שאלה על הכנסת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה על הכנסת
סליקאים יקרים, בשבוע הבא יש לי ישיבה בכנסת.
כמה מחסניות אוכל להביא לשם? האם יש ארונות הפקדה או שמא סומכים על האזרח הפשוט בבית החוקקים? מי שהתנסה מוזמן להשיב.
כמה מחסניות אוכל להביא לשם? האם יש ארונות הפקדה או שמא סומכים על האזרח הפשוט בבית החוקקים? מי שהתנסה מוזמן להשיב.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שלום ליאור
לפני כה חודש ביקרתי בכנסת עים ילדים מבית הספר
לא ניתן להכניס נשק מחסניות או אמל"ח אחר
התיקים עוברים שיקוף ואנשים נידרשים לעבור בשער מגנטי בנוסף לבדיקה מגנטית ידנית
עים תנסה ויתפסו יבצעו תחקיר ביטחוני מלא (מניסיון)
אותי תפסו עים 2 כדורי מיסב מברזל בקוטר 12 ממ מסט הג'לים של בני
בהצלחה
אילון
לפני כה חודש ביקרתי בכנסת עים ילדים מבית הספר
לא ניתן להכניס נשק מחסניות או אמל"ח אחר
התיקים עוברים שיקוף ואנשים נידרשים לעבור בשער מגנטי בנוסף לבדיקה מגנטית ידנית
עים תנסה ויתפסו יבצעו תחקיר ביטחוני מלא (מניסיון)
אותי תפסו עים 2 כדורי מיסב מברזל בקוטר 12 ממ מסט הג'לים של בני
בהצלחה
אילון
- סליקאי ארד

ארנולד,
דבר אחד אני לא מבין באשכול הזה,
איך לעזאזל עולה לך שאלה כזו בראש?
אתה קם בבוקר וחושב "איזו פרובוקציה אני יכול להעלות היום לסליק?" או שפשוט אתה באמת תמים וחושב שאנחנו בשוויץ, ששם אין בדיקות לאף אחד באף מקום (אולי אצל הרופא).
פשוט לא מסתדרת לי השאלה הזאת...
דבר אחד אני לא מבין באשכול הזה,
איך לעזאזל עולה לך שאלה כזו בראש?
אתה קם בבוקר וחושב "איזו פרובוקציה אני יכול להעלות היום לסליק?" או שפשוט אתה באמת תמים וחושב שאנחנו בשוויץ, ששם אין בדיקות לאף אחד באף מקום (אולי אצל הרופא).
פשוט לא מסתדרת לי השאלה הזאת...
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

יואב,
1. גם אני אוהב אותך.
2. זוהי דרך לשאול האם יש סידור הפקדה. אין בכוונתי לנסוע 2.5 שעות בכל כיוון על מנת לעבוד במקום שאליו לא אוכל להיכנס בכלל. את התשובה שרציתי קיבלתי.
3. הסתכל בבקשה על השעה של ההודעה הראשונה של האשכול. האם זה בוקר?
4. בשבילך הכנתי אלטרנטיבה להודעת הפתיחה לאשכול: "האם ניתן להפקיד אקדח בכניסה לכנסת?". איכשהו אני מרגיש שקצת סגנון כתיבה לא פוגע מהותית באווירה של הסליק.
1. גם אני אוהב אותך.
2. זוהי דרך לשאול האם יש סידור הפקדה. אין בכוונתי לנסוע 2.5 שעות בכל כיוון על מנת לעבוד במקום שאליו לא אוכל להיכנס בכלל. את התשובה שרציתי קיבלתי.
3. הסתכל בבקשה על השעה של ההודעה הראשונה של האשכול. האם זה בוקר?
4. בשבילך הכנתי אלטרנטיבה להודעת הפתיחה לאשכול: "האם ניתן להפקיד אקדח בכניסה לכנסת?". איכשהו אני מרגיש שקצת סגנון כתיבה לא פוגע מהותית באווירה של הסליק.
Re: שאלה על הכנסת
ארנולד כתב:סליקאים יקרים, בשבוע הבא יש לי ישיבה בכנסת.
ארנולד ידידי,
אחרי שתצליח להפקיד את עשרות המחסניות שאתה נושא אתך יום יום (תשתדל להגיע הפעם בלי ה"ברוס" כדורים הנוסף) ותתפנה לישיבה בכנסת (אל תמהר, אני בטוח שאם תתעכב יחכו לך הח"כים...) תזכור דבר אחד:
אנחנו צריכים אותך! אתה הלוביסט שלנו (חובבי נשק) בכנסת!שיהיה בהצלחה
נ.ב.
מה ז"א "אזרח פשוט"? מי שצריך להגיע לישיבה בכנסת אינו יכול להחשב כאזרח פשוט! אל תתן לאנשי משמר הכנסת לפגוע בכבודך ולגזול מזמנך היקר.
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
אאוצ' .... כמה נוראית היתה ההודעה של אילן כדי שגם ימחק, וגם יחסם לאלתר ותיכף ומיד כאן ועכשיו ??!
ולעניין, השאלה של ארנולד לעניין. לפני כמה ימים הגעתי עם הזאטוט שלי למשחק של מכבי ת"א בהיכל נוקיה בת"א, וסירבו להכניס אותי עם נשק. נשלחתי אחר כבוד להפקיד אותו בתחנת משטרה והעניין היה עגמת נפש גדולה. לא שחסרו שם שוטרים שניתן להפקיד אצלם, פשוט לא היו ערוכים לזה. יאמר מי שבקיא ורגיל - שהייתי צריך לחשוב על זה קודם וגם "מי מביא נשק למשחק כדורסל" .... אבל על הכרטיס לא הופיעה הנחיה שלא להביא, ובמשחקים הקודמים לא התעוררה בעיה (והגעתי עם הנשק גם בעבר).
אז רצוי להתעדכן באשר לסידורי הכניסה, אם כי רב במרחק בין היכל נוקיה להיכל הכנסת. או ש...לא כל כך ....?
ולעניין, השאלה של ארנולד לעניין. לפני כמה ימים הגעתי עם הזאטוט שלי למשחק של מכבי ת"א בהיכל נוקיה בת"א, וסירבו להכניס אותי עם נשק. נשלחתי אחר כבוד להפקיד אותו בתחנת משטרה והעניין היה עגמת נפש גדולה. לא שחסרו שם שוטרים שניתן להפקיד אצלם, פשוט לא היו ערוכים לזה. יאמר מי שבקיא ורגיל - שהייתי צריך לחשוב על זה קודם וגם "מי מביא נשק למשחק כדורסל" .... אבל על הכרטיס לא הופיעה הנחיה שלא להביא, ובמשחקים הקודמים לא התעוררה בעיה (והגעתי עם הנשק גם בעבר).
אז רצוי להתעדכן באשר לסידורי הכניסה, אם כי רב במרחק בין היכל נוקיה להיכל הכנסת. או ש...לא כל כך ....?
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
דורגל, אני רואה בשיתוף מידע מסוג זה אחד מהתפקידים העיקריים של אתר הסליק. ידע = כוח. תחנות משטרה אינן נוהגות לבצע הפקדה זמנית של כלים ברשיון, אלא בעיקר הפקדה לצורך ויתור על הכלי או בשל רשיון לא תקף, בתיאום מראש, בשעות מסוימות, ומול שוטר מסוים הממונה לשם כך. יוצא מהכלל הוא התחנה בנתב"ג שכן ערוכה להפקדות זמניות (לפי עדכון באתר הסליק).
אני אישית הוזהרתי מספר פעמים על ידי בעלי מבחינת סגנון כתיבה ותוכנה ואני משתדל לכבד - בד"כ בהצלחה. בעלי האתר חייבים לתת דין וחשבון על התוכן המופיע בו.
אני אישית הוזהרתי מספר פעמים על ידי בעלי מבחינת סגנון כתיבה ותוכנה ואני משתדל לכבד - בד"כ בהצלחה. בעלי האתר חייבים לתת דין וחשבון על התוכן המופיע בו.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד