סיכום חווית החלפת אקדח בבט"פ + קניה אצל להב ורוט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: סיכום חווית החלפת אקדח בבט"פ + קניה אצל להב ורוט
ברוך הבא לירן!
שמחים לראות אתכם באופן רשמי כאן.
את חוויית הקניה החיובית שלי אצלכם לא שכחתי! ואתה אישית בעיניי איש שרות ומכירות מהטובים בענף (הן כאדם, הן כנשק מקצוען והן כמוכרן).
היו לי גם חוויות מצויינות עם שני מדריכי ירי שסייעו לי אצלכם (רועי ולירון).
אוכל גם להעיד לטובה על העסק באופן כללי, עוד כנער שאביו היה לקוח מתמיד (יורה מעשי שקנה תחמושת).
עם זאת, אני מניח שגם ביקורות פחות טובות קיבלתם, כי לא כולם אצלכם מיטיבים לשדר את אותו מסר כמוך.
תודה שאתם קשובים ותודה שהעמדת את כתובת הדוא"ל שלך כערוץ למשוב.
עסקית זה נשמע נכון ומכובד אני בטוח שהשימוש בערוץ הזה יהיה פורה.
בברכה,
גיל, לקוח מרוצה שעבד מולך וזכה ליחס אישי ומצויין.
(באתי לקנות נשק "זמני" ויצאתי עם גלוק 19 דור 3 אמריקאי חדש מהקופסא. לא מתחרט לרגע).
שמחים לראות אתכם באופן רשמי כאן.
את חוויית הקניה החיובית שלי אצלכם לא שכחתי! ואתה אישית בעיניי איש שרות ומכירות מהטובים בענף (הן כאדם, הן כנשק מקצוען והן כמוכרן).
היו לי גם חוויות מצויינות עם שני מדריכי ירי שסייעו לי אצלכם (רועי ולירון).
אוכל גם להעיד לטובה על העסק באופן כללי, עוד כנער שאביו היה לקוח מתמיד (יורה מעשי שקנה תחמושת).
עם זאת, אני מניח שגם ביקורות פחות טובות קיבלתם, כי לא כולם אצלכם מיטיבים לשדר את אותו מסר כמוך.
תודה שאתם קשובים ותודה שהעמדת את כתובת הדוא"ל שלך כערוץ למשוב.
עסקית זה נשמע נכון ומכובד אני בטוח שהשימוש בערוץ הזה יהיה פורה.
בברכה,
גיל, לקוח מרוצה שעבד מולך וזכה ליחס אישי ומצויין.
(באתי לקנות נשק "זמני" ויצאתי עם גלוק 19 דור 3 אמריקאי חדש מהקופסא. לא מתחרט לרגע).
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
15 שנים... 15 שנים, מאז שנולד הסליק, שאני ממתין להודעה שתכתב ע"י נציג של להב.
לרבים מכם זה אולי נראה בנאלי, אך רמת הסימבוליות שמייצגת הודעה זאת מעידה אלפי מונים על רצון אמיתי וכנה לשנות כיוון.
את לירן פגשתי (כמעט) לראשונה לפני כשלושה שבועות, כשהגעתי להתעניין באקדח חדש, אז נכון (במיוחד לאור התאוריה שהציג GA1, המבוססת על רמת הסבלנות שלכם, הלחץ בחנות ורמת השירות שתקבלו) שלירן צריך לטפל במיליון נושאים יחד, אבל בסוף, כשתשבו מולו, הוא יהיה כולו שלכם, ותקבלו את המענה המקצועי ברמה הגבוהה ביותר, תוך הקפדה על כל פרט ופרט.
אני יותר משמח לראות את שינוי הכיוון שמתרחש בלהב, שיהיה בהצלחה לכולנו (ולגבי סיכומה של פגישתי עם לירן, בפוסט נפרד).
לרבים מכם זה אולי נראה בנאלי, אך רמת הסימבוליות שמייצגת הודעה זאת מעידה אלפי מונים על רצון אמיתי וכנה לשנות כיוון.
את לירן פגשתי (כמעט) לראשונה לפני כשלושה שבועות, כשהגעתי להתעניין באקדח חדש, אז נכון (במיוחד לאור התאוריה שהציג GA1, המבוססת על רמת הסבלנות שלכם, הלחץ בחנות ורמת השירות שתקבלו) שלירן צריך לטפל במיליון נושאים יחד, אבל בסוף, כשתשבו מולו, הוא יהיה כולו שלכם, ותקבלו את המענה המקצועי ברמה הגבוהה ביותר, תוך הקפדה על כל פרט ופרט.
אני יותר משמח לראות את שינוי הכיוון שמתרחש בלהב, שיהיה בהצלחה לכולנו (ולגבי סיכומה של פגישתי עם לירן, בפוסט נפרד).
Liran1949 כתב:חברים שלום,
שמי לירן מונסון ואני מנהל את תחום הנשק במגזר הפרטי בחברת להב.
תחילה, אני רוצה להתנצל על העיכוב במענה ולהתנצל בפני אלו אשר היו בחברתנו (להב בע"מ) ולא היו מרוצים מחוויית הרכישה או אי מתן שירות ראוי ומקצועי בין אם זה טלפוני/פרונטלי.
אני לא בא לתרץ, נהפוכו, אנחנו מודעים למעידות שעדיין מתרחשות אצלנו ועל זה אנחנו מתנצלים.
כן חשוב לי להדגיש שבשנה האחרונה נעשים מאמצים רבים מטעמי ומטעם הנהלת החברה לשפר את רמת השירות ולתת מענה מקצועי, אדיב ומהיר.
חלק גדול מן המאמץ נעשה בצוות חדש שבתקופה האחרונה נכנס יותר ויותר לעומק, וכמובן שלתהליך זה יש חבלי לידה אך אנחנו עושים את מיטב המאמצים שכל לקוח יקבל מענה ראוי בין אם זה ייעוץ או רכישה.
לקוח אחד לא מרוצה מבחינתי חשוב כמו אם לא יותר מ 100 לקוחות מרוצים ולכן אשמח לראותכם בחברת להב לקבל חוויה מתקנת,כמו-כן אשמח לקבל ממכם כל ביקורת או טענה לשיפור אל כתובת המייל שלי,וכל פנייה תענה באופן פרטני. Liran@lhbltd.com
תודה על הביקורת ותודה, אני מאמין, על ההזדמנות לתקן.
לשירותכם,
לירן מונסון ראש תחום נשק במגזר הפרטי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
GA1 כתב:ממש אתר היכרויות, מזל שאני כבר נשוי...
רועי, תמשיך בבדיקות ובחיפושים, תתנסה בכל מה שאתה יכול, בלי קשר לאיזה פרצוף עושים לך... מה שכן אם מדובר בשאלות לפני קבלת אישור עקרוני - אל תצפה לכלום. הם מנועים על פי חוק מלתת לך לגעת. ולאיש מכירות לבזבז זמן על תיאוריה זה לא משתלם. בשאלות שאחרי קבלת רשיון בהחלט יש מה לצפות. בינתיים תמשיך, בסוף תמצא מה שמתאים לך.
היום כמעט אין יותר טוב או פחות טוב,
אלא יותר מתאים או פחות מתאים - לך.
ואל תשכח להתאמן, ולדעתי IDPA הכי משתלם והכי מעניין. בהצלחה.
אם לסוחר לא משתלם לתת הסבר לפני אישור עיקרוני, אז ספק אם ירוויח אחרי האישור, כי אני פשוט לא אגיע אליו. ברגע שהמוכר מתעלם מהקונה אפילו קונה פוטנציאלי- אין מה לחזור אליו. זו הסיבה שלא קניתי בלה"ב.. בעצם תיארתי כאן בעבר viewtopic.php?f=1&t=17806
קניתי כמה פעמים במאיר רוט כי נתנו לי הסברים גם לפני האישור העקרוני (פרט למקרה אחד, אז גם קיבתי הסבר ע"י מדריך אחר).
מהוא החוק שמונע "לתת לגעת"??? אסור לך לירות (טמטום, אבל קיים)- זה כן, אבל לגעת? הגזמת.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
לא חדש לאף אחד, שמטווחי רוט מתנהלים בדייקנות של כירורגים. הם קפדניים מאוד בכל מה שקשור לחוקים ונהלים. איך אמר מישהו? "מובלעת שוויצרית".
טמטום או לא טמטום, החוק לא מאפשר לאדם בלי רישיון לירות בנשק, ולכן ברוט גם לא יתנו לו לגעת באחד כזה. מניסיוני, ידברו איתך כמה שתרצה, אבל אם אין רישיון עקרוני, לא תוכל להניח את ידיך על אף כלי...
ברוט זה מגיע כעסקת חבילה. שירות מדהים, מקצועיות, וכן, הקפדה על החוקים באדיקות דתית...
Take it or leave it...
טמטום או לא טמטום, החוק לא מאפשר לאדם בלי רישיון לירות בנשק, ולכן ברוט גם לא יתנו לו לגעת באחד כזה. מניסיוני, ידברו איתך כמה שתרצה, אבל אם אין רישיון עקרוני, לא תוכל להניח את ידיך על אף כלי...
ברוט זה מגיע כעסקת חבילה. שירות מדהים, מקצועיות, וכן, הקפדה על החוקים באדיקות דתית...
Take it or leave it...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד