אקדח טאורוס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח טאורוס
ערב טוב. מישהו יודע כמה אמור לעלות אקדח טאורוס בן שנתיים שירה רק בשביל הרשיון? אשמח לתשובה בהקדם כי אני אמור לקנות אחד כזה... ואם יש למשהו קצת יותר מידע עליו אני אשמח גם... בתודה מראש יהודה האס קדומים.
- סליקאי ארד

Re: אקדח טאורוס
באיזה דגם של טאורוס מדובר?
בגדול לא אחד הכלים החמים בשוק
המחיר עצמו תלוי בהרבה גורמים כמו הדגם ומצבו הכללים של הכלי וקשה לתת הערכה ללא הנ"ל
אבל אם מדובר בדגם "מילניום" שומר נפשו ירחק.
המחיר עצמו תלוי בהרבה גורמים כמו הדגם ומצבו הכללים של הכלי וקשה לתת הערכה ללא הנ"ל
higt-power כתב:...
לא שהתכוונתי לקנות אחד מחר, אבל אשמח לשמוע ממה נובעת חוות הדעת השלילית שלך לגביו.
c425x כתב:higt-power כתב:...
לא שהתכוונתי לקנות אחד מחר, אבל אשמח לשמוע ממה נובעת חוות הדעת השלילית שלך לגביו.
כמו שאמרתי מספר פעמים בעבר ראיתי במו עיני מספר כלים שבהם ירי של כמה עשרות כדורים התחילו לפרק חלקי
פלסטיקה שונים ממחלק הטיטניום ,על נשק כזה אני לא היתי מוכן לסמוך שיעבוד כמו שצריך ברגע האמת .
אולי הציטוטים להלן יסבירו:c425x כתב:לא שהתכוונתי לקנות אחד מחר, אבל אשמח לשמוע ממה נובעת חוות הדעת השלילית שלך לגביו.
I have, or did have, a Tarus .45 Milenium. It's at the factory being repaired at the moment. They have had it for about a month now. It would misfire about 5 rounds out of 50. I wish I had done my homework prior to selecting the Tarus. They do not have that good a rating with the Better Business Bureau in Florida...
Hi guys.
I have the TAURUS pt140. 40 cal. I reload my own. It has never malfunctioned. However, I want to sell it simply because i don't like the trigger pull on it. Way too hard for target, plinking. etc.
אגב, אהבתי את החתימה שלו:JUNK!!!!!
I had a PT-145. The frame cracked after only 650 rounds of standard pressure 230gr hardball!! I sent it back to Taurus and when it returned, I sold it, bought night sights for my Glock 36, and never looked back!!!
Glocks may come and Glocks may go, but Walther endures forever!!
got rid of my Taurus Millennium before I even shot it. It had without a doubt, the WORST trigger I have ever found on any semi-automatic pistol.
אישית אני לא מכיר את האקדח, אבל עם חוות דעת כאלה...
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
זה נכון לגבי הדור הראשון. מאז זרמו הרבה מים בנחלי העולם והוחלפו שני דורות. הסדרה הנוכחית כבר הוכיחה את עצמה.
יריתי בטאורוס 24/7 סאבקומפקט החדש ויש לו הדק מאד נעים.
יריתי בטאורוס 24/7 סאבקומפקט החדש ויש לו הדק מאד נעים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אקדח בינוני מאוד אם אתה מתייחס לדגם הרגיל ולא לסאב קומפקט כמו שכותב ברודקאסט.
המון מעצורי מחסניות.(הזנה כפולה.ודומיה) הדק ארוך מידי.לגבי ה24/7
המחסנית אמורה לאחסן 17 כדורים לא ממליץ למלא יותר מ15 מנסיון אישי שלי.ואני עוד באתי מכיוון חיובי יותר.
ויש להשתמש בכדורים חזקים מהרגיל .
המון מעצורי מחסניות.(הזנה כפולה.ודומיה) הדק ארוך מידי.לגבי ה24/7
המחסנית אמורה לאחסן 17 כדורים לא ממליץ למלא יותר מ15 מנסיון אישי שלי.ואני עוד באתי מכיוון חיובי יותר.
ויש להשתמש בכדורים חזקים מהרגיל .
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

לי יש אקדח טארוס סאבקומפקט PT24\7 דור ראשון בקוטר 40S&W. לקח לי המון זמן להתמקצע עליו. תמונת הכוונות מוזרה בהשוואה לאקדחים אחרים, ההדק מאוד קשה וארוך (דגם DAO), ואני מסכים עם יותם לגבי המחסניות. אבל לי אישית לא היו מעצורים אף פעם איתו. הקנה (שלי לפחות) היה רגיש מאוד ללחות, הוא החליד לי וגרם לבליטות על הסלילים. לטווחים ארוכים (25-15 מטר) לא הייתי ממליץ עליו. אבל לטווחים קצרים כמו שבד"כ ישנם במצבי הגנה עצמית הוא נשק טוב. אני אישית יורה ירי אינסטינקטיבי עם הטארוס וקולע מקבצים טובים ב15מטר. אני שמתי לב שתחמושת רגילה (magtech 180gr FMC) חזקה מידי - לא גורמת נזק אבל לא נוחה בירי . אני יורה איתו תחמושת ייעודית שאני מכין לבד (גר בחו"ל) עם מטען מופחת. בקיצור אם אתה קונה נשק כזה תתכונן להוציא הרבה זמן וכסף על אימונים ותחמושת! אבל מצד שני הוא קל, אמין, ומרגיש טוב ביד. שמעתי שהדגמים החדשים -דור שלישי טובים יותר. למה לא שמעתי בקול אישתי שאמרה לי לחכות???
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד