משהו חדש ומטריד בחידוש רישיון

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: משהו חדש ומטריד בחידוש רישיון

על ידי higt-power » 30 יולי 2015, 20:47

ועוד דבר אחרון
היתי שמח אם ליאור אוו רם יפרטו רשימה של האנשים (אוו הניקים) שדוברים בשם העמותה .
אני כבר מבולבל .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 30 יולי 2015, 21:57

אין בכוונתי לפגוע בפרטיות חברי ועד העמותה. מי שירצה- שיזדהה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 31 יולי 2015, 13:18

איתמר ידידי
1.איש קשר לתקשורת - המטרה פרסום העשיה ולא דובר !!!
2. במדינה דמוקרטית בטח בעידן ה נט אי אפשר לסתום לאף אחד את הפה ! הראיה כל הפוסטים שכתבת כאן ואיש לא מחק.
3. אני אמשיך להביע דעתי כאדם פרטי , מה שעשיתי גם כאיש קשר ולא כדובר {אתה כהרגלך מערבב תפקידים תחומים וסמכויות בסלט אחד גדול} בעד (או נגד - כרגע לא) ההתאחדות לקליעה גם אם אתה לא תאהב את זה. ההתאחדות עושה ומארגנת את ספורט הקליעה בישראל. עובדה !!! ההתאחדות שולחת קלעים לתחרויות בחו"ל - עובדה ! הירי המעשי נעזר בהתאחדות הקליעה - עובדה ! אין תקציבים ממשלתיים לירי המעשי (בניגוד לאולימפי) עובדה ! הירי המעשי אמור להתנהל כמשק סגור ! כלומר לממן את הוצאותיו. לעיתים בשנים רחוקות, היו כספים שעברו מהירי המעשי להתאחדות, וברוב השנים זה היה ההפך. הירי המעשי רשאי להתארגן עצמאית ובחר לא לעשות זאת !!! (למה? ). מאידך אנשים פה הוציאו את דיבתם של ראשי ההתאחדות וכתבו עובדות לא נכונות ! האם אותם אנשים גם ארגנו משהו חליפי ? לפחות לאבי מור יש זכויות בכך שאירגן כמה תחרויות עממיות בעבר, מאחרים לא ראיתי דבר פרט לקיטורים. לא כל מי שמנצח פוליטית הוא מושחת. ולא כל מי שמפסיד פוליטית הוא מרטיר.
4. אם תצטרף לעמותה (הקטנטנה הזו) או לאחד ממועדוני ההתאחדות אף אחד לא ימנע ממך לדבר או להציג הצעה. כמובן שלא חייבים להתייחס להצעותיך כל עוד אתה לא חבר.
5.לפעמים כדי לחדד צריך ליצור פרובוקציה - ושנינו יודעים שזה מה שעשיתי.

אני מאחל לך כל טוב והלוואי ותצליח לקדם משהו... אשמח לתמוך בך.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ~Hunter~ » 01 אוגוסט 2015, 16:21

higt-power כתב:
~Hunter~ כתב:
itamar כתב:

- החוק החדש מאפשר לשוטר לקחת מכל בעל נשק את נשקו אם הוא סבור שבנשק אולולה בעתיד להיצבצע עבירה כלשהי. לא בוצעה, לא מתבצעת, אלולה להיתבצע בעתיד.
זהוא שלא ,הצעת החוק אומרת :
1. ](א) קצין משטרה בכיר שהסמיך המפקח הכללי של המשטרה לשם כך, רשאי להורות על תפיסת כלי יריה, אם נוכח שתפיסתו דרושה למניעת פגיעה ממשית בשלומו של אדם, או שבכלי היריה נעברה עבירה, לרבות החזקתו שלא כדין;
(ב) תפיסה לפי סעיף זה יכול שתבוצע על ידי שוטר, ויהיו נתונות לו לשם כך הסמכויות הנתונות לו בפקודת סדר הדין הפלילי (מעצר וחיפוש) [נוסח חדש], תשכ"ט-1969;
(ג) הודעה על תפיסה לפי סעיף זה תומצא לרשות המוסמכת, וכן לבעליו של כלי היריה, אם ניתן לאתרו בשקידה סבירה בנסיבות העניין;
(ד) נתפס כלי יריה לפי הוראות סעיף זה, רשאית המשטרה להחזיק ברשותה את כלי היריה, עד שבית משפט מוסמך יחליט מה ייעשה בו.

- החוק החדש מאפשר לראש אגף לקבוע חובת הטבעת סימני זיהוי על חלק של נשק, אין פה איזה מגבלת סבירות לא מדובר פה בנשקים חדשים שמיוצרים כרגע, לא, כל נשק וכל חלק(מיקרוסטמפינד כבר אמרנו?)
שוב לא מדויק בלשון המעטה .
הדרישה היא להטבעה על חלקים עיקרים בלבד שממלאים תפקיד בפעולת היריה .
נכון שראש האגף בהתיעצות ....יכול לקבוע ....,אבל את זה אפשר לאתגר בבית משפט .
שיבוא ויסביר האדון למה מחסנית היא "חלק עיקרי" כאשר אפשר להוכיח שאקדח יורה בלי זה למשל.
במלים אחרות חזרה לשנות ה90 לפני שהצהוב עלה לאגף לראש .

ראש אגף רשאי לקבוע מהם חלקים עיקריים. הדוגמא של מחסנית היא דוגמא קלה, אבל מה עם פינים או נוקר או פטיש? בלדיהם הירי לא ייצכן - אז יאללה להטביעה מספרים? ותעשה לי טובה עם הקטע הזה של "לאתגר בבית המשפט" מי יאתגר? מתי פעם אחרונה מישהו איתגר את האגף המשהו? להזכירך בוטלו פה תבחינים שלמים והיו דברים כמו איסור החלפת נשק תחת "משמר" ואף אחד לא "איתגר" את זה בבית המשפט. המציאות היא לא כמו התאוריה, לצערי הרב.

- החוק החדש מאפשר להגביל עסקה בנשק (ז"א קניה . מכירה) בכך שמהנשק ילקחו סימני זיהוי. כל עסקה וכל סימן זיהוי.
גם כאן זה יכול ליפול על חוסר ישימות אם זה לא ריאלי. בכמה מדינות בארה"ב יש חובת לקיחת סימני זיהוי מהנשק (דוגמאות תרמילים). לא חושב שזה רעיון רע.

בארה"ב יש חוקה שמגנה על הזכות לשאת נשק, כאן אין. למעשה קיים פס"ד של בית המשפט שקובע שאין לנו זכות מוקנית לנשק אלא זו פרווילגיה שהמדינה רשאית לתת או לקחת. מבחינת החוק זה אומר שאפשר לעשות לנו כמעט כל מה שרוצים ואתה לא יכול לטעון שזה פוגע לך בזכות לשאת נשק. ועל מי אתה חושב שתיפול העלות של לקיחת תרמילים וכו? אתה חושב שתוכל סתם "לשלוח" למשטרה את התרמילים בדואר?

אין לי בעיה עם הלקיחה עצמה ,יש לי בעיה עם הנחת היסוד שאזרח מחזיק נשק הוא עברין פרוטנצאלי ולא אזרח ראוי שעבר בדיקה שמצאה אותו מספיק כשיר להחזיק בכלי יריה .
(מאותו מקום באה גם הכתובת המסוף שהזכרתה )
זה כבר מנוגד לעיקרון המשפט ההוגן שאמור לאפין חברה דמוקרטית נאורה .
זה דורס את צנעת הפרט שלי .
ופוגע בחרויות היסוד שלי כאזרח שומר חוק במדינה .
בנוסף זה אחלה תרוץ לעיכוב רשיונות כי המשטרה "לא מספיקה" לקטלג את הכלים
נגד זה אני מסכים שצריך להילחם

- החוק החדש מאפשר לפקחי האגף (לא שוטרים) לעצור כל אזרח, לדרוש ממנו כל חפץ או מסמך אם הפקח סבור שזה יעזור לא לקיים את החוק. המגבלה היחידה היא שלפקח אסור להיכנס למגורים ללא צו שופט, אבל מותר לו, למשל, לעצור את רכבך בכניסה לקניון, אחרי שהצגת את רישיון נשק.

באיזה סעיף זה כתוב ??
וכן קראתי את הצעת חוק באופן מלא 3 פעמים

סמכויות הפיקוח, עמוד 40. שים לבל ל"כל אדם" ול"להיכנס למקום, לרבות כלי תחבורה". זה אומר גם מכונית שלי ושלך.

.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 02 אוגוסט 2015, 13:16

ראש אגף רשאי לקבוע מהם חלקים עיקריים. הדוגמא של מחסנית היא דוגמא קלה, אבל מה עם פינים או נוקר או פטיש? בלדיהם הירי לא ייצכן - אז יאללה להטביעה מספרים? ותעשה לי טובה עם הקטע הזה של "לאתגר בבית המשפט" מי יאתגר? מתי פעם אחרונה מישהו איתגר את האגף המשהו? להזכירך בוטלו פה תבחינים שלמים והיו דברים כמו איסור החלפת נשק תחת "משמר" ואף אחד לא "איתגר" את זה בבית המשפט. המציאות היא לא כמו התאוריה, לצערי הרב.

רגע של מציאות :
נכון להיום גם פקק קת של גלוק וגם לחי קת והבורג שמחזיק אותה מוגדרים כחלק של נשק ואסורים ביבוא אוו אחזקה ע"פ החוק ויש מי שטוען (והוא לא רחוק ממך בתוך אותה עמותה ממש) שנרתיק הוא איביזר לנשק ועל כן אסור על פי החוק .
אז מצב שבו מחסנית וקת ובורג ........ הם יבוא חוקי וחזקה חוקית הוא שיפור לטובה .
ורק להזכיר שעד שנות ה90 המאוחרות זה בדיוק היה המצב פה ,עד שהצהוב עלה לאגף לראש ......
ולמה זה הצליח לכם?
שתי סיבות לא היתה הגדרה חוקית ברורה והסוחרים לא התנגדו שלא לומר עודדו .

על מי אתה חושב שתיפול העלות של לקיחת תרמילים וכו? אתה חושב שתוכל סתם "לשלוח" למשטרה את התרמילים בדואר?

אמממ....
על היצרן שממילא רוב רובם של היצרנים הגדולים והבינונים היום כבר כוללים בתוך הערכה של כל אקדח תרמיל ירוי כברירת מחדל.
ומי שיעביר אותו לידי האגף יהיה היבואן שמימלא ע"פ התקנות של היום הוא "הבעלים" הראשון של כל כלי מרגע שהוא נרשם בישראל .
אבל כדי שתנוח עלך דעתך הם עושים את זה כי ממילא זה עולה להם קרוב לכלום .
הרי היצרן מילא בודק כל כלי בירי לפני שהוא יוצא מהמפעל אז במקום לזרוק את התרמיל הוא פשוט אורז אותו עם האקדח .
והיבואן ממילא עושה את דרכו לפקיד של האגף לצורך רישום הכלים על שמו ככה שגם לו זה עולה כלום למעשה.
שוב יש לי עם זה בעיה ברמת עיקרון אבל לא ברמת פרקטיקה .

סמכויות הפיקוח, עמוד 40. שים לבל ל"כל אדם" ול"להיכנס למקום, לרבות כלי תחבורה". זה אומר גם מכונית שלי ושלך.

אני מנייח שאתה מתכוון לזה
1. לשם פיקוח על ביצוע הוראות חוק זה, רשאי מפקח שהוסמך לכך –
(1) לדרוש מכל אדם למסור לו את שמו ומענו ולהציג לפניו תעודת זהות או תעודה רשמית אחרת המזהה אותו;
(2) לדרוש מכל אדם הנוגע בדבר למסור לו כל ידיעה או מסמך, או להציג בפניו כל חפץ, שיש בהם כדי להבטיח את ביצוען של הוראות חוק זה והתקנות על פיו או להקל את ביצוען; בפסקה זו, "מסמך" – לרבות פלט, כהגדרתו בחוק המחשבים, התשנ"ה-1995.
(3) להיכנס למקום, לרבות לכלי תחבורה כשהוא נייח, ובלבד שלא ייכנס למקום המשמש למגורים, אלא על פי צו של בית משפט.
(4) להטיל קנס בהתאם להוראות סעיף XXXXXXX.

את זה ראיתי ,אבל איפה פה כל מה שאתה אומר?
יש לו סמכות לדרוש ממך להזדהות .
זה כבר קורה היום וטוב שכך ,הרי לא אני ולא אתה הינו מעונינים שמידע אישי שלנו לגבי הנשקים שברשותנו ימסרו כך סתם לכל אדם שאומר שהוא אנחנו ,ובטח שלא יתאפשר לו לעשות שם שינוים.

יש לו סמכות לדרוש כל ידיעה אוו מסמך שיש בהם (לא שהוא חושב ש..,יהי ההבדל)להבטיח או להקל ביצוע החוק ......
שוב קורא גם היום.

לגבי חפץ יש סמכות לדרוש להציג אין סמכות חיפוש! אין סמכות תפיסה !
(שוב יהי ההבדל ובגדול )
זה פחות סמכות ממה שיש היום לבודק ביטחוני בקניון .

וכך גם לגבי כניסה למקום ורכב מודגש על כך שאין מדובר על מקום מגורים ו שמדובר על רכב נייח
זה פחות סמכות מפקח עיריה רגיל ,אפילו לא פקח וטרינרי אוו בניה .

אכן, אני בהחלט מודה שקצת תמוהה שאלו כל הסמכויות הניתנות כאשר בכלל לא מוצגת פה מטרה מעשית לכל אותם סמכיות הכניסה ,ואז אני רואה את הערת השולים לתיקון .
והכוונה שעולה שם זה לתת לכל אותם פקחים סמכות לתפוס כלי נשק שמוחזקים שלא כחוק .
אז אני לא יכול שלא לשאול את עצמי, מה המטרה שלכם כעמותה .
להלך אימים על בעלי הנשק ?
להגן על זכויות האזרח של עבריני נשק?
(בשעה שעל זכויות של עשרות אלפי מחזיקי נשק כשרים למהדרין אתם דווקא מסרבים להגן )?
וסליחה שאני מתיחס עלך כדובר העמותה פשוט התשובה המתחמקת עד כה לגבי זהות דובר רשמי לא משאירה לי מקום למסקנה אחרת .
ובתוך כל זה אני לא יכול שלא להסב את תשומת הלב שלנו לסעיף 62 להצעת החוק
1. לא ימונה מפקח לפי הוראות סעיף 60, אלא אם כן מתקיימים בו כל אלה:
(1) הוא קיבל הכשרה מתאימה בתחום הסמכויות שיהיו נתונות לו לפי סעיף 62, כפי שהורה השר;
(2) הוא אושר על ידי הרשות המוסמכת ככשיר לקבלת רישיון לפי סעיף 4;
(3) הוא עומד בתנאי כשירות נוספים כפי שהורה השר.

אלוהים אדירים האדמה רועדת ....
בדיקת כשירות לשמש כפקח
הכשרה לשם כך
תיכף עוד יגידו שהוא גם צריך להבין בכלי יריה חלילה.
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 02 אוגוסט 2015, 17:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 02 אוגוסט 2015, 15:30

אילן ב כתב:4. אם תצטרף לעמותה (הקטנטנה הזו) או לאחד ממועדוני ההתאחדות אף אחד לא ימנע ממך לדבר או להציג הצעה. כמובן שלא חייבים להתייחס להצעותיך כל עוד אתה לא חבר.
5.לפעמים כדי לחדד צריך ליצור פרובוקציה - ושנינו יודעים שזה מה שעשיתי.

אני מאחל לך כל טוב והלוואי ותצליח לקדם משהו... אשמח לתמוך בך.

1. גם אם אני לא חבר בעמותה אני עדיין יכול להציע הצעות, וגם אם אני כן חבר בעמותה זה עדיין לא אומר שיתייחסו להצעות שלי. לרוב האנשים פשוט קשה לרדת מהעץ שהם עלו עליו, זה לא יהיה המקרה הראשון ולא האחרון שאגו יגבר על טובת העניין.

2. כן פרובוקציה עוזרת לחדד את העניינים, ואם אתה משתמש בזה אז מדוע שלי יהיה אסור?

3. מהתגובות לאשכולות השונים בפורום אתה יכול ללמוד שלא רק אני מוטרד מהנושאים שבהם מטפלת העמותה אלא יש עוד הרבה אחרים.
עתידם של עשרות אלפי בעלי רשיונות מונח על קרן הצבי. במקום לדאוג להם, והעמותה בוחרת להתנצח עם המשרד לבט"פ אם בורג של קת הוא חלק נשק, או בחזון אחרית הימים של "תבחין כשירות מבצעית".

לגבי הצטרפות לעמותה כדי שיתייחסו להצעותי..
זה כמו שתגיד לי "תצטרף למפלגת הבית היהודי כדי להפוך אותה למר"צ". נראה לך הגיוני?

תנאי הכרחי להצטרפות לגוף כלשהו, הוא שאותו גוף בראש וראשונה ייצג את העמדות/הצרכים שלך ולא עמדות הפוכות.
אח"כ אפשר להצטרף, ואפשר לעזור לנווט ימינה או שמאלה.
בכל מקרה לא ניתן להפוך אג'נדה של עמותה ב-180 מעלות.

כרגע לצערי העמותה מתעסקת בשולי ובטפל ולא בעיקר.
השינוי בעמדות צריך לבוא מבפנים, מההנהלה של העמותה ולהיות מתוקשר לעולם מעל גבי המדיה הרשמית של העמותה בדיוק באותו אופן שכל השאר מתוקשר.

כשזה יקרה, אשמח להצטרף, לתת כתף ולהיות חלק מהעשיה החשובה הזו.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 02 אוגוסט 2015, 15:36

איתמר- סיכמנו להפגש על מנת לשמוע אחד את דעות השני. הכדור אצלך.
רם
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 02 אוגוסט 2015, 17:49

ramdishon כתב:איתמר- סיכמנו להפגש על מנת לשמוע אחד את דעות השני. הכדור אצלך.

רם - אנחנו ניפגש. זו בכלל לא שאלה.
מצד שני, יש דברים שיכולים להעשות במקביל ובלי כל קשר.
עמדת העמותה כלפי תבחין משמר זצ"ל לא תלויה בפגישה ביננו, ובנתיים כל יום שחולף רק מחמיר את הבעיה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 02 אוגוסט 2015, 18:19

itamar כתב:
ramdishon כתב:איתמר- סיכמנו להפגש על מנת לשמוע אחד את דעות השני. הכדור אצלך.

רם - אנחנו ניפגש. זו בכלל לא שאלה.
מצד שני, יש דברים שיכולים להעשות במקביל ובלי כל קשר.
עמדת העמותה כלפי תבחין משמר זצ"ל לא תלויה בפגישה ביננו, ובנתיים כל יום שחולף רק מחמיר את הבעיה.

א.

מ״מ ראש האגף אינו מוכן להפגש אתנו עד שמינויו לא יהפוך לקבוע. נושא זה במפורש על הפרק.
רם
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי טריגר » 02 אוגוסט 2015, 21:08

האמת שלא עקבתי אחר סוגיית הרישוי והעמותה בייסודיות.

אבל השרשור הזה גרם לי קצת לחפור ולהתעמק.

ראשית אכתוב שהעובדה שקומץ כל כך קטן מצליח לריב עם עצמו רק מעידה על הכישלון הקרוב של מפעל נושאי הנשק הפרטיים.

לא הצטרפתי לעמותה ומסתבר שלא פיספסתי...
לאלו מחברי הנהלת העמותה אומר שכגולש מהצד נראה שייחסתם וניכסתם לעצמכם יותר הצלחות מכפי שהמציאות באמת מראה...
ועדיף להפסיד בקרב אבל לא במלחמה..

אני סבור שהדרך לשנות את הגזרה שמעבר לפינה דורשת פעילות מעט אקטיבית יותר.
גם אם זה אומר שלא תוזמנו לועדוצ הכנסת מיוזמתן...

בשביל לשנות את הגזרה לא צריך אלפי חברים או אתר אינטרנט עם לוגו- צריך פשוט להפעיל יותר לחץ.

בכל מקרה, מקווה למען הסליק שתרבות הדיון שנשחקה כאן בשרשור תשוב לסורה.

ושנס כלשהו יפיח חיים בענף הזה של כלי הירייה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 02 אוגוסט 2015, 21:14

טריגר כתב:
ראשית אכתוב שהעובדה שקומץ כל כך קטן מצליח לריב עם עצמו רק מעידה על הכישלון הקרוב של מפעל נושאי הנשק הפרטיים.

ממה למדת על עובדה זו? חברי ועד העמותה תמימי דעים!
רם
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי טריגר » 02 אוגוסט 2015, 21:24

ramdishon כתב:
טריגר כתב:

ממה למדת על עובדה זו? חברי ועד העמותה תמימי דעים!

כנראה לא הייתי ברור
הקומץ הוא נושאי הנשק הפרטיים...

עם כל הכבוד לחברי ועד העמותה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 03 אוגוסט 2015, 21:42

השרשור הזה הופך לארוך והציטוטים פעם אחר פעם הופכים אותו לכמעט בלתי קריא.
אנסה להיתיחס לעיקר.
הסיבה שבעניי יש טעם להיתיחס לחוק הבא עלינו היא כי ONCE הוא עובר היה הרבה יותר קשה לאתגר אותו (בבית המשפט או אחרת) והניסיון המר שבעלי רישיונות בארץ מראה שזכויותיהם הצתמצמו בכל עם קצת מבלי שמישהו באמת יצא להילחם עליהן. נכון שפה ושם היו מקרים של הצלחות מקומיות של אנשים פרטיים בבתי המשפט, אלא שלרוב זה היה תקף לגביהם בלבד לא נתן לכלל הציבור שום דבר. יש בחוק הזה לא מעט דברים לא מוגדים הייטב או מוגדרים כמשהו שיקבע ע"י ראש אגף. ניסיון העמבר מראה שלחשוב שראש האגף יטיב עם ציבור בעלי הרישיוןנות ויאפשר משהו שעד היום לא היה אפשרי זה להיות לתמים. הייתי רוצה מאוד שחלקי הנשק העיקריים יהיו קנה, בריח, גוף ומחלק בלבד וכל השאר יוגדר משני או משהו אחר שיאפר יבוא /תיקון וכו', אבל זה לא יקרה. בינתיים החוק החדש אומר שלא ניתן לתקן שום דבר ולא ניתן לשנות שום חלק בלי להיות בעל רישיון לכך. וזה אומר שע"פ החוק החדש כל מי שיחליף באמצע התחרות פין שהתעקם או לחליף את ידית ידית האקדח שלו (בכלים בהם זה אפשרי) יכול להיחשב לעבריין. אפשר להגיד "הא האגף לא יחמיר עד כדי כך" אבל אני סקפטי לגבי טוב ליבם ורצונם להקל עלינו.

לגבי התבחין המשמר, כתבתי בעבר ואני כנראה צריך להזכיר שוב, התבחין בוטל ע"י משרד הבט"פ כחלק ממדיניות הצימצום של השר הקודם. העמותה איננה מחוקקת ואין לה שום דרך לבטל או להוסיף תבחינים, רק לפעול למען שינוים כאלה ואחרים בהן ואת זה היא עשתה לפי מיטב יכלת.

העמותה הוקמה בפגישה בדני היי והרקע לאותה הפגישה היה איסור גורף של משרד הבט"פ לאשר החלפת כלים תחת משמר. מאותו יום התקיימו מלא פגישות במשרד הבט"פ נשלחו מאות מכתבים לכל מיני גורמים וכו' וכו' וכו' ולבסוף כן ניתן להחליף היום כלי תחת תבחין משמר. מישהו כמובן יכול לטעון שלא היה לעמותה שום יד בזה, אבל לפחות שיהיה עקבי. איך אםשר בו זמנית לטעון שמשהו שהעמותה פעלה למענו מיום הקמתה "כלל לא קרה בעזרתה" ובו זמנית לטען שהיה לעמותה יד בביטול תבחין כזה או אחר, משהו שהעמותה מעולם לא פעלה לטובתו?

ולגבי הזילזול שבנוחכות העמותה בועדה הרלוונטית לנושא הנשק... זו בדיוק הנוכחות (הקבוע, ע"ח שמנם של אנשי ועד העמותה שנוסעים מביתם כולל מחיפה, על חשבונם לכנסת) שגרמה להחרגת בעלי רישונות פרטיים מחוק הפסיכולוגים. ומי שקרה את הםרוטוקולים אמור היה לראות שמיום ראשון שהנושא עלה לועדת הכנסת העמותה היא הגוף היחיד שבעיקביות דחף להחרגה הזו, הביא מספרים נתונים וכו'. העמותה היא הגוף ששכנע את חברי הכנסת לפעול להחרגה וכן העמותה היא שהביא את הנתונים לח"כ פייגלין, אותם הוא הציג בישיבה ידוע בועדת הכנסת. זה צעדים ממשיים שהעמותה עשתה ע"מ להגן על כל בעלי הרישיונות הפרטיים ולהגיד "העמותה לא עשתה דבר"... אני לא יודע מה יש בזה יותר, חוצפה, רוע וא סתם רצון לפלג, לייבש ולחזור לימים טובים שלפני 3 שנים בהם עשו עם בעלי נשק מה שרוצים ואף אחד לא פתח פה נגד זה.

עכשיו, ניתנה פה דוגמה מצויינת של לא מצטרפים לבית יהודי ע"מ להפוך אותו למרצ... ובכן, זה מפני שיש למזלינו בארץ מספיק מפלגות לבחור מהן. עמותה יש רק אחת ולכן זה לא "יש ממה לבחור" אלא אין פה יותר מדי בחירה, תצטרף ותשנה בהתאם להשקפותיך או תן לזה למות ותקווה שיבוא איזה שר בט"פ שפצאום יגיד: "היי, מדיניות הצימצום היא טעות היסטורית, בונחזור להמלצות ועדת כהן". הייתי רוצה להאמין שזה יקרה, אבל אפילו שר בטחוניסת ממפלגה שמתיימרת להיות ימנית-לאומית לא עשה את זה ולמעשה היה אולי השר הגרוע ביותר לבעלי נשק חוקי שהיה לנו עד היום.
(טוב, ברגע שיקום הארגון החדש יהיו שתיים - ואני באמת מאחל להם הצלחה, אם יהיה שם משהו ממשי - אולי אצטרף בעצמי)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 04 אוגוסט 2015, 15:14

איתמר
הבנתי אתה רוצה ליעץ לעמותה בלי להתחייב.
וראה זה פלא איש לא סותם את פיך.

רק תזכור דבר אחד כל חברי העמותה ובעיקר בעלי התפקידים הם מתנדבים ע"ח זמנם הפרטי וכספם הפרטי, כל עוד אתה לא שותף הם יכולים להאזין לך הם לא חייבים לך.

אם אתה כ"כ יודע יותר טוב - "לך בדרכך זו והושעת את ישראל" שופטים ו' י"ד. אפילו אתמוך בך.

תבדוק את עצמך - חלק מהדברים שאתה אומר הם לא אמת, או לא מדויקים (להזכירך למה שווה 1/2 אמת?) . כולי תקווה שתיפגש עם רם והוא יעמיד אותך על טעותך. (הכדור אצלך)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 05 אוגוסט 2015, 11:07

אילן ב כתב:איתמר
הבנתי אתה רוצה ליעץ לעמותה בלי להתחייב.
וראה זה פלא איש לא סותם את פיך.

רק תזכור דבר אחד כל חברי העמותה ובעיקר בעלי התפקידים הם מתנדבים ע"ח זמנם הפרטי וכספם הפרטי, כל עוד אתה לא שותף הם יכולים להאזין לך הם לא חייבים לך.

אם אתה כ"כ יודע יותר טוב - "לך בדרכך זו והושעת את ישראל" שופטים ו' י"ד. אפילו אתמוך בך.

תבדוק את עצמך - חלק מהדברים שאתה אומר הם לא אמת, או לא מדויקים (להזכירך למה שווה 1/2 אמת?) . כולי תקווה שתיפגש עם רם והוא יעמיד אותך על טעותך. (הכדור אצלך)

אילן,

אני מבקש ממך שלא תשים מילים בפי.
אני לא מייעץ דבר, אני רק מביע את דעתי.

הדברים שאני אומר מתבססים על הכתוב באתר האינטרנט של העמותה,
על הדברים שבעלי עניין מפרסמים בשם העמותה פה בפורום.
שום דבר מזה לא המצאה שלי.

אז או שהם דוברים חצי אמת או שאני.

בכל מקרה - אם אני דובר שקר או חצי אמת או איך שתרצה לקרוא לזה,
מדוע אף אחד מהנהלת העמותה לא קם ומצהיר באופן רשמי ההיפך?
למה מי שצריך לדבר ממלא פיו מים?

תאמין לי שאני אשמח ואולי עוד כמה אחרים ישמחו לעמוד על טעותינו.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד