נשיאה גלויה או מוסלקת בבית ספר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נשיאה גלויה או מוסלקת בבית ספר
אני חמוש מדצמבר האחרון ועם הזמן לומד מהי צורת הנשיאה הנוחה לי. בישוב בו אני גר אין סיבה ללכת מוסלק מהסיבה הפשוטה שכמעט כל גבר מעל גיל 20 חמוש והמצב הביטחוני לא מזהיר.. אני מתחיל עבודה בתיכון ברמלה ומתלבט אם ללכת עם הנרתיק החיצוני שלי או עם פנימי כשחולצה מכסה..
נשיאה עם נרתיק חיצוני תתן לי נוחות שהתרגלתי אליה, ונגישות טובה לכל מקרה שלא יהיה. (הנשק מאובטח בצורה טובה ולא נוגעים לי בו)
מוסלק מושך פחות תשומת לב.. אבל זה עניין של לא הרבה זמן עד שישימו לב ואז זה מאבד פואנטה... לא יודע אם אני אצליח להסתיר את עצם היותי חמוש הרבה זמן.
הרבה אנשים הולכים עם נשק גלוי וסביבתם מתרגלת לזה. ובעיר כמו רמלה לצערי...
נשיאה עם נרתיק חיצוני תתן לי נוחות שהתרגלתי אליה, ונגישות טובה לכל מקרה שלא יהיה. (הנשק מאובטח בצורה טובה ולא נוגעים לי בו)
מוסלק מושך פחות תשומת לב.. אבל זה עניין של לא הרבה זמן עד שישימו לב ואז זה מאבד פואנטה... לא יודע אם אני אצליח להסתיר את עצם היותי חמוש הרבה זמן.
הרבה אנשים הולכים עם נשק גלוי וסביבתם מתרגלת לזה. ובעיר כמו רמלה לצערי...
- סליקאי ארד
Re: נשיאה גלויה או מוסלקת בבית ספר
לא יודע אם אתה יודע, אבל בתי ספר בישראל הם מה שמכונה GUN FREE ZONE.
תלך מוסלק, ותלך מוסלק טוב טוב.
תלך מוסלק, ותלך מוסלק טוב טוב.
- סליקאי זהב
בבית הספר שלמדתי כל המורים היו חמושים, מה שאני יודע זה שצריך אישור קב"ט לשאת נשק בבית ספר
- סליקאי ארד
ברור שמוסלק, בטח בתיכון.
אתה לא רוצה להשאיר מקום למעשה קונדס.
ואם נשתמש בסאריאוטיפים - בטח לא בגיל הטיפש עשרה, בדור שבו הסמכות של הורים ומורים הולכת ופוחתת.
אקדח בנרתיק פנימי תחת חולצה - גם אם אינו מוסתר אלא נראה בבירור - עדיין אינו נוכח, קורץ ומזמין כמו נשק גלוי.
עכשיו זה לא משנה שכל הילדים האלו פוגשים כל יום את מאבטח בית הספר (בהנחה שזה לא אתה) שבדרך כלל יש לו נשק גלוי בנרתיק חיצוני.
זו עדיין המלצתי - לכסות עם חולצה.
להגיע לנשק מכוסה זה כבר לא קונדס - זו כבר עבריינות, וגם בזה נתקלים, אז לפחות להקשות.
שלא נדבר על זה שהסלקה מומלצת באופן כללי - בייחוד בדרכך מסיום יום העבודה ברמלה חזרה הביתה, מחוץ לשטח ביה"ס.
בסופו של דבר הרגל זה הרגל.
וחוץ מזה יש לך אחריות קולקטיבית לכולנו (כלל נושאי הנשק הפרטי) - שלא יעשו לנו בעיות בבתי ספר בגלל התלמידים שלך....
ואחרי כל זה - ייתכן שזו בכלל לא החלטה שלך - אלא של מי שמוגדר כאחראי הביטחון של מוסד הלימודים...
מה שכן - התעקש על זכותך לשאת נשק, והפגן אחריות בנשיאה. הסלקה זו אחת הדרכים להפחית סיכונים.
אתה לא רוצה להשאיר מקום למעשה קונדס.
ואם נשתמש בסאריאוטיפים - בטח לא בגיל הטיפש עשרה, בדור שבו הסמכות של הורים ומורים הולכת ופוחתת.
אקדח בנרתיק פנימי תחת חולצה - גם אם אינו מוסתר אלא נראה בבירור - עדיין אינו נוכח, קורץ ומזמין כמו נשק גלוי.
עכשיו זה לא משנה שכל הילדים האלו פוגשים כל יום את מאבטח בית הספר (בהנחה שזה לא אתה) שבדרך כלל יש לו נשק גלוי בנרתיק חיצוני.
זו עדיין המלצתי - לכסות עם חולצה.
להגיע לנשק מכוסה זה כבר לא קונדס - זו כבר עבריינות, וגם בזה נתקלים, אז לפחות להקשות.
שלא נדבר על זה שהסלקה מומלצת באופן כללי - בייחוד בדרכך מסיום יום העבודה ברמלה חזרה הביתה, מחוץ לשטח ביה"ס.
בסופו של דבר הרגל זה הרגל.
וחוץ מזה יש לך אחריות קולקטיבית לכולנו (כלל נושאי הנשק הפרטי) - שלא יעשו לנו בעיות בבתי ספר בגלל התלמידים שלך....
ואחרי כל זה - ייתכן שזו בכלל לא החלטה שלך - אלא של מי שמוגדר כאחראי הביטחון של מוסד הלימודים...
מה שכן - התעקש על זכותך לשאת נשק, והפגן אחריות בנשיאה. הסלקה זו אחת הדרכים להפחית סיכונים.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אני כבר 4 שנים מוסלק בבית הספר ולמעט מורה אחד אף אחד לא יודע .
ויש עוד סיבה להסלקה בביה"ס חוץ מהסיבות שהביא גיא, שהרי יש שומר בביה"ס ממילא קיים מעצור כלשהו למפגע בפוטנציאל אז מן הסתם יהיה לך מספיק זמן לשלוף מהסלקה ולדרוך, כמובן שצריך לתרגל שליפה מהסלקה דריכה וירי אלפי פעמים ביבש עם תותב
ויש עוד סיבה להסלקה בביה"ס חוץ מהסיבות שהביא גיא, שהרי יש שומר בביה"ס ממילא קיים מעצור כלשהו למפגע בפוטנציאל אז מן הסתם יהיה לך מספיק זמן לשלוף מהסלקה ולדרוך, כמובן שצריך לתרגל שליפה מהסלקה דריכה וירי אלפי פעמים ביבש עם תותב
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
מוסלק וכמה שיותר עמוק.
הסיכוי שתזדקק לנשק בבית ספר הוא אפסי לעומת הצרות שיכולות להגרם לך.
ביחוד ברמלה אחרי הרצח במגרש החנייה.
כל מה שצריך בשביל שיפתחו עליך כל שערי הגיהנום, זה עימות מילולי עם תלמיד חוצפן שיתלונן שאיימת עליו.
אתה לא תרד מהכותרות במשך שבוע.
א.
הסיכוי שתזדקק לנשק בבית ספר הוא אפסי לעומת הצרות שיכולות להגרם לך.
ביחוד ברמלה אחרי הרצח במגרש החנייה.
כל מה שצריך בשביל שיפתחו עליך כל שערי הגיהנום, זה עימות מילולי עם תלמיד חוצפן שיתלונן שאיימת עליו.
אתה לא תרד מהכותרות במשך שבוע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
נהיינו ממש אנשי מחתרת - המסליקים שמא ילשינו עליהם לשלטונות...
מעצבן. אבל עדיף חכם מצודק.
אתם צודקים מאוד מזל ששאלתי
בשביל זה יש פורום
בשביל זה יש פורום
- סליקאי ארד
GA1 כתב:נהיינו ממש אנשי מחתרת - המסליקים שמא ילשינו עליהם לשלטונות...
זה המצב חביבי. מאחל לך שלא תמצא את עצמך מול חוקר משטרה, ושהנשק שלך יהיה מעורב איכשהו בחקירה.
- סליקאי זהב
זה מה יש.
מסתבר שהעבריינים מודעים לזכויות שלהם הרבה יותר מאיתנו. מטבע הדברים הם נמצאים בחיכוך מתמיד עם הרשויות, יש להם יעוץ משפטי והם יוצאים ונכנסים בבתי המשפט והכלא באותה תדירות שאתה נוסע וחוזר מהעבודה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
זה לא קשור למחתרת. צא מהסרט. אנשים סביבך - אינם האויב. אבל צריך לכבד את המצב שבו יש אנשים שהמצאות של נשק הסביבתם מפריעה להם, תהינה סיבות אשר תהינה.
אפילו בארה"ב במדינות רבות בשטח ציבורי נדרשת הסלקה. אבל באמת הסלקה, לא מה שבישראל אנשים חושבים שזאת הסלקה. אפילו שהאקדח לא "יבלוט" מתחת לחולצה.
מעבר לכך, הרי אנו נושאים את האקדח בשביל להציל את העולם, נכון? אז אם אנו בונים על זה, כדאי לדאוג שלא נהיה המטרה הראשונה והמועדפת של המפגע. כי כשאתה מת - הנשק שלך לא יעזור לאף אחד. אפילו הפוך.
- סליקאי טיטניום
ברור, אני איתך באותו ראש, רק הצבעתי על כמה הזמנים השתנו...
itamar כתב: והם יוצאים ונכנסים בבתי המשפט והכלא באותה תדירות שאתה נוסע וחוזר מהעבודה.
כל אחד והעבודה שלו...
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד