הרצאת אורח בנושא ירי מעשי - שאול קירש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הרצאת אורח בנושא ירי מעשי - שאול קירש
ביום שישי הקרוב בשעה 14:00 תתקיים הרצאה בת שעתיים בנושא ירי מעשי עם שאול קירש, אלוף ישראל ומבכירי יורי הירי המעשי בעולם.
ההרצאה תתקיים במטווח בול וכמות המשתתפים בה מוגבלת ל-40 איש, יש להרשם מראש אצל חיים פונס (הודעה אישית ל"בול מטווחים"), לא ניתן יהיה להצטרף להרצאה ללא הרשמה מראש.
ההרצאה ללא תשלום ומיועדת לגולשי הסליק בלבד.
תהנו.
ההרצאה תתקיים במטווח בול וכמות המשתתפים בה מוגבלת ל-40 איש, יש להרשם מראש אצל חיים פונס (הודעה אישית ל"בול מטווחים"), לא ניתן יהיה להצטרף להרצאה ללא הרשמה מראש.
ההרצאה ללא תשלום ומיועדת לגולשי הסליק בלבד.
תהנו.

נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 15 ינואר 2003, 09:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מפגש ביום שישי
I'm there....

- תרמתי למען הסליק
סבתי שתחיה אומרת: "סוס שמקבלים במתנה, לא בודקים לו את השיניים".
מצטער חברים, לו"ז מאוד צפוף והרצאה שלא תוכננה מראש (ההרצאה אותה אנו מקבלים) גורמים לכך שההרצאה מתקיימת ביום הקבוע, בשעה הקבועה וכפי הנראה ללא יכולת שינוי או הזזה.
אבל לא נורא, עדיין יש מפגש ביום שני הקרוב... מקווה לראותכם שם.
ואגב ביקור בבול... מי שעדיין לא ראה את האולטרא-X, אתם חייבים זאת לעצמכם, אני ראיתי אותו השבוע בפעם הראשונה בצורה מעמיקה יותר ולדעתי זהו הדבר הבא בתחום אקדחים בעלי יכולת הסלקה גבוהה ורמה מבצעית לא פחות גבוהה.
כל הכבוד לחברה של בול על יצירת המופת הזאת.
מצטער חברים, לו"ז מאוד צפוף והרצאה שלא תוכננה מראש (ההרצאה אותה אנו מקבלים) גורמים לכך שההרצאה מתקיימת ביום הקבוע, בשעה הקבועה וכפי הנראה ללא יכולת שינוי או הזזה.
אבל לא נורא, עדיין יש מפגש ביום שני הקרוב... מקווה לראותכם שם.
ואגב ביקור בבול... מי שעדיין לא ראה את האולטרא-X, אתם חייבים זאת לעצמכם, אני ראיתי אותו השבוע בפעם הראשונה בצורה מעמיקה יותר ולדעתי זהו הדבר הבא בתחום אקדחים בעלי יכולת הסלקה גבוהה ורמה מבצעית לא פחות גבוהה.
כל הכבוד לחברה של בול על יצירת המופת הזאת.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד