4 שנות עבודה רק מראה בכל יום כמה הוא טוב יותר מהרבה אחרים...
נועם.
וכן, גם לי יש גלוק, ולא בגלל מישהו או משהו.. אלא מהסיבה שהיריחו שהיה לי לפני כן, נשבר.. והגלוק אחרי 4 שנות עבודה רק מראה בכל יום כמה הוא טוב יותר מהרבה אחרים...
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני רוצה גם הקלר..
נועם.
נועם.
web יקירי את הגלוק שלי קניתי הרבה זמן לפני החרם האוסטרי שהוטל על ישראל.
ולכן אני גם עומד מאחורי דברי.!!!!!!!!
ולכן אני גם עומד מאחורי דברי.!!!!!!!!

נערך לאחרונה על ידי sabi בתאריך 09 ינואר 2003, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סבי
sabi
sabi
סאבי, אתה לא יכול להמשיך ולהחזיק בגלוק. תמכור אותו. אם חרם אז עד הסוף. גולני אחי..
נועם.
נועם.
כתבה מהיידפארק שוק הנשק 10.6.02
כתבה שכתבתי בנושא רכישת הגלוק מתאריך 10.6.02 וכמובן קיבלתי תגובות מאוד סוערות.
לרוכשי הגלוק
מזה מס' שנים אני שם לב לתופעה של "שיגעון " הגלוק.
כל אדם שני שמקבל רשיון נשק קונה גלוק!
כי זה IN . ואם לכולם יש אז גם אני הקנה לי,
וכאן הטעות לפי תפיסתי את הנושא.
ברצוני להסביר מדוע הגלוק לא מתאים לכל אחד.
נוצר רושם שאם השב"כ קונה גלוק אז זה הנשק הטוב ביותר,
הגלוק הוא נשק טוב, אבל טוב יותר לאנשי השב"כ שמיומנים יותר בהפעלת נשק.
מאבטחי השב"כ מיומנים בכדי לשלוף לדרוך ולירות , ללא כל חשש ממעצורים או משיכת פטיש
או כל דבר אחר , שימנע מהם לשחרר כדור למטרה מיד.
ולמי ששכח השב"כ השתמש עד לפני 4 שנים ב-FN ועדיין משתמש בנשק הזה
שהוא אחד הנשקים האמינים והטובים בעולם לדעתי.
גלוק עם 17 עם 15 כדורים במחסנית שוקל 988 ג"ר
ולמשל fn בלגי שוקל עם 13 כדורים במחסנית 1.040 ג"ר.
(ביצעתי שקילה במשקל אלקטרוני)
לגלוק אין ניצרה ואין כל הבטחה מלבד ההדק שלו
לכן הוא יותר מיועד למי שיש לו סיכויים יותר לשלוף נשק בכל רגע.
ולא למי שרוב הזמן הנשק בארון בבית ויש לו גם ילדים בבית.
(לילד יותר קל לדרוך גלוק מנשק אחר) וגם לפלוט כדור יותר מהר
מאחר ואין לגלוק כל הבטחה כמו שכבר אמרתי מלבד נצרת ההדק.
למשל לאקדח עם פטיש או ניצרה יש אפשרות שלאת אותו עם כדור בקנה
(באזורים מסוכנים) ובגלוק למי שלא ממש מיומן יש סיכוי לפלוט כדור.
או לדוגמא גלוק 26 , למי שאין ניסיון זה אקדח מאוד בעייתי
יש לו רתע חזק כלפי מעלה ברגע שהכדור עזב את הקנה
בגלל שהקנה שלו קצר והקוטר שלו גדול.
למי שאין ניסיון יום יומי בנשק הזה הסיכוי שהוא יפגע במטרה הוא די קלוש.
בנוסף בגלל הביקוש ועליית הדולר מחיר הגלוק יקר מאוד
אין כל הצדקה למחירו זה.
יש בשוק אקדחים קלים זולים וטובים לא פחות מהגלוק
בעלי כושר עצירה גבוה .
אין אני בא להמליץ על נשק אחר כל אחד יעשה מה שטוב בשבילו
אך זאת דעתי לגבי אנשים שרק רוצים לרכוש את הגלוק כי לחבר שלהם יש אקדח כזה או לאח שלהם
למרות שאני נושא גלוק 17 בעצמי והיה לי בעבר F.N אך אני החלפתי את הנשק משיקולים מקצועיים
ומתוך ניסיון רב בתפעול ושימוש בנשק מזה כ- 20 שנה.
מאחל לכולם שימוש נבון , ביטחון ואבטחה בתקווה שלעולם לא תשתמשו בו אלה רק במטווחים.
sabi
לרוכשי הגלוק
מזה מס' שנים אני שם לב לתופעה של "שיגעון " הגלוק.
כל אדם שני שמקבל רשיון נשק קונה גלוק!
כי זה IN . ואם לכולם יש אז גם אני הקנה לי,
וכאן הטעות לפי תפיסתי את הנושא.
ברצוני להסביר מדוע הגלוק לא מתאים לכל אחד.
נוצר רושם שאם השב"כ קונה גלוק אז זה הנשק הטוב ביותר,
הגלוק הוא נשק טוב, אבל טוב יותר לאנשי השב"כ שמיומנים יותר בהפעלת נשק.
מאבטחי השב"כ מיומנים בכדי לשלוף לדרוך ולירות , ללא כל חשש ממעצורים או משיכת פטיש
או כל דבר אחר , שימנע מהם לשחרר כדור למטרה מיד.
ולמי ששכח השב"כ השתמש עד לפני 4 שנים ב-FN ועדיין משתמש בנשק הזה
שהוא אחד הנשקים האמינים והטובים בעולם לדעתי.
גלוק עם 17 עם 15 כדורים במחסנית שוקל 988 ג"ר
ולמשל fn בלגי שוקל עם 13 כדורים במחסנית 1.040 ג"ר.
(ביצעתי שקילה במשקל אלקטרוני)
לגלוק אין ניצרה ואין כל הבטחה מלבד ההדק שלו
לכן הוא יותר מיועד למי שיש לו סיכויים יותר לשלוף נשק בכל רגע.
ולא למי שרוב הזמן הנשק בארון בבית ויש לו גם ילדים בבית.
(לילד יותר קל לדרוך גלוק מנשק אחר) וגם לפלוט כדור יותר מהר
מאחר ואין לגלוק כל הבטחה כמו שכבר אמרתי מלבד נצרת ההדק.
למשל לאקדח עם פטיש או ניצרה יש אפשרות שלאת אותו עם כדור בקנה
(באזורים מסוכנים) ובגלוק למי שלא ממש מיומן יש סיכוי לפלוט כדור.
או לדוגמא גלוק 26 , למי שאין ניסיון זה אקדח מאוד בעייתי
יש לו רתע חזק כלפי מעלה ברגע שהכדור עזב את הקנה
בגלל שהקנה שלו קצר והקוטר שלו גדול.
למי שאין ניסיון יום יומי בנשק הזה הסיכוי שהוא יפגע במטרה הוא די קלוש.
בנוסף בגלל הביקוש ועליית הדולר מחיר הגלוק יקר מאוד
אין כל הצדקה למחירו זה.
יש בשוק אקדחים קלים זולים וטובים לא פחות מהגלוק
בעלי כושר עצירה גבוה .
אין אני בא להמליץ על נשק אחר כל אחד יעשה מה שטוב בשבילו
אך זאת דעתי לגבי אנשים שרק רוצים לרכוש את הגלוק כי לחבר שלהם יש אקדח כזה או לאח שלהם
למרות שאני נושא גלוק 17 בעצמי והיה לי בעבר F.N אך אני החלפתי את הנשק משיקולים מקצועיים
ומתוך ניסיון רב בתפעול ושימוש בנשק מזה כ- 20 שנה.
מאחל לכולם שימוש נבון , ביטחון ואבטחה בתקווה שלעולם לא תשתמשו בו אלה רק במטווחים.
sabi
נערך לאחרונה על ידי sabi בתאריך 09 ינואר 2003, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סבי
sabi
sabi
אני מניח שאחד השיקולים ברכישת אקדחי גלוק היה ניצול כספי הסיוע הבטחוני מארה"ב [הגלוקים בארץ מגיעים מסמירנה, ג'יורג'ה].
הערה אחת על הגלוק האגדי, שאין בו מעצורים... בשבועה שעברה בעת שהעברתי אימון לחידוש רשיונות ל10 אנשי קבע, התייצב קצין [תושב השומרון] עם גלוק 19 קצת מלוכלך ולא משומן. בירי של מחסנית אחת [להזכירכם 15 כדורים] היו לו 10 מעצורים.
יש היום אקדחים תוצרת כחול-לבן באיכות בינלאומי והם מיוצרים ע"י בול. סדרת הM-5 זכה לשם במקומות רבים בעולם. כאשר רוב נושאי הנשק בארץ מסתובבים אם אקדחיהם מ מצב שלוש [Condition 3], אין אקדח טוב חותר מאקדח סינגל אקשן עם מהלך הדק קצר וקל.
אין אקדח עם יותר "קבלות" בלחימה מ ה1911 עליו מבוסס הבול M-5.
היום הM-5 מיוצר כסטנדרט עם קנה מעובה מאוד איכותי וכמו שפורסם בפורם בול מטווחים, דגמי הקומנדר והאולטרה-X במחירי מבצע לחברי הפורם.
מאוד, הבול M-5 ג'ט עם מפצה סטייה [בדומה לגלוקים בדגמי "C"] הוא אנין ביותר עם תחמושת סנדרטי, ז"א 115 גריין.
במערכת הבטחון יורים רק תחמושת *** גריין אקדחי גלוק "C" בגלל בעיות אמינות הנובעות מנפילת לחץ של הקומפנסטור.
איני טוען שאקדחי גלוק לא עברו מבדקי עינויים בבוץ, קרח ומה לא. אני ראיתי ולא פעם אחת מעצורים באקדחי גלוק עקב חוסר שימון מסילות ו/או קצת לכלוך.
אינני מיצג את בול מטווחים בע"מ.
(ערכתי את ההודעה, הוסר סוג הכדור בו משתמשת מערכת הבטחון. נועם.)
הערה אחת על הגלוק האגדי, שאין בו מעצורים... בשבועה שעברה בעת שהעברתי אימון לחידוש רשיונות ל10 אנשי קבע, התייצב קצין [תושב השומרון] עם גלוק 19 קצת מלוכלך ולא משומן. בירי של מחסנית אחת [להזכירכם 15 כדורים] היו לו 10 מעצורים.
יש היום אקדחים תוצרת כחול-לבן באיכות בינלאומי והם מיוצרים ע"י בול. סדרת הM-5 זכה לשם במקומות רבים בעולם. כאשר רוב נושאי הנשק בארץ מסתובבים אם אקדחיהם מ מצב שלוש [Condition 3], אין אקדח טוב חותר מאקדח סינגל אקשן עם מהלך הדק קצר וקל.
אין אקדח עם יותר "קבלות" בלחימה מ ה1911 עליו מבוסס הבול M-5.
היום הM-5 מיוצר כסטנדרט עם קנה מעובה מאוד איכותי וכמו שפורסם בפורם בול מטווחים, דגמי הקומנדר והאולטרה-X במחירי מבצע לחברי הפורם.
מאוד, הבול M-5 ג'ט עם מפצה סטייה [בדומה לגלוקים בדגמי "C"] הוא אנין ביותר עם תחמושת סנדרטי, ז"א 115 גריין.
במערכת הבטחון יורים רק תחמושת *** גריין אקדחי גלוק "C" בגלל בעיות אמינות הנובעות מנפילת לחץ של הקומפנסטור.
איני טוען שאקדחי גלוק לא עברו מבדקי עינויים בבוץ, קרח ומה לא. אני ראיתי ולא פעם אחת מעצורים באקדחי גלוק עקב חוסר שימון מסילות ו/או קצת לכלוך.

(ערכתי את ההודעה, הוסר סוג הכדור בו משתמשת מערכת הבטחון. נועם.)
- מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד