נרתיק ירך

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי oogee » 13 ינואר 2003, 00:29

אני אעשה מאמץ להגיע למגש הפורום...

אני יביא איתי נרתיק ירך פשוט אך יעיל עשוי קורדורה שלא היה רשום עליו כל שם יצרן שמחירו הלא עדכני(נרכש לפני מעל שנה) 129 שקל.

הנרתיק בילה איתי במספר "חופשות" על חשבון משלם המיסים ולימודי האקדמים במספר אתרי נופש מבוקשים במיוחד כמו ג'נין, הר חברון, מבוא דותן והרביירה העזתית.

חשוב לציין שנשיאת אקדח בנרתיק ירח בסיטואציה שבה יש מגע קרוב עם אוכלוסיה כגון עבודת מחסום יכולה להוות סיכון ממשי כיוון שחטיפת האקדח מנרתיק ירך היא לא מעשה קשה במיוחד ויכולה לסכן אותך ואת שאר הכח. נרתיק ירך זה אמצעי נשיאה נוח מאוד כאשר יש עליך אפוד/שכפץ או שאתה נושא איזה תיק "סממית" בגודל של אוהל 11.
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי funstuff » 13 ינואר 2003, 14:06

ושוב תודה לכל החברים. ויחד עם זאת ציון לגנאי למרום דולפין....

אין לי מושג אם נרתיק הירך שלהם הוא טוב או רע..., וזאת עקב הסיבה שהחברים היקרים יושבים להם אי שם באחד מכבישי התענכים, אין להם נציגויות במרכז או בכלל, ולקנות אפשר או על בליינד עם כרטיס אשראי או לסוע לשם....

מגוחך חברים במרום דולפין. מגוחך. יש לכם מה למכור, תמכרו. אנחנו נשמח לקנות. זה אומנם יהיה קשה להגיע אליכם, אבל לחנויות הנשק המקומיות ממש לא.

לתשומת לב החברים ולמרום דולפין....
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ראובן טל » 13 ינואר 2003, 14:58

עד כהמ שידוע לי ניתן למצוא מוצרים שלהם בחנויות "ריקושט". כמו כן מטווח "קרב" בירושלים מחזיק פאוצ'ים שלהם ותיק צד. (שניהם מתאימים לנשיאת נשק).

ראובן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי funstuff » 13 ינואר 2003, 19:16

oogee הנופש היקר,

אז מה אתה מציע? איפה ובמה לשים את האקדח..... אם לא נרתיק ירך אז מה כן.....?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אישגדול » 13 ינואר 2003, 19:43

אתה מוזמן להתקשר למרעום דולפין (אני מודה - אני לא אובייקטיווי כלפיהם, הם הלכו לקראתי מעל ומעבר ). יש להם נציג שמגיע תכופות למרכז, ומעבר לכך הם גם יכולים לשלוח לך דברים.
כאמור - 04-6400797
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי oogee » 14 ינואר 2003, 01:51

כשאני יוצא למילואים אני לוקח איתי נרתיק פנימי ונרתיק ירך

funstuff מאחר ושיטות נשיאה ו/או הסלקה צבאיות ביחידות השונות מעבר למה שרואים בצורה יומיומית, במעבר במחסומים או בתמונות מזירות אירועים הם לא דבר שכדאי לדון בהם בצורה כזאת פומבית אני ינסה לכתוב בזהירות.

אני מעריך שהסיבה שלך לשאת אקדח במילואים היא האפשרות לנשק מגבה לנשק הארוך. עליך להתאים את אמצעי הנשיאה ככל האפשר לסביבת הפעולה ושאר הציוד שיהיה עליך. כפי שכתבתי קודם שלפי דעתי (אני מאמין שגם האחראים עליך יהיו שותפים לדעה) ישנו סיכון רב מהתועלת בנשיאת נרתיק ירך בסיטואציות של מגע צמוד לאוכלוסיה ורוב הנרתיקים שנמכרים היום בחנויות הם נרתיקי קורדורה עם סקוצ'ים שמחזיקים את הנשק במקום, ישנם דגמים של פובוס בעלי כפתור "נעילה" גם בתצורת נרתיק ירך וזה יכול לשפר את הביטחון שבסוג נשיאה זה. ישנם גם שיפצורים למינהם סטייל "אמלחיה" שמבוצעים לאפודים ושכפצים על מנת להתאים אליהם נרתיקים שונים.

במידה ואת זמנך תעביר בסיורים רכובים או סיורים רגליים בשטח פתוח אין תחליף ולנשיאה על הירך, זה יהיה מוזר ב 5דקות הראשונות ואחר כך זה יהפוך לחלק ממך.

פיתרון קסמים אין לי אבל זו ההצעה שלי:
לפי תגובות שכתבת אתה נושא M-5 ומשתתף בתחרויות ירי מעשי, ישנם סוגים שונים של אמצעי נשיאה מהתחום שראיתי בעלי מנופים קטנים שנועלים את האקדח ויושבים יחסית נמוך על המותן כך שיתכן שיהיו נוחים בעת נשיאת אפוד או ציוד דומה וגם ישמשו אותך למטרות אחרות. למיטב הכרותי (הקצרה אומנם) אם שוק האביזרים הנילווים בארץ ניתן לראות שרובה סובב את משפחת הגלוק ולכן אני ממליץ לך לנסות להזמין מארה"ב שם ה 1911 פופולרי מאוד ויש גופים רבים שמשתמשים בו ומיוצרים עבורם מגוון אמצעי נשיאה. כל הסוגים שיעניינו אותך יהיו ממשפחת ה tactical holster, חלקם הם מוצרים בעלי יעוד משטרתי או SWAT והם עושים רושם שהם מחזיקים את האקדח בצורה טובה מאוד אולם לא הייתי רוצה להתחייב במילה מאחר שרק מדובר בתמונות והנסיון שלי הוא רק עם נרתיק קורדורה שנראה כמו זה של "מרעום דולפין" רק עם פונדה למחסנית על הנרתיק.

כמו שאומרים תמונה שווה אלף מילים (רק שלא יפיל את השרת):

נרתיק קורדורה הכי דומה למה שאני מחזיק שמצאתי תמונה עבורו
תמונה

נרתיק טקטי של חברת SAFARILAND יחד עם שיטת הנעילה
תמונה
תמונה
תמונה
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי דניאל1 » 14 ינואר 2003, 16:49

שאלה,

יש מנשא ל-2 מחסניות שיושב על הרגל מתחת למכנס?
מישהו יודע על דבר כזה?

תודה מראש
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)

מי שלא מנסה, לא טועה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 14 ינואר 2003, 17:05

כן, קיימים כאלה. הם יושבים או מעל הנרתיק הטקטי, או מתחתיו, וישנם כגם כאלה שהם חלק מהנרתיק עצמו. אני מכיר רק תוצרת חוץ.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי rk226 » 16 ינואר 2003, 21:18

לשמחתי או לא , אני נושא נשק עלי כ 12 שנים. מדובר באקדח ולא רק,
לא נתקלתי מעולם בסרוב של עודד ברוש ממרעום דולפין לספק או ליצר משהו עבורי. תמיד במקצועיות מעולה והכי חשוב ברצון טוב.
רק שימשיכו כך כל הכבוד. :lol:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד