צו ראשון - ההתחבטות !

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי יובל » 04 אפריל 2004, 17:55

BULL PAC + HK PRO: אם אתם באמת רוצים לעשות משהו משמעותי עם עצמכם בשלוש השנים הבאות-תתחילו לנענע את המערכת ולהעלות פרופיל (עיניין של מינימום שנה), אחרת גם תסיימו בתור ג'ובניקים והנשק הכי קרוב שתראו זה העוזי בש.ג. אפשר,ניתן ומומלץ להעלות פרופיל.סייעתי ללא מעט חניכים שלי בנושא,ואחד מהם (שהיה בעל פרופיל 45) צנח השבוע במסגרת 101.אומנם,ההיכרות שלנו מוגבלת (ולכן גם הסיוע) אבל אם אתם רציניים - צרו איתי קשר במסר פרטי.
בהצלחה.
"יש לי מין הרגשה כזאת כשאני מביט מערבה..."
לד זפלין,1972
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי HKpro » 05 אפריל 2004, 18:36

תודה לכולם על הזמן, ההשקעה והתשובות הנהדרות !
אני מבטיח לפנות לאלו שבקשו ממני בבוא העת.

תודה !
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי אני פה בגלל higt-power » 05 אפריל 2004, 22:47

ליובל :

[בדרך כלל] יש סיבה לכך שקובעים לאדם פרופיל רפואי מסוים ,ולא כל פרופיל ניתן להעלות(וטוב שכך,כי אחרת זה היה עשוי לסכן אנשים)
:-) באתי בגלל החבר... נשארתי בגלל הבעל :-)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 06 אפריל 2004, 13:17

את פה בגלל
לקחת לי את המילים מהפה.
יש כאלו שניתן ויש כאלו שלא כדאי שיגרמו לעצמם נזק.
כל אחד שיקשיב לגופו.
אגב במוטיבציה עומר כבר קיבל פרופיל 107!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי יובל » 07 אפריל 2004, 09:45

גארפילד - לא חייבים לרוץ לקיצוניות כדי להוכיח טענה. ברור שלא כל פרופיל ניתן להעלות.אם אדם קיבל פרופיל 21 כי אין לו ידיים ורגליים זה יהיה קצת בעייתי, אני מודה. אבל זה לא הנושא ולא המקרה. צר לי.
לד זפלין,1972
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אני פה בגלל higt-power » 07 אפריל 2004, 19:52

יובל כתב:גארפילד - לא חייבים לרוץ לקיצוניות כדי להוכיח טענה. ברור שלא כל פרופיל ניתן להעלות.אם אדם קיבל פרופיל 21 כי אין לו ידיים ורגליים זה יהיה קצת בעייתי, אני מודה. אבל זה לא הנושא ולא המקרה. צר לי.

לא ברור לי לאיזו קיצוניות בדבריי אתה מתכוון (הדוגמה שלך אם כבר היא קיצונית משהו)
אינני מכירה את עומר ואינני יודעת מה הסיבה לכך שכבר לפני צו ראשון הוא בטוח שיהיה לו פרופיל לא קרבי.

אבל למשל אדם שיש לו פרופיל 64 בגלל אסטמה -כי הייתה לו אסטמה מהסוג עם ההתקפים הלא תכופים אך הקשים.(דוגמה שכלל לא קשורה לHKPRO,סתם דוגמה מהחיים) ,היה בדרכו להעלות פרופיל כדי להגיע לקרבי-כי ההתקף האחרון היה ממש מזמן ובכלל הוא מרגיש מעולה.

אלא מה ,ששבוע לפני הועדה הוא קיבל התקף אסטמה חזק והבין שמוטב לו שיישאר עם הפרופיל שיש לו כי ..יש סיבה לפרופיל הזה.

על מנת להבהיר סופית את דבריי,אומר רק שלא כל פרופיל רצוי לנסות להעלות ,ווודאי שלא כל פרופיל אפשר להעלות-וכן,יש מקרים שפרופיל ניתן "סתם",על סמך "רגל שבורה מגיל 5 שמאז לא היו איתה שום בעיות".

ואגב-שירות משמעותי ניתן לדעתי לשרת גם בחיל לא קרבי,אם כי במקרה זה ברורה העדפתו של עומר לשירות קרבי אם זה היה מתאפשר.
:-) באתי בגלל החבר... נשארתי בגלל הבעל :-)
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יובל » 08 אפריל 2004, 09:32

גארפילד: הטענה שלי מאוד בסיסית - יש קשת רחבה מאוד של פרופילים איתם ניתן לשרת שירות קרבי ,ארוך ומשמעותי (מצטער.אין שום דרך שתגרמי לי להסכים ששירות אלטרנטיבי של שמונה-עד-חמש הוא משמעותי.אני יודע שזו לא דעה פופולארית, אבל ככה אני חושב).דוגמה? בבקשה: ישנו מג"ד כלשהו באחת מיחידות החי"ר, שכחתי מה שמו, שנפצע בהתקלות ואיבד את רגלו. עכשיו, הוא יכל לפרוש כגיבור ישראל, לאסוף פנסיה כל חודש ממשרד הבטחון בגובה של כמה עשרות אלפי שקלים,ולקבל רכב נכים מיוחד.אבל הבחור התעקש, והיום הוא מג"ד ביחידת שדה עם רגל תותבת. מה המסקנה? זו חוכמה קטנה מאוד להיתלות באילנות סרק כמו "הפרופיל שקיבלתי מוועדה רפואית" ולהסתפק בשירות משמעותי של פקיד בקרייה.אבל זו חוכמה גדולה לקבל פרופיל 45 על אסטמה, ותוך שנה וחצי לכופף ידיים ורגליים של ועדות רפואיות שונות, ולהיכנס לחי"ר על אפם ועל חמתם.עניין של אופי ותושייה. או שיש לך את זה,או שאין לך.
לד זפלין,1972
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הצעדן » 08 אפריל 2004, 16:18

יובל, אינני מסכים אתך כלל ועיקר. כן ניתן לשרת בצבא "שירות משמעותי" (מאוד מאוד משמעותי) גם אם מדובר ביחידות שאינן לוחמות.
כשהתחלתי את שירותי בצבא נאלצתי לעבור ועדות רפואיות חריגות על מנת שיאפשרו לי לבצע מסלול לוחם, וזה נכון שמדובר בשאלה של אופי.
יחד עם ההחלטה שלקחתי - וגם חתימה שחתמתי המשחררת את הצבא מאחריות במקרה תקלה - בהחלט ניתן לתרום תרומה משמעותית ולעבור שירות מעניין בתפקידים חשובים (אני בטוח שאם תתאמץ תוכל למצוא כמה כאלה - אני לא חושב שפה המקום להכנס לפרטים) גם בתפקידים עורפיים, גם פה כמובן דרושה מוטיבציה גבוהה ונתונים מתאימים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי baraks78 » 08 אפריל 2004, 16:24

ברי, הורידו לך פרופיל בגלל הקרחת ??? :lol: :wink: :lol: :wink:
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

צו ראשון

על ידי חבלני » 08 אפריל 2004, 16:28

צעדן אתה צודק אפשר לתרום לבטחון לא רק כלוחם ישנם תפקידים אחרים כגון חוקר פח"ע ותרומה של אחד כזה גדולה אפילו מכל חירני"ק באשר הוא (מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד)
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 08 אפריל 2004, 16:55

ברי שתהיה לי בריא !!!
בגלל האייקון החדש שלך ביזבזתי חצי יום אצל רופא העיניים ,,,,לא הבנתי מה אני רואה או שנדמה לי שאני רואה,,,

זה מוריד פרופיללללללללל ????הקפיצות האלה בעין ????
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ניר » 08 אפריל 2004, 17:17

ברי, אתה יכול לשכלל את האייקון ולהוסיף פתיחה וסגירה של התריס שמשמאלך :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יובל » 11 אפריל 2004, 11:19

צעדן- עקרונית, אתה צודק. סה"כ, אין תפקיד שהוא "מיותר".נסה לשרוד 24 שעות בלי הטבח, האפסנאי, או הנהג שמביא לך את המדים החדשים מהחטיבה.גם בחסרונו של מנקה הרחובות לא נרגיש עד שהוא לא יופיע יום-יומיים. אבל מה? קשה לי לתאר שיש אנשים שמתלבטים בין שתי משרות: או מנקה רחובות, או רופא...מסקנה- הכל חיוני וחשוב. אבל יש דברים שאינם ברי תחליף. כל אחד יכול להיות מנקה רחובות. אבל כמה יכולים להיות רופאים?
לד זפלין,1972
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 11 אפריל 2004, 11:58

יובל כתב:אבל יש דברים שאינם ברי תחליף. כל אחד יכול להיות מנקה רחובות. אבל כמה יכולים להיות רופאים?

לצערי הרב מאוד... אנחנו רואים בשנים האחרונות יותר מדי רופאים העובדים בתור מנקי רחובות :(
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי bul pac » 11 אפריל 2004, 12:00

שלום....

נכון כולכם צודקים שכל תפקיד בצה"ל הוא נורא חשוב, אבל יש אנשים שלפי דעתם שלהיות טבח זה בזבוז זמן......למשל אני........אני חושב שאם אני לא יעשה את מה שאני רוצה לעשות (משהו קרבי) אני לא יעשה אותו על הצד הטוב ביותר.........ועכשיו יש אנשים שיבואו ויגידו "אם כל אחד יילך לאן שהוא רוצה לא יהיה מספיק אנשים בכל תפקיד" ואמרו לי את זה כבר כמה פעמים.....אז אני חושב אחרת, תמיד יהיה מספיק אנשים כי לא כולם רוצים קרבי.....דוגמא קטנה: מהכיתה שלי 80% לא מעוניינים להגיע לקרבי......אז תחשבו על זה...... :lol:

ביי ביי
bul pac
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד