גלוק 45
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 45
אני לא רואה את עצמי עובר לכוונת השלכה, כי זה מצריך הסתגלות וזה מסרבל את האקדח. אבל אם הייתי מחליף כנראה שכן הייתי הולך על MOS ומקסימום לא משתמש אף פעם באופציה הזאת ו״מפסיד״ 1000 ₪, אבל אם בעתיד כן אהיה מעוניין לא אצטרך לשלם 3000 על החלפת אקדח - ב 2000 שאחסוך אוכל לרכוש כוונת ותחמושת לאימונים...
- סליקאי טיטניום
https://www.youtube.com/watch?v=vsMEwBt9wIA
כוונות השלכה ? עושים עליכם קופה קופה
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
23933 כתב:https://www.youtube.com/watch?v=vsMEwBt9wIA
250 מ' קשה לפגוע עם M16,אז בטח שעם אקדח. מה גם שלא יורים מכאלה טווחים עם כוונת או בלי.
האיש בסרטון מקצוען ברמה הכי גבוה שיש,לא מעיד על הכלל.
ובנינו,אין באמת צורך בכוונת השלכה (אלא אם כן אתה באחת היחידות המיוחדות של צ"הל/משטרה),זה נטו לשיפור החוויה בירי.
- סליקאי ארד
Eshed10 כתב:לא מעיד על הכלל
זה ב-250 מ' אבל ב-50 זה כן מעיד/(אפשרי)?
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
השאלה היא אם אקדח נשיאה צריך לספק חווית ירי או להיות מה שיותר פרקטי.
מבחינתי כרגע כוונת השלכה זה פחות נוח לנשיאה. יש מצב שבעתיד העיניים יחלשו ויהיה קשה לי לרכוש כוונות
(לא במובן הפיננסי ) וכוונת השלכה תפתור את זה.
את חווית הירי אני מספק דרך אחזקת אקדח נוסף לירי חוויתי.
אין ספק שבאמצעות כוונות ברזל ניתן לקלוע למטרה באופן יוצא מהכלל, כולל לטווחים שבהם ממילא המכוון הוא הרבה מעל גובה המטרה ( ראו סרטון של מיצ׳ולק ל 900 מטר עם אקדח 9 ממ), כמו שאין ספק שרכישת אובייקט אחד ( נקודה אדומה) קלה יותר מרכישת שתי כוונות ברזל ברגע שמיומנים כנדרש.
מבחינתי כרגע כוונת השלכה זה פחות נוח לנשיאה. יש מצב שבעתיד העיניים יחלשו ויהיה קשה לי לרכוש כוונות
(לא במובן הפיננסי ) וכוונת השלכה תפתור את זה.
את חווית הירי אני מספק דרך אחזקת אקדח נוסף לירי חוויתי.
אין ספק שבאמצעות כוונות ברזל ניתן לקלוע למטרה באופן יוצא מהכלל, כולל לטווחים שבהם ממילא המכוון הוא הרבה מעל גובה המטרה ( ראו סרטון של מיצ׳ולק ל 900 מטר עם אקדח 9 ממ), כמו שאין ספק שרכישת אובייקט אחד ( נקודה אדומה) קלה יותר מרכישת שתי כוונות ברזל ברגע שמיומנים כנדרש.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד