קבוצת רכישה- גלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קבוצת רכישה- גלוק 19
matanB כתב:אפחד לא נותן 10%
הצגתי את עצמי בתור נציג קבוצת רכישה של הפורום
ולאפחד אין גלוק אמריקאי וכבר ציינתי את זה
אז זהו, שכן... במטווחי ״מאיר רוט״ ברשל״צ, חברי הפורום זכאים ל10% הנחה. זה למה כולם אומרים לך, שצריך לרדת עוד. מחירים כאלה, אפשר להשיג לבד...
צריכים לחזור אלי עם מספר של מארגני המכירה הקבוצתית שהייתה באזור... אעדכן אותך, ותבדוק אם אתה מצליח לארגן הצעה טובה יותר...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אתה רוצה שאני אראה לך את ההתכתבות שלי איתם?
- סליקאי ארד
אני קיבלתי 10% במאיר רוט.
ראיתי עוד חברים שקיבלו.
ראיתי עוד חברים שקיבלו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
להלן תשובה של רוט :
מחיר גלוק דגם 19 דור 3 או 4 ארץ ייצור ארה"ב היה עד כה 4,100 ₪. כרגע אין במלאי דגם זה. ייתכן ויש דגם 19 (ללא קומפנסטור) דור 3 עם שיפורי כ"ד (תפס מחסנית אובלי, כוונות מפרולייט, הדק מינוס ועצר מחלק משופר) שמחירו 4,850 ₪ באם תהיה מעוניין אחזור אליך עם מידע לגבי הזמינות שלו. המחיר כולל מנוי למטווחים בשווי 200 ₪ ואחריות לשנה. מחיר אימון להוצאת רישיון 170 ₪50 כדורים FMJ בקליבר 19*9 לאימון 110 ₪תחמושת בהוצאת האקדח: כאמור לעיל, יש FMJ רגילה אבל יש גם כל מיני סוגים אחרים עם כח עצירה גבוה יותר. המחירים שונים והמלאי של הכדורים האלה משתנה כל הזמן. נשמח להראות ולהסביר בעת ההוצאה.נרתיק: יש נרתיק פנימי/חיצוני מבד קורדורה תוצרת פרונטליין במחיר 66 ₪ ויש נרתיקים שנחשבים איכותיים יותר. נשמח להראות ולהסביר בעת ההוצאה. לחברי הסליק יש 10% הנחה אצלנו למחירים המצויינים לעיל. תנאי תשלום מזומן/כרטיס אשראי עד 4 תשלומים. לצערי לא אוכל להעניק הנחה נוספת. לאלו שיש אקדחים נשמח להציע זיכוי בנפרד לאחר שנבחן הכלים עצמם.
מחיר גלוק דגם 19 דור 3 או 4 ארץ ייצור ארה"ב היה עד כה 4,100 ₪. כרגע אין במלאי דגם זה. ייתכן ויש דגם 19 (ללא קומפנסטור) דור 3 עם שיפורי כ"ד (תפס מחסנית אובלי, כוונות מפרולייט, הדק מינוס ועצר מחלק משופר) שמחירו 4,850 ₪ באם תהיה מעוניין אחזור אליך עם מידע לגבי הזמינות שלו. המחיר כולל מנוי למטווחים בשווי 200 ₪ ואחריות לשנה. מחיר אימון להוצאת רישיון 170 ₪50 כדורים FMJ בקליבר 19*9 לאימון 110 ₪תחמושת בהוצאת האקדח: כאמור לעיל, יש FMJ רגילה אבל יש גם כל מיני סוגים אחרים עם כח עצירה גבוה יותר. המחירים שונים והמלאי של הכדורים האלה משתנה כל הזמן. נשמח להראות ולהסביר בעת ההוצאה.נרתיק: יש נרתיק פנימי/חיצוני מבד קורדורה תוצרת פרונטליין במחיר 66 ₪ ויש נרתיקים שנחשבים איכותיים יותר. נשמח להראות ולהסביר בעת ההוצאה. לחברי הסליק יש 10% הנחה אצלנו למחירים המצויינים לעיל. תנאי תשלום מזומן/כרטיס אשראי עד 4 תשלומים. לצערי לא אוכל להעניק הנחה נוספת. לאלו שיש אקדחים נשמח להציע זיכוי בנפרד לאחר שנבחן הכלים עצמם.
- סליקאי ארד
מתי רוט צופה הגעת משלוח גלוק 19 דור 4 ?
שווה להמתין להגעת מלאי ארצה.
asherme כתב:מתי רוט צופה הגעת משלוח גלוק 19 דור 4 ?
הוא אומר 3 שבועות
אני שומע את ה 3 שבועות האלה מנובמבר כבר...
- סליקאי ארד
מה ההתעקשות על גלוק אמריקאי.
מה הבעיה עם אוסטרי?
מה הבעיה עם אוסטרי?
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:מה ההתעקשות על גלוק אמריקאי.
מה הבעיה עם אוסטרי?
מכיוון שהסוחרים רוכבים על זה שיש אנשים תמימים שנעולים על מיתוס
הסיבה היחידה שאוסטרי יותר יקר הוא בגלל האמברגו, לכן מבקשים אמריקאי מההתחלה
(שאגב, בגלל המחסור כרגע מחירו עלה)
- סליקאי ארד
אז מה אנחנו מחליטים ?
יש לנו כרגע את כל הנתונים כדי להחליט..
או שנחליט שלא להחליט ?
יש לנו כרגע את כל הנתונים כדי להחליט..
או שנחליט שלא להחליט ?
- סליקאי ארד
matanB כתב:goral כתב:מה הבעיה לקבל רפרנס למחירים
תתקשרו לרוט תשאלו כמה עולה גלוק 19 אמריקאי,
תורידו מזה 10 אחוז הנחת חבר סליק, ותקבלו בדיוק את המחיר
אם אני לא טועה זה היה 4100 שקל לפני הנחה
זאת אומרת 3690 אחרי הנחה
אימון שווה כ-270/300 ש"ח אם בעסקה זה נכלל זה הסכום שצריך "לנקות" בתמחור
אפחד לא נותן 10%
הצגתי את עצמי בתור נציג קבוצת רכישה של הפורום
ולאפחד אין גלוק אמריקאי וכבר ציינתי את זה
אתה טועה
ברוט יש 10 אחוז הנחה לחברי הסליק
אין משחקים אין גימיקים המחירים מופיעים על הכלים על מדבקה בתצוגה ומהמחיר הזה הם מורידים 10 אחוז
יצא לי לרכוש שם "רק" 4 כלים, אז ככה שאני יכול לאמת שהם מכבדים את זה בצורה מופתית
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
matanB כתב:להלן תשובה של רוט :
לא הבנתי מה אתה טוען
רשום לך שחור על גבי מסך : לחברי הסליק יש 10% הנחה אצלנו למחירים המצויינים לעיל
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אני מתחיל להתחרפן מכמות הפעמים שאני חוזר על אותו משפט..
לאף אחד אין גלוקים. יש מחסור מטורף
לרוט יש רק גלוק 19 דור 3 כ"ד והוא מתמחר אותו ב 4900 ש"ח
תורידו 10% - יוצא 4410 ש"ח לכן מחיר יקר מדי.
כרגע המחיר האטרקטיבי ביותר שקיבלנו הוא של המטווח בקצירין.
3900 ש"ח לגלוק 19 דור 4
300 ש"ח לחבילה שכוללת : מטווח , כדורים , נרתיק ואחריות
לאף אחד אין גלוקים. יש מחסור מטורף
לרוט יש רק גלוק 19 דור 3 כ"ד והוא מתמחר אותו ב 4900 ש"ח
תורידו 10% - יוצא 4410 ש"ח לכן מחיר יקר מדי.
כרגע המחיר האטרקטיבי ביותר שקיבלנו הוא של המטווח בקצירין.
3900 ש"ח לגלוק 19 דור 4
300 ש"ח לחבילה שכוללת : מטווח , כדורים , נרתיק ואחריות
- סליקאי ארד
המחיר בקצרין (עם כל האהדה שלי למטווח שם) הוא לא כזה שווה.
צריך להבין שאקדח גלוק 19 כ"ד מגיע:
1. דור 3 (שלדעתי עדיף על דור 4)
2. עם כוונות מפרו משופרות (כ400 שח)
3. הדק מינוס (עוד כ100 שח)
4. עצר מחלק מורחב (לא קריטי לדעתי)
כך, כאשר אתה משווה 4400 עם שיפורים לעומת 3900 בלי שיפורים, אין הבדל. ולכן היתי הולך דווקא על ה כ"ד ברוט מאשר על הדיל בקצרין. תנסו לדבר עם רוט לנסות לקבל עוד איזה קבצוץ בכדורים ובמטווח. לנסות לסגור, לדוגמה, ב-4500 כולל 100 כדורים (50 לאימון ו-50 כוננות) אימון + נרתיק. אני מאמין שזה אפשרי.
כמו שאמרתי, אם הגלוק לא עולה פחות מ-3600 (בלי אימון ושיפורים) אז אין טעם לטרוח לקניה מרוכזת.
צריך להבין שאקדח גלוק 19 כ"ד מגיע:
1. דור 3 (שלדעתי עדיף על דור 4)
2. עם כוונות מפרו משופרות (כ400 שח)
3. הדק מינוס (עוד כ100 שח)
4. עצר מחלק מורחב (לא קריטי לדעתי)
כך, כאשר אתה משווה 4400 עם שיפורים לעומת 3900 בלי שיפורים, אין הבדל. ולכן היתי הולך דווקא על ה כ"ד ברוט מאשר על הדיל בקצרין. תנסו לדבר עם רוט לנסות לקבל עוד איזה קבצוץ בכדורים ובמטווח. לנסות לסגור, לדוגמה, ב-4500 כולל 100 כדורים (50 לאימון ו-50 כוננות) אימון + נרתיק. אני מאמין שזה אפשרי.
כמו שאמרתי, אם הגלוק לא עולה פחות מ-3600 (בלי אימון ושיפורים) אז אין טעם לטרוח לקניה מרוכזת.
- סליקאי זהב
נשק הגליל במגדל העמק נותן 10% הנחה לחברי הסליק?
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:נשק הגליל במגדל העמק נותן 10% הנחה לחברי הסליק?
בכלל לא..
לדעתי צריך להוריד את המודעה שאומרת שיש לנו שם הנחה..
הבחור (אביחי) נתן מחיר מופרז מדי, מבלי להתחשב בזה שאנחנו מחברי הפורום או קבוצה שרושת במרוכז..
חוצפן אפילו הייתי אומר
ובמגדל העמק זה "מטווחי נשק הצפון"
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד