Alien Gear Holsters בארץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Alien Gear Holsters בארץ
שלום,
לא מצאתי התייחסות לחברה הישראלית פה בפורום או בכל מקום אחר (חוץ מאינסטאגרם אבל לא הצלחתי להיכנס לדף שלהם) ואני רוצה לוודא שזה אמיתי.
מישהו מכיר את זה שיש נציג ל-Alien Gear בארץ?
https://aliengearholsters.co.il/
תודה.
לא מצאתי התייחסות לחברה הישראלית פה בפורום או בכל מקום אחר (חוץ מאינסטאגרם אבל לא הצלחתי להיכנס לדף שלהם) ואני רוצה לוודא שזה אמיתי.
מישהו מכיר את זה שיש נציג ל-Alien Gear בארץ?
https://aliengearholsters.co.il/
תודה.
- סליקאי ארד
Re: Alien Gear Holsters בארץ
כן, רכשתי דרכם לפני מספר חודשים.
- סליקאי ארד
המחיר שלהם שווה את זה? יצא לי לקרוא ביקורות בחול של אנשים שלא מרוצים מהאיכות וטוענים שזה מצועצע מדי.
- סליקאי ארד
ראשית אני רוצה לציין שכל התהליך היה יעיל וזריז. בשבת בערב הזמנתי והיום (שלישי) זה כבר הגיע.
הביקורות שאני קראתי היו חיוביות באופן גורף ולא כל מוצר מתאים לכולם.
רכשתי נרתיק לנשיאה מוסלקת IWB אבל המודל הוא כזה שיכול להתחבר למגוון נרתיקים (Shapeshift 4.0). יש לו גם אפשרות לכhוון גובה, זוית ורמת התנגדות בשליפה.
מהתאמה ושימוש ראשונים נראה כמו נרתיק איכותי, אבל רק ימים יגידו.
נ.ב.,
עד עכשיו נשאתי את האקדח בנרתיק IWB שנוצר פה בישראל עם קיידקס 0.93 מ"מ המחובר ליריעת עור.
רכשתי נרתיק לנשיאה מוסלקת IWB אבל המודל הוא כזה שיכול להתחבר למגוון נרתיקים (Shapeshift 4.0). יש לו גם אפשרות לכhוון גובה, זוית ורמת התנגדות בשליפה.
נ.ב.,
עד עכשיו נשאתי את האקדח בנרתיק IWB שנוצר פה בישראל עם קיידקס 0.93 מ"מ המחובר ליריעת עור.
- סליקאי ארד
OverCr כתב:ראשית אני רוצה לציין שכל התהליך היה יעיל וזריז. בשבת בערב הזמנתי והיום (שלישי) זה כבר הגיע.
נ.ב.,
אני שוקל לרכוש את ה iwb אבל היו טענות שהוא טיפה bulky \ גדול מדי, אתה יכול לשתף אם זה אכן כך?
- סליקאי ארד
buck כתב:המחיר שלהם שווה את זה? יצא לי לקרוא ביקורות בחול של אנשים שלא מרוצים מהאיכות וטוענים שזה מצועצע מדי.
האיכות של נרתיקי alien gear גבוהה מאוד. ייתכן ומי שטען שהם מצועצעים מידיי נפגע מחיכוי סיני כלשהו שלא חסר.
האם המחיר של היבואן הישראלי שווה? זה כבר שכל אחד יחליט לעצמו. כמובן שאפשר להזמין מחו"ל. זה יהיה יותר זול. אבל ייקח זמן לקבל. ובמקרה של בעיה כלשהי יהיה מורכב יותר לקבל שירות. יש לזה ערך. האם מצדיק את הפער? כפי שכתבתי, שכל אחד יחליט לעצמו.
- סליקאי טיטניום
בתגובה ל-SPY: היה להם מבצע פסח (20%) והמחירים היו זהים לארה"ב כולל משלוח. אם הכוונה לקנות בארה"ב ושמישהו יביא את הנרתיק ארצה אז בהחלט זול יותר בארה"ב.
בקיצור, כשיש מבצע לדעתי אין טעם לקנות בחו"ל.
בתגובה ל-Buck: התלבטתי בין ה-TUCK לבין ה-SHAPESHIFT. בסוף בחרתי את ה-SHAPESHIFT כדי שאוכל להשתמש באותו נרתיק במקומות שונים בתוספת קטנה יחסית, סוג של future proof. האמת שהמודל הזה באמת נראה וגם בפועל מגושם יותר מהנרתיק קיידקס ה"רגיל" שהיה לי ומה-TUCK. זה בעיקר בא לידי ביטויי בהכנסה למכנסיים, אחרי זה לא הרגשתי הבדל גדול.
אבל האמת, אין לי הזדמנות להסתובב איתו מהבוקר עד הערב כפי שאני רגיל בגלל הסגר והקורונה וכו.
בקיצור, כשיש מבצע לדעתי אין טעם לקנות בחו"ל.
בתגובה ל-Buck: התלבטתי בין ה-TUCK לבין ה-SHAPESHIFT. בסוף בחרתי את ה-SHAPESHIFT כדי שאוכל להשתמש באותו נרתיק במקומות שונים בתוספת קטנה יחסית, סוג של future proof. האמת שהמודל הזה באמת נראה וגם בפועל מגושם יותר מהנרתיק קיידקס ה"רגיל" שהיה לי ומה-TUCK. זה בעיקר בא לידי ביטויי בהכנסה למכנסיים, אחרי זה לא הרגשתי הבדל גדול.
אבל האמת, אין לי הזדמנות להסתובב איתו מהבוקר עד הערב כפי שאני רגיל בגלל הסגר והקורונה וכו.
- סליקאי ארד
OverCr כתב:בתגובה ל-SPY: היה להם מבצע פסח (20%) והמחירים היו זהים לארה"ב כולל משלוח. אם הכוונה לקנות בארה"ב ושמישהו יביא את הנרתיק ארצה אז בהחלט זול יותר בארה"ב.
בקיצור, כשיש מבצע לדעתי אין טעם לקנות בחו"ל...
שמע, אני לא רציתי להיכנס לזה, אבל זה, איך נגיד בעדינות, לא מדויק.
נרתיק cloak tuck 3.5, נרתיק מעולה, עולה באתר האמריקאי 50$ לפני משלוח. משלוח מהיר באמצעות פורוורדר לישראל יעלה עוד עד 20$ ואין מיסים על הסכום הזה. סה"כ - 70$, כ-250 ש"ח.
אותו נרתיק בארץ יעלה 363 ש"ח.
נכון שאם יש הנחה של 20% אז זה יהיה 290 ש"ח ואז ההבדל אכן לא משמעותי, אבל גם באתר האמריקאי יש מבצעים. ראיתי את הנרתיק הזה לפני כמה חודשים גם ב-29$.
האם יש טעם לשלם 110 ש"ח יותר? שכל אחד יחליט לעצמו.
סט shapeshift עולה בארה"ב 100$. עם משלוח ומס זה יגיע ל-502 ש"ח. אותו סט בישראל - 741 ש"ח. הפרש של 240 ש"ח. שווה? שוב, שכל אחד יחליט לעצמו.
- סליקאי טיטניום
@SPY, אני מעריך את האיפוק שלך %3
אני התייחסתי להשוואה ישירה בין האתר המקומי לאתר האמריקאי, לכן לקחתי בחשבון מחיר משלוח גבוהה ממחיר של חברת צד שלישי. ואז המחירים קרובים בהרבה.
אני גם רגיל שמחיר של מוצרים באתר הרשמי יקרים יותר, ניחא. אין לי את הזכות להחליט לאחרים כמה חסכון שווה את הטרחה וכמה לא.
לענייננו, אחרי עוד כמה שימושים הוא באמת מרגיש טיפה מגושם לעומת נרתיק עם תבנית "פשוטה" כמו של ה-TUCK. מרגיש לי שהאקדח פחות מוסלק ובולט מבעד לחולצה.
אני מקווה שזה יעבור עם הזמן כשאתרגל אליו ואלמד איך למקם אותו נכון.
אני התייחסתי להשוואה ישירה בין האתר המקומי לאתר האמריקאי, לכן לקחתי בחשבון מחיר משלוח גבוהה ממחיר של חברת צד שלישי. ואז המחירים קרובים בהרבה.
אני גם רגיל שמחיר של מוצרים באתר הרשמי יקרים יותר, ניחא. אין לי את הזכות להחליט לאחרים כמה חסכון שווה את הטרחה וכמה לא.
לענייננו, אחרי עוד כמה שימושים הוא באמת מרגיש טיפה מגושם לעומת נרתיק עם תבנית "פשוטה" כמו של ה-TUCK. מרגיש לי שהאקדח פחות מוסלק ובולט מבעד לחולצה.
- סליקאי ארד
OverCr כתב:@SPY, אני מעריך את האיפוק שלך %3
זה החשש הכי גדול שלי בנוגע לנרתיק.
- סליקאי ארד
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד