מגמות, רבותיי, מגמות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: מגמות, רבותיי, מגמות

על ידי itamar » 09 מרץ 2010, 13:25

אני כבר לא כל כך בטוח. ואני מקליד את תשובתי בידיים רועדות.
צעדני יש לי הצעה מבולגריה - אתה בא ?[/

אילן, השחיתות השילטונית בבולגריה טובה לך יותר מאשר זו בכחול לבן? גם האנטישמיות שם טובה לכם מהחיים בארץ? בבקשה אף אחד לא מחזיק אותכם כאן בכח.

בשביל לשנות אג'נדות במדינה שלנו לא צריך להיות עבריין, לא צריך להיות מאפיונר ולא צריך לאיים על חיי שוטרים ושופטים. כל מה שצריך זה קצת רצון טוב ונכונות לעשות.

לא חסר דוגמאות של אנשים שבמקום לשקוע ברחמים עצמיים ומרה שחורה, קמו מתוך האסון וביש המזל האישיים שקרו להם, החליטו לעשות משהו למען הכלל והיום הם מובילים את האג'נדה הלאומית בתחומים האלו.
רוצה דוגמאות?
- עמותת אור ירוק והעומד בראשה אבי נאור ששכל את בנו והחליט להקדיש את עצמו לנושא של תאונות הדרכים. היום הוא קובע את האג'נדה הלאומית בכל הקשור לזה
- עמותת אלו"ט שהקים אותה איזה דוקטור שיש לו בת אוטיסטית. אחר כך כולם קפצו על העגלה, אבל בתכלס הם היום מובילים את האג'נדה הלאומית בנושא הזה
- תנועת ארבע אמהות שהוותה גורם מכריע ביציאה מלבנון
- שרה בריידי שהקימה את תנועת המתנגדים לנשק בארהב עקב אסון אישי שלה

בקיצור אם באמת רוצים אז אפשר!

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 09 מרץ 2010, 14:51

בבולגריה יש ניקוי אורוות רציני בנושא השחיתות.
אילן, אתה עוקב אחרי? לאחרונה היה קשר עסקי עם בולגריה במסגרתו עודכנתי בדיוק בנושא השחיתות השילטונית. מטריקס זה פה?

איתמר, נכון, אף אחד לא מחזיק אותי בכח פה, זו המציאות שמחזיקה אותי ולא שום דבר אחר.

בשביל לשנות אג'נדות צריך בהחלט להיות מאפיונר או בעל הון והשפעה אחרת דבר ללמפה, אם אתה חושב אחרת אתה באמת תמים או מיתמם.

באשר לאור ירוק, ארגון שמתיימר להיות דבר אחד אבל ארגון כזה שמנוהל על ידי אדם על פי האג'נדה האישית שלו מתוקף היותו בעל הון לא בהכרח מתיישר עם אמות מידה מקצועיות, את זה אני אומר מידיעה ומעורבות לא דלה בתחום, כך שהדוגמה שנתת לא ממש משרתת את האמירה שלך. המדינה צריכה לספק את הפתרונות הללו, הפרטת השירותים שאמורים להנתן לציבור לידי עמותות כגון "האכל את הרעב", קנה תרופה לניצול שואה" ודומיהן לא ממש מכבדת את המדינה ומצביעים על ציניות מרה. העיקר שכשבהתאם למידות ציבוריות מקובלות -ולדעתי מחוייבות- מנסים להעביר חוק שיסדיר את הוצאות נבחרי הציבור בחו"ל, אלו האחרונים נזעקים ומתייצבים לדגל כאילו הקרקע בוערת תחת רגליהם.

זה ממשיך גם לתרבות השלטת ברחוב, לערכים ולהרבה פיצ'רים שפעם אפיינו את המקום הזה והיום הם רחוקים מברירת המחדל. דרך אגב, טיפ קטן... אלה שמסביבנו כבר מזמן קלטו את זה ויודעים לעשות בזה שימוש מצויין. וההם שעסוקים במלונות יוקרה בחו"ל.. נו הם רדומים. ככה זה כשאתה שבע.

ואם אפשר, אז תעשה. כשיהיו תוצאות נדבר. אני אחתום על עצומות, אשלם דמי חבר, אתרום את השני סנט שלי, נראה אתכם.

וטרופר, יא עגל, אני עוד מחכה לטלפון ממך "מחר". אחרי שתתקשר תעביר לי את שקית הנקניק שלך. (נשמע רע אבל ככה יצא).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי itamar » 09 מרץ 2010, 18:02

ברי,
אנחנו יכולים לאהוב את זה או לא, עמותות בעלות אג'נדה כזו או אחרת הן חלק מכל דמוקרטיה. זו אחת הדרכים של האזרח הקטן להשפיע על השלטון.
לגבי מחדליה של המדינה לספק את הצרכים הבסיסיים של האזרחים שלה, אני מסכים איתך במליון אחוזים. זה כואב לי בדיוק כמוך לראות את כבודם של החולים, הזקנים והחלשים נרמס בצורה גסה ובוטה - אבל זה לא שייך לדיון.

נחזור לעניינו. בשביל שתוכל לעשות משהו צריך הון התחלתי בסיסי כדי להקים תשתית וליצור נוכחות תקשורתית.
הון כזה ניתן לגייס בצורה חוקית לחלוטין ואתה לא צריך להיות שום מאפיונר. גופים הרבה יותר הזויים מצליחים להשיג מימון ואין שום סיבה שגוף כזה לא יוכל גם. תורמים פוטנציאליים לא חסר.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 09 מרץ 2010, 18:07

itamar כתב:ברי,
אנחנו יכולים לאהוב את זה או לא, עמותות בעלות אג'נדה כזו או אחרת הן חלק מכל דמוקרטיה. זו אחת הדרכים של האזרח הקטן להשפיע על השלטון.
לגבי מחדליה של המדינה לספק את הצרכים הבסיסיים של האזרחים שלה, אני מסכים איתך במליון אחוזים. זה כואב לי בדיוק כמוך לראות את כבודם של החולים, הזקנים והחלשים נרמס בצורה גסה ובוטה - אבל זה לא שייך לדיון.

נחזור לעניינו. בשביל שתוכל לעשות משהו צריך הון התחלתי בסיסי כדי להקים תשתית וליצור נוכחות תקשורתית.
הון כזה ניתן לגייס בצורה חוקית לחלוטין ואתה לא צריך להיות שום מאפיונר. גופים הרבה יותר הזויים מצליחים להשיג מימון ואין שום סיבה שגוף כזה לא יוכל גם. תורמים פוטנציאליים לא חסר.

א.

תיאוריות זה נחמד.
קהל אזרחי של נושאי נשק נקראו לדגל יותר מפעם אחת. נרשמה עמותה. נחש כמה הגיעו.
קהל מקצועי כנ"ל, אני ועוד שני חברים טובים ואנשים יקרים ישבנו על קפה בגג בניין מסויים אליו היו אמורים להגיע אנשי הגרעין הקשה (שמתפרנסים מהתחום), כמה הגיעו ?

ישראלים אדישים עד שנושכים להם ב***** ואז אוי אגוואעלד.
לא מאמין בנבחרים ולא מאמין במחאה (למעט מקרים מסויימים)

יש לי עוד כמה דברים לומר אבל אחסוך לדביר את הצורך למחוק אותם.

נ.ב
שייך לדיון ועוד איך שייך. ממשל ציני שכזה שומט תחת רגלינו כל צידוק מוסרי, אעלק העם הנבחר.
רץ להביא עוד שקית הקאה... אין לך מושג כמה אני כועס על ההתעללות באנשים החלשים הללו. ובעיקר כועס על האדישות הציבורית. ופה אני באמת עוצר על מנת לכבד בקשה של חבר שגם מנהל את האתר.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי itamar » 10 מרץ 2010, 11:00

הצעדן כתב:תיאוריות זה נחמד.
קהל אזרחי של נושאי נשק נקראו לדגל יותר מפעם אחת. נרשמה עמותה. נחש כמה הגיעו.
קהל מקצועי כנ"ל, אני ועוד שני חברים טובים ואנשים יקרים ישבנו על קפה בגג בניין מסויים אליו היו אמורים להגיע אנשי הגרעין הקשה (שמתפרנסים מהתחום), כמה הגיעו ?

ישראלים אדישים עד שנושכים להם ב***** ואז אוי אגוואעלד.
לא מאמין בנבחרים ולא מאמין במחאה (למעט מקרים מסויימים)

יש לי עוד כמה דברים לומר אבל אחסוך לדביר את הצורך למחוק אותם.

נ.ב
שייך לדיון ועוד איך שייך. ממשל ציני שכזה שומט תחת רגלינו כל צידוק מוסרי, אעלק העם הנבחר.
רץ להביא עוד שקית הקאה... אין לך מושג כמה אני כועס על ההתעללות באנשים החלשים הללו. ובעיקר כועס על האדישות הציבורית. ופה אני באמת עוצר על מנת לכבד בקשה של חבר שגם מנהל את האתר.

לא פלא שלא הצליח כי ככה לא מקימים לא עמותה וגם לא עסק. באף מקום בעולם וביחוד בארץ הקהל הרחב לא יתגייס לשום מטרה ותהיה זו הנעלה ביותר.
אנשים חושבים רק על הישבן שלהם ומה יצא להם מזה, ובמידה רואים אנשים אחרים אז הם הולכים בעקבות העדר.

איך מקימים גוף כזה?
1. דבר ראשון בוחרים הנהלה מצומצמת עם אנשים מתאימים (רמז דק לא אתה ולא אני ולא אף אחד מהפורום מתאימים) - בלי זה בכלל אין על מה לדבר
2. מגייסים כסף
3. מגייסים עוד הרבה כסף
4. פונים לאנשי מקצוע מתאימים (יחסי ציבור, אנשי פרסום וכו ובונים איתם קמפיין, ניירות עמדה וכו וכו)
5. שיווק מסיבי
6. מקווים לטוב

אין לך בכלל מה לפנות לקהל הרחב אם אין לך את כל התשתית הזו קודם.

תשאל אותי מאיפה אפשר להשיג כסף? גם זה מקצוע בפני עצמו. יש כאלו שיודעים לעשות את העבודה הזו, יש להם קשרים מתאימים והם מתפרנסים מאחוזים על הכסף שהם מגייסים.

תשאל אותי אם בסופו של דבר אותו גוף שתקים יהיה בדיוק כפי שדמיינת לעצמך? סביר להניח שלא. אותם משקיעים יש להם אג'נדות משלהם והם ישבו במועצת המנהלים וישפיעו. אבל גם זה יהיה המצב הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר עכשיו.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 10 מרץ 2010, 15:57

איתמר. אם זה מה שאתה חושב אזי אין לך מושג מה נעשה ומה לא. הרי אתה לא מצפה שמה שכתבתי בשורה ורבע זה פירוט מלא של של מה שנעשה ולא משנה על ידי מי.
אתה עכשיו ממלא את תפקיד הישראלי (המנהל הקלאסי) שיודע למה כולם לא בסדר, למה כולם לא הצליחו ויש לו את כל התשובות. הציבור אדיש. כולל הציבור שמתפרנס - בדוחק- מהתחום ויש לו אינטרס שקוראים לו אוכל לילדים.

אז יש לי הצעה בשבילך ואפילו מחולקת לפי סעיפי ביצוע, אני מניח שדעתו של מי שמבית מדרשו מובאים הדברים מקובלת עליך במידה רבה.

להלן ההצעה:

1. דבר ראשון תבחר הנהלה מצומצמת עם אנשים מתאימים (רמז דק לא אתה ולא אני ולא אף אחד מהפורום מתאימים) - בלי זה בכלל אין על מה לדבר
2. תגייס כסף
3. תגייס עוד הרבה כסף
4. תפנה לאנשי מקצוע מתאימים (יחסי ציבור, אנשי פרסום וכו ובונים איתם קמפיין, ניירות עמדה וכו וכו)
5. תשווק שיווק מסיבי
6. כולנו נקווה לטוב

בהצלחה !

אין לי יותר מה להוסיף לשרשור הזה כרגע, אפשר לסגור את הצ'אט.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד