פגישה עם הרצל קבלו.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
פגישה עם הרצל קבלו.
ועד העמותה נפגש היום עם מר הרצל קבלו, ראש אגף רישוי כלי יריה במשרד לבט״פ.
סיכום הפגישה יופץ בהקדם לחברי העמותה, לאחר אישורו ע״י מר קבלו.
סיכום הפגישה יופץ בהקדם לחברי העמותה, לאחר אישורו ע״י מר קבלו.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Re: פגישה עם הרצל קבלו.
חברי העמותה יקבלו את סיכום הפגישה בקרוב.
רם
אי פרסום מה שהעמותה עושה לא קצת פוגע בשיווק וקידום שלה ?
הריי אם לא מפרסמים סיכומי פגישות ואת הפועל שלה, אז לכאורה אין כזה ואז למה שיצתרפו ?
הריי אם לא מפרסמים סיכומי פגישות ואת הפועל שלה, אז לכאורה אין כזה ואז למה שיצתרפו ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אני מבין את הטענה שלך, אך יחד עם זאת מטרתנו היא הגדלת מספר החברים.
הסיכום כולל מספר נקודות מענינות, שהושגו ע״י ועד העמותה לאחר השקעת מאמצים רבים (בזמן ובכסף!). אינני רואה סיבה לחלק מידע זה לאלו שאינם מוכנים להשקיע דבר.
לכן אני מפרסם שהיתה פגישה כזו, שנדונו בה נושאים חשובים והתקבלו תשובות מעניינות, ומי שהנושא קרוב לליבו- יתכבד ויצטרף לעמותה.
דרך אגב, מאחר וראש האגף ביקש לראות את הסיכום לפני הפצתו- הסיכום טרם הופץ.
הסיכום כולל מספר נקודות מענינות, שהושגו ע״י ועד העמותה לאחר השקעת מאמצים רבים (בזמן ובכסף!). אינני רואה סיבה לחלק מידע זה לאלו שאינם מוכנים להשקיע דבר.
לכן אני מפרסם שהיתה פגישה כזו, שנדונו בה נושאים חשובים והתקבלו תשובות מעניינות, ומי שהנושא קרוב לליבו- יתכבד ויצטרף לעמותה.
דרך אגב, מאחר וראש האגף ביקש לראות את הסיכום לפני הפצתו- הסיכום טרם הופץ.
רם
בכל מקרה אני מקווה להגיע לכנס ב-27 ולהרשם במקום
סתם אני אומר אני מוכן להרשם גם על "עיוור" בלי לדעת מה עשו
רק מעצם היות הדבר חשוב לי
אבל אם אנשים ידעו שהעמותה השיגה "כך וכך" אז יהיה להם דרייב לבוא ולחזק אותה,
מאשר עמותה שלכאורה על הנייר ההשגים שלה לא ברורים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכולנו הצלחה של העמותה מן הסתם היא הצלחה שלנו
סתם אני אומר אני מוכן להרשם גם על "עיוור" בלי לדעת מה עשו
רק מעצם היות הדבר חשוב לי
אבל אם אנשים ידעו שהעמותה השיגה "כך וכך" אז יהיה להם דרייב לבוא ולחזק אותה,
מאשר עמותה שלכאורה על הנייר ההשגים שלה לא ברורים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכולנו הצלחה של העמותה מן הסתם היא הצלחה שלנו
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
רםדישון
כדי שמישהו "ישקיע דבר" הוא צריך להבין מה בכלל קורה כאן.
כחבר חדש לא ברורה לי בכלל העמותה הזו, מה היא רוצה להשיג ואיך היא פועלת כדי להשיג את זה.
וזה שאתה ממדר את מי שלא חבר עמותה לא עושה לעמותה שירות טוב, לא רק שלא הצלחת לעניין אותי הצלחת לגרום לי לאדישות כלפי העניין.
תתחילו לחשוב שיווק ואיך מגייסים חברים נוספים, ולא להתמקד ב"מי ששילם יידע", כי אחרת אף אחד לא ישלם ואף אחד לא יידע.
בהצלחה.
כדי שמישהו "ישקיע דבר" הוא צריך להבין מה בכלל קורה כאן.
כחבר חדש לא ברורה לי בכלל העמותה הזו, מה היא רוצה להשיג ואיך היא פועלת כדי להשיג את זה.
וזה שאתה ממדר את מי שלא חבר עמותה לא עושה לעמותה שירות טוב, לא רק שלא הצלחת לעניין אותי הצלחת לגרום לי לאדישות כלפי העניין.
תתחילו לחשוב שיווק ואיך מגייסים חברים נוספים, ולא להתמקד ב"מי ששילם יידע", כי אחרת אף אחד לא ישלם ואף אחד לא יידע.
בהצלחה.
Glock 26 GEN4
Goral & bsagi,
הישגי העמותה עד כה:
- הכרה ע״י ועדת הפנים של הכנסת כגוף מקצועי שכדאי לשמוע את דעתו, ולכן מזמינה את ועד העמותה ביוזמתה לכל דיון בנושא כלי יריה.
- החרגת בעלי רשיונות פרטיים מחובת איבחון מסוכנות (״חוק הפסיכולוגים״). הישג נטו של העמותה.
- ביטול האיסור על החלפת כלי לבעלי רשיון עם תבחין משמר.
- פגישות עם מספר רב של קובעי מדיניות. רובן היו פגישות היכרות.
ולגבי השיתוף של סיכום הדיון עם ראש האגף. נסה נא לראות את הנושא מנקודת המבט שלנו.
מספר רב של פונים שואלים ״מה יצא לי ממאה השקלים שאני נדרש לשלם״. לא מה יצא לי מחברות בעמותה- אלא מה יצא לי מהכסף שאשלם. נוח להם שמישהו אחר יתאמץ, יוציא כסף מכיסו והם ייהנו מן ההפקר. הוגן לדעתכם?
חברי הועד עושים את כל הפעילות בהתנדבות, ולהוציא מקרים חריגים אפילו לא מבקשים החזר הוצאות. על הזמן אין מה לדבר.
אז מדוע אין זה נאות שנבקש שמי שמבקש עזרה מאיתנו, לפחות יתן לנו תמיכה? מה שחשוב לנו בימים אלו הוא אכן צירוף חברים חדשים. אתה נראה אחרת כאשר אתה מייצג אלפי חברים לעומת מאות בלבד. נכון, אינני איש שיווק, אבל אני סבור שהדרך בה אנו נוקטים היא הנכונה.
לגבי הסיכום שעל הפרק. אספנו סוגיות שהועלו על ידי חברי הסליק ואחרים והצגנו אותן לראש האגף. על חלק נקבל תשובות חיוביות (כך אני מאמין), ועל חלק לא. אנו סבורים שמי שאינו מוכן לסייע במעט, אינו זכאי לקבל את המידע.
לגבי מטרות העמותה- אני מזמין אתכם לבקר באתר. קישור אליו נמצא בחתימה שלי, למטה.
הישגי העמותה עד כה:
- הכרה ע״י ועדת הפנים של הכנסת כגוף מקצועי שכדאי לשמוע את דעתו, ולכן מזמינה את ועד העמותה ביוזמתה לכל דיון בנושא כלי יריה.
- החרגת בעלי רשיונות פרטיים מחובת איבחון מסוכנות (״חוק הפסיכולוגים״). הישג נטו של העמותה.
- ביטול האיסור על החלפת כלי לבעלי רשיון עם תבחין משמר.
- פגישות עם מספר רב של קובעי מדיניות. רובן היו פגישות היכרות.
ולגבי השיתוף של סיכום הדיון עם ראש האגף. נסה נא לראות את הנושא מנקודת המבט שלנו.
מספר רב של פונים שואלים ״מה יצא לי ממאה השקלים שאני נדרש לשלם״. לא מה יצא לי מחברות בעמותה- אלא מה יצא לי מהכסף שאשלם. נוח להם שמישהו אחר יתאמץ, יוציא כסף מכיסו והם ייהנו מן ההפקר. הוגן לדעתכם?
חברי הועד עושים את כל הפעילות בהתנדבות, ולהוציא מקרים חריגים אפילו לא מבקשים החזר הוצאות. על הזמן אין מה לדבר.
אז מדוע אין זה נאות שנבקש שמי שמבקש עזרה מאיתנו, לפחות יתן לנו תמיכה? מה שחשוב לנו בימים אלו הוא אכן צירוף חברים חדשים. אתה נראה אחרת כאשר אתה מייצג אלפי חברים לעומת מאות בלבד. נכון, אינני איש שיווק, אבל אני סבור שהדרך בה אנו נוקטים היא הנכונה.
לגבי הסיכום שעל הפרק. אספנו סוגיות שהועלו על ידי חברי הסליק ואחרים והצגנו אותן לראש האגף. על חלק נקבל תשובות חיוביות (כך אני מאמין), ועל חלק לא. אנו סבורים שמי שאינו מוכן לסייע במעט, אינו זכאי לקבל את המידע.
לגבי מטרות העמותה- אני מזמין אתכם לבקר באתר. קישור אליו נמצא בחתימה שלי, למטה.
רם
המהות ברורה, אבל זה שאלה של ביצה ותרנגולת.
האם קודם אתם צריכים לחשוף מידע כדי שאנשים יתוודעו אליכם ויבחרו להירשם כחברים - או שמא רק מי שכבר רשום כחבר ייחשף למידע הזה.
האם קודם אתם צריכים לחשוף מידע כדי שאנשים יתוודעו אליכם ויבחרו להירשם כחברים - או שמא רק מי שכבר רשום כחבר ייחשף למידע הזה.
Glock 26 GEN4
אני מסכים שזו שאלה של הביצה והתרנגולת.
בכוונתי להתיעץ עם יתר חברי הועד בסוגיה זו. בינתיים הביצה טרם נולדה, כאמור לעיל.
בכוונתי להתיעץ עם יתר חברי הועד בסוגיה זו. בינתיים הביצה טרם נולדה, כאמור לעיל.
רם
הי רם
האם כבר יצא סיכום של הפגישה?
האם כבר יצא סיכום של הפגישה?
- סליקאי כסף
הסיכום עדיין לא יצא. בתקווה בשבוע הבא.
לאחר התיעצות עם חברי הועד, הסיכום יופץ בפומבי ולא רק לחברי העמותה.
לאחר התיעצות עם חברי הועד, הסיכום יופץ בפומבי ולא רק לחברי העמותה.
רם
כל הכבוד לועד העמותה על העבודה המבורכת.מחכה בציפייה לפירסום עיקרי הפגישה.
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
ramdishon כתב:אינני רואה סיבה לחלק מידע זה לאלו שאינם מוכנים להשקיע דבר...ומי שהנושא קרוב לליבו- יתכבד ויצטרף לעמותה.
ramdishon כתב:לגבי מטרות העמותה- אני מזמין אתכם לבקר באתר. קישור אליו נמצא בחתימה שלי, למטה.
מר דישון הנכבד,
מעניין שלשם הפצת המניפסטים שלך אתה משתמש בסליק כשנוח לך, אבל רק לשם קידומם, לא לשם קידום הענף או המתעניינים בו, כי לאלו אתה מוצא לנכון להגיד: "תשלמו כדי לראות מה יש לי למכור".
בעיני, זאת התנהגות הראויה לאתרי פורנו או הימורים, לפרסם טיזרים חינמיים באתרים ראויים בכדי למשוך קהל לקוחות לאתר שלך.
נכון, הסליק אינו שייך לי יותר, אבל היה סמוך ובטוח, מר דישון, שאעשה הכל כדי שלא תוכל להשתמש בו כבמה לקידום עיניינך.
אל תיתמם, הנושא הובהר לך ביותר משיחה אחת, אך לך נוח לפעול כראות עיניך, ולהתעלם בצורה שיטתית מכללי הכתיבה באתר ומהודעות שקיבלת בצורה ברורה מהנהלתו.
זכור כי את העמותה שלך הקמת תוך שימוש בפלטפורמה הזאת, וכל מי שהגיע אליה הגיע בזכות הפירסומים באתר, אולי הגיע הזמן שתנסה לגרום לאנשים להגיע אל האתר שלכם תוך שימוש בחלופות ראויות ולא תוך ניצול ציני וחומרני של הסליק (ואולי בעצם הנהלת האתר צריכה לגבות ממך כסף עבור הפירסום החינמי שאתה מעניק לעמותה באתר זה).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אם דעתך זהה לדעת מנהלי האתר הנוכחיים- אני יורד מהאתר במיידי. נא בדוק אתם והודיעני.
רק זכור כמה נקודות חשובות:
1. אחת ממטרות העמותה היא לקדם את זכויותיהם של נושאי הנשק במדינה. נכון, אתר הסליק היה קיים לפני העמותה וניצלנו אותו על מנת להתארגן. הייתי רואה זאת כמחמאה לסליק ולא כניצול.
2. הסליק הוא פלטפורמה אינטרנטית. העמותה היא גוף פועל שיוצא לפעמים מהבית ומהמקלדת ועושה מה שביכולתו למען השגת מטרותיו. (מחר מתקיימת אסיפה שנתית של חברי העמותה. אנחנו ארגנו אותה, דרך אגב).
3. חברי ועד העמותה משקיעים מזמנם ומכספם על מנת לקדם את מטרותיה. נכון, אנחנו מנצלים כל פלטפורמה אפשרית על מנת להגדיל את מספרנו, וזאת רק לטובת החברים. איש מאתנו לא רואה אגורה אחת מהפעילות הזו.
4. ועד העמותה החליט לפרסם להבא את כל המידע שצברנו, בפומבי, גם באתר זה, ללא התנית חברות בעמותה. אם תחליטו למנוע זאת מאיתנו- הרשה לי רק להודיע לחברי האתר חד-פעמית את המקום בו נמשיך לפרסם.
רק זכור כמה נקודות חשובות:
1. אחת ממטרות העמותה היא לקדם את זכויותיהם של נושאי הנשק במדינה. נכון, אתר הסליק היה קיים לפני העמותה וניצלנו אותו על מנת להתארגן. הייתי רואה זאת כמחמאה לסליק ולא כניצול.
2. הסליק הוא פלטפורמה אינטרנטית. העמותה היא גוף פועל שיוצא לפעמים מהבית ומהמקלדת ועושה מה שביכולתו למען השגת מטרותיו. (מחר מתקיימת אסיפה שנתית של חברי העמותה. אנחנו ארגנו אותה, דרך אגב).
3. חברי ועד העמותה משקיעים מזמנם ומכספם על מנת לקדם את מטרותיה. נכון, אנחנו מנצלים כל פלטפורמה אפשרית על מנת להגדיל את מספרנו, וזאת רק לטובת החברים. איש מאתנו לא רואה אגורה אחת מהפעילות הזו.
4. ועד העמותה החליט לפרסם להבא את כל המידע שצברנו, בפומבי, גם באתר זה, ללא התנית חברות בעמותה. אם תחליטו למנוע זאת מאיתנו- הרשה לי רק להודיע לחברי האתר חד-פעמית את המקום בו נמשיך לפרסם.
נערך לאחרונה על ידי ramdishon בתאריך 26 נובמבר 2015, 21:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
רם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד