תעודות החבר שלנו יוצאות לדרך...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי סלבו » 25 ינואר 2003, 18:23

חבר'ה, במלה אחת - תתעלמו!
משיטוטי הרבים בפורומים וברשת בכלל (משתמש כבד :shock: ), אני נתקל בהרבה פרובוקטורים שמטרתם לעורר פרובוקציות זולות, וכל זאת, משום שהם רואים לנגד עיניהם קהילה מגובשת ואיכותית (כך שאנו צריכים להרגיש מוחמאים...)

תתעלמו - וכמו כל אדיוט, בסוף הוא יעלם.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מספיק עם ההתנגחות

על ידי יאיר אדרי » 25 ינואר 2003, 18:31

כפי שכבר נכתב החברה המנהלים את הפורום עושים זאת בהתנדבות ולא כאן המקום להתנגח איתם או בהם . מספיק ! לא מכובד כל העניין המגלגל כאן . לא מכריחים אף אחד מכם להזדהות . ולא מכריחים אף אחד להרשם אז אני חושב שדי זו המילה.!!! :!: :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי werewolf » 25 ינואר 2003, 19:30

פליקס "היקר", שומר שבת אנוכי ולכן רק עכשיו נכנסתי לאתר וראיתי את כל הבלאגן החורבן וההרס שאתה מנסה ליצור בקהילתנו השלווה. מעולם לא נתקלתי בדמות שנודפת רוע כמוך :!:
חלאס, אמרו לך פעם, אמרו לך פעמיים ואני אומר עוד פעם:
"צא בחוץ" :!: :!: :!:
אתה לא רצוי כאן :!: לא בריב ומדון מטרתנו, אלה מטרתנו חברה שלווה ומכובדת, חברה שאתה לעולם לא תוכל לקחת חלק בה :!:
ולסיום לתשומת לב חבריי בפורום - "איזהו החכם הכובש את ייצרו..."
אוהב אותכם, וגאה להיות חלק בקהילה כל כך חמה ואוהבת 8)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Neon Golden » 25 ינואר 2003, 20:10

חבל שכולם כאן נחמדים כ"כ !

הצעדן, וובי, Colonel, נועם, חבל שאתם בכלל רואים צורך להגיב בצורה עניינית
להודעות שכאלו. 255 חברים יש כאן, מתוכם 253 מגיעים לכאן כדי להחכים, לדעת יותר,
להכיר אנשים מעניינים מהתחום ואולי אפילו לתרום מהידע, ולדעתי הם נותנים בכם את אמונם המלא.

מתוך ההודעות שמשאירים מנהלי האתר כמה קל להבין אילו אנשים מנומסים ומקצועיים הם, וכמה הם מקפידים על תרבות הדיון בפורום ומונעים את הגלישה לעימותים שלא קשורים לתחום (ע"ע הילדה הסורית ששיקה באקדח). אני שולח בלב שקט את הכסף לתעודת החבר, ועדיין מאוד מצטער על שפיספסתי את המפגש.

אני מקווה שבפעם הבאה שנופל על הפורומים (שלנו, אם יותר לי לומר) איזה פליקס שכזה, הוא יצליח לפחות להעביר את הביקורת המיותרת שלו בצורה פחות עילגת ועם פחות שגיאות כתיב.

צודק סלבו ... אל תתנו לפליקס את הכבוד שבתגובה ...
ו Weby - תביא כבר בטופס ! אין לי סבלנות ! :D
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי bilik » 25 ינואר 2003, 20:30

אני מפרסם את זה בפןמבי רק משום שאיני יכול לשלוח פרטית לכל חברי הפורום:
תעשו לכולנו טובה ותפסיקו לענות לאיך שלא קוראים לו!!! - פרובוקטורים חיים על תגובות. הדרך הטובה ביותר לסיים את חייהם (ולי משזה נשמע לו כמו עיצה קצת פטרוניסטית - צודק) היא פשוט להתעלם. אל תדאגו - ווברט (או כל חבר אחר בפורום אם יקרה בעתיד) יודע שכולם מאחוריו ומאמינים ביושרו.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי felix » 25 ינואר 2003, 20:37

האדם היחיד שענה עים שכל זה ACSMAN.כל השאר לא ענו לעניין בכלל. לא יעזור לנסות להשתיק אותי על זה כי יש לי אומץ
ואני אומר אמת.אני גם לא לבד ואני לא חנפן.

אים כבר יש פקובוקטור זה מי שמתחזה לויקטור חלפ]ון ,,,,,,, ואים זה וואבארט כמו שאמרו אז זה לא בסדר בכלל!! זה בדיחה על
מזרחים???????

אני כאן כבר חודש ואני כאן ליקרוא על אקדחים ולא לראות אחד נואם כל פעם על עצמו שהוא גאון וכחם ומצולח ונהדר,,,,,,, ולא מעניין אותי לקרוא עשר פעם
שהקפה שלו טוב,,,,,,,,,,,,,,,,

גם אני מקווה שזה הפעם האחרונה שאני צריך להסביר,,,,,,,,,,,
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Oren » 25 ינואר 2003, 20:45

אני משתמש בתעודת היורה שלי (ירי מעשי) בכל כניסה למקום שבכניסתו מאבטח
עד היום לא נתקלתי בבעיה (למרות שהתעודה אינה רשיון לנשיאת נשק)
התעודה מכילה תמונה דבר שבהחלט מקל על התהליך.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ma-baker » 25 ינואר 2003, 21:08

זהו, פגה סבלנותי.

כולם כאן עונים תשובות שעוברות לאיש הקטן הזה הרבה מעל הראש. הוא לא מבין כשמדברים איתו בשפה של בני אדם.

אז הנה אני. אומרת לאיש הקטן...מה שלא טוב לא קוראים. איפה שלא טוב לא נשארים ולא מנסים להטיל רפש במי שאין בו רבב...

אז הקפה של webart טוב, והאקדח שלו טוב והוא מוכשר כמו שד אם הוא הצליח להרים את האתר הזה לטובת כולנו....זה לא פוגם בכלום בתכולתו של האתר.

הרשה לי לצטט איש שהוא לא ממש מחביבי האישיים..."צסא בחוס" (בתרגם חופשי, אתה ממש לא רצוי פה) אף אחד לא ניסה לסתום לך כאן את הפה אבל יש גבול אין באתר או במערכת הפורומים מקום להשמצות אישיות!

webart אם יש בך טיפה רחמים על שכמוני (ויש כפי שאני רואה רבים), שאוהבים את האוירה החברית, תחסום את האיש הזה לאלתר!

בתודה מראש,

אום בייקר
בשבילי הכוכב זה אני.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי volunteer » 25 ינואר 2003, 21:33

ma-baker
אני רואה שההוא "התיישב" לך בין הכוונות.
אך עם כל הכבוד וההערכה שלי אליך גברת יקרה, לחסום את הקשקשן ההוא, זו לא הדרך. גם אם הנ"ל מדבר שטויות, וגם אם הן מרגיזות. צינזור צריך להיעשות רק במקרים יוצאי דופן, וזה בהחלט לא המקרה. המדיום הזה אינו בר חסימה מעצם הווייתו. גם אם מדי פעם ייכתבו כאן מכתבים שפוגעים נמוך מדי לטעמך, אין הצדקה לחסימת הכותבים, הפורום מהווה אספקליה של עם ישראל, אני לא מאמין שהכוונה כאן לייצר משהו אליטיסטי.
שיהיה לך רק טוב.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי הצעדן » 25 ינואר 2003, 21:37

לו רק היה יודע מה מנת חלקו העתידית מ- ma-baker היה מבקש להיחסם וולונטרית :lol:
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי אביG19 » 25 ינואר 2003, 21:39

MA-BAKER ערב טוב.
לפי דעתי volunteer צודק וזאת בגלל שבמידה ויחסמו את המטריד, הוא יוכל להרשם תחת שם אחר ולהמשיך להטריד אותנו.
הפתרון היחיד הוא פשוט לא לענות לו ולתת לו להתבשל במיץ של עצמו , כמו שנאמר :
"הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 25 ינואר 2003, 21:48

ידידי
אך, כמה אנרגיה אתם משקיעים ע"מ לענות לאותו פליקס שיושב וצוחק כל הדרך לחור השחור שממנו הוא עלה.

אני ממש מקנא. אני, שכותב דברים עניניים ממיטב שנות נסיוני ולא זכיתי להתיחסות כל כך צפופה.... :wink:

חלס. תפסיקו להתיחס אליו והאו יתפוגג לו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ACSman » 25 ינואר 2003, 23:32

פליקס - אין זה מחמיא לי משום מה על כי אתה חושב שפניתי אליו היתה היחידה "עים שכל" [ציתות ללשונךו העילגת]
אם באמת אתה חושב שדברי ראויים לתשומת ליבך, אז אנא קרא אותם בשנית, חשוב והטמע אותם עד תומם!
אמנם דעתי כדעת אחדים מחברי לאתר הסליק, כי חופש הדיבור, אפילו לכשמותך הוא דבר חשוב, אך אני בהחלט מסכים עם כל אלו שכתבו ויעצו לך למצוא מחוזות אחרים ללשונך העילגת וכישורי שיכלך המפוקפקים.
אמנם מקנן בליבי הספק, כי תבין את מהות תחינתי זו אליך, אך לא נותר לי אלא לקוות... [אין מה לעשות, אני אופטימי חסר תקנה... גם כשאני פסימי, אני אופטימי... ולא - ברור לי כי לא תבין את החידוד האחרון, אבל מימלא לא נועד הוא לעינך אלא לאנשים הטובים באתר הסליק, שאמנם אתה רשום בו, אך אינך נמנה עליהם!!!]
אז בקיצור פליקס, אוץ רוץ לך למחוזות האפלים מהם צצת להפר את חיינו השלבים, חסוך מאיתנו את שבט לשונך העילגת והמחרחרת, אם עדיין לא הבנתה את כל מה שאמרו לך קודמי, אומר זאת גם אני... צורת דיבורך ודרך הליכותיך אינן רצויות כאן!!!
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 26 ינואר 2003, 00:42

טוב אז כך...

"הסליק" - מדובר פה בפורום "ציבורי" ואף אפילו "דמוקרטי" - אבל אחרי הכל, האתר, המיזם או הפרוייקט או איך שתרצו לקרוא לזה הוקם ע"י אנשים פרטיים, שהשקיעו מזמנם, כספם הפרטיים ועוד. ומה הכוונה? הדומיין רשום על שם מישהו? חייב להיות רשום ב-ISP וב-Inter Nic, מישהו משלם על האיכסון והשרת/ים? יפה!

ולכן...

Webart, צעדן ושאר מקימי הפורום. יש לכם את כל הזכות שבעולם והכוח, להראות לאדון Felix איפה הדלת. אני שמח לראות Webart שאתה תומך במדיניות ההתעלמות, ושכולם מעדיפים פשוט לשכוח ולהתקדם הלאה. ולכל מי שחושב שפליקס יכול להירשם תחת Nick אחר, אז זה נכון חלקית(קצת טכני פה, תסלחו לי), ה-IP שלו אמנם דינמית אבל אפשר להכניס אותו למה שנקרא "רשימה שחורה", אפשר לקחת ממנו 'זכויות', לזהות אותו ע"י ISP ועוד הרבה הרבה דברים יפים שעושים בפורומים אחרים ברחבי העולם בשביל להרחיק ולטפל בפרובוקטורים.
לדעתי האישית? אפילו שאף אחד לא שאל :) למה לא?

*מנסיוני האישי, אין הרבה פורומים כמו הסליק שנותנים חופש מוחלט למשתמשים לעשות כמעט מה שהם רוצים. מקומות אחרים אינם כה "דמוקרטיים" - עשית משהו שלא מוצא חן בעיני admin? להתראות שלום וביי, אז גם את "רשות הדיבור" או "חופש הדיבור" Felix צריך להעריך.

** Felix רוצה ללמוד על אקדחים? שיבושם לו! זה מטרת האתר אחרי הכל, ושייעשה זאת בכיף - אבל שיעשה את זה בשקט - מכיוון שיש לו עוד הרבה מה ללמוד, ולא רק על נשק, מהאנשים פה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי haim » 26 ינואר 2003, 03:41

לכל מקימי המהומות
אני לא רציתי להגיב אבל אני חייב
תפסיקו להתסיס ולקומם אין לכם מקום בפורום, לא רוצים אותכם, די מספיק.
:x :x :x :x :evil: :evil: :evil:

לך וובי ידידי
יש לך את כל הזכות להגיד מה שאתה רוצה.
אתר זה כמו בית, ואסור לשכוח שאנחנו האורחים שלך (בבית שלך).
מי שלא טוב ולא מוכן לקבל את זה מוזמן לצאת (הדלת פתוחה).

שלכם תמיד
חיים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד