הנה זה הגיע...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הנה זה הגיע...
23933 כתב: ויש שר שחושב מחוץ לקופסה ובכוח אנשי הקופסה מאלצים אותו לחזור לקופסה
זו בדיוק מהותה של דמוקרטיה.
יש מגוון של דעות, כל אחד חושב שדעתו היא זו שצודקת ומנסה בכל הדרכים החוקיות להשפיע על כך שהיא תתקבל.
תאמין לי שלא היית רוצה לחיות במדינה שבה קול השלטון הוא הקול היחיד שנשמע.
ומי שמעיז לחשוב אחרת מוזמן לקונסוליה ומבותר לחתיכות, או מורעל בנוביצ'וק, או סתם נזרק לכלא עד סוף ימיו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:23933 כתב:
ויש שר שחושב מחוץ לקופסה ובכוח אנשי הקופסה מאלצים אותו לחזור לקופסה
זו בדיוק מהותה של דמוקרטיה.
השר הנבחר הוא מייצג את רצון העם וזו דמוקרטיה הבעת דעה בכל תחום היא חלק משלטון העם אבל השפעה על חיי העם היא בבחירת אנשים שמיצגים את דעות ורצון העם . חשיבה מחוץ לקופסה בעניין הנ"ל היא רצון רוב העם(על פי ההליך הדמוקרטי בבחירות ) ואנשי הקופסה לא נבחרו ע"י העם אלא ע"י חברים לקולגה בוועדת השלשה . ומאלצים את הפועל בשם העם למען העם שלא יפעל למען העם ולזה קוראים דמוקרטיה אליטרית ולא דמוס קרטוס שלטון העם ובקיצור דמוקרטיה
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
תכל'ס, בינינו, זה קרב אבוד..
גם אם ארדן יחזיק בדעתו ויישאר כמה שנים בתפקיד, כל המערכת ב20 שנה האחרונות נגד מתן רישיונות.
אז זה רק עניין של זמן עד שיבטלו את התבחינים החדשים.
אולי שנה, אולי 5 - אבל זה יקרה בטוח.
גם אם ארדן יחזיק בדעתו ויישאר כמה שנים בתפקיד, כל המערכת ב20 שנה האחרונות נגד מתן רישיונות.
- סליקאי ארד
mudale222 כתב:תכל'ס, בינינו, זה קרב אבוד..
זה טרנד עולמי.
גם בארה"ב בסופו של דבר ימצאו לקחת את הנשק מהאנשים.
למרות התיקון השני, למרות הלובי של תעשיות הנשק, למרות הכל.
כן בסופו של דבר זה יקרה...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
זה יקרה אחרי או לפני שיחסלו את בעית הסמים? כי חיסול האלכוהול אעפס לא כ"כ הצליח..
וכ"א מהנ"ל הרג לא פחות ..
פחות -לרוב זה יותר,,
לדעתי זה אחלה שלוקחים את זה לבג״ץ, רע לא יצא מזה. שיקחו קצת כסף לארגונים האלה ויתנו תעודת כשרות למדיניות השר. רק שיעשו את זה מהר לפני שהוא מתחלף.
חוץ מזה, העולם המערבי לא הולך לפירוק אזרחים מנשק, אלא למלחמות אזרחים, סבלנות !
- סליקאי טיטניום
GUSS כתב:זה יקרה אחרי או לפני שיחסלו את בעית הסמים? כי חיסול האלכוהול אעפס לא כ"כ הצליח..
אני מאמין שאת כל נושא הנשק **החוקי ** יחסלו הרבה לפני הסמים.
כי זה פשוט הכי קל לביצוע.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
mudale222 כתב:תכל'ס, בינינו, זה קרב אבוד..
נראה לי שזו תגובת המילניום, לא פחות ולא יותר.
וזה בדיוק מה שאני מסביר לכל החכמולוגים שמטיפים לאנשים לקפוץ על התבחינים החדשים כמו לחמניות חמות, כדי לא להילחם על תבחינים שהחליטו להתלבש עליהם כמו: חקלאים, עבודה ביישוב זכאי, המלצה פרטנית של משטרת ישראל ועוד...
אנשים מתעקשים ש"תעבור לרובאי, זה תבחין שהוא לכל החיים", כשהם שוכחים שמשום מה זה תבחין שדווקא בחרו שלא לכלול בהוראת המעבר החדשה (והסיבות לכך הן ברורות).
ניר ל כתב:לדעתי זה אחלה שלוקחים את זה לבג״ץ, רע לא יצא מזה. שיקחו קצת כסף לארגונים האלה ויתנו תעודת כשרות למדיניות השר. רק שיעשו את זה מהר לפני שהוא מתחלף.
זה ממש לא אחלה. בית משפט זה קזינו, שיכול לצאת ממנו הרבה מאוד רע. ובגלל הנטייה הטבעית של בתי המשפט לא להיכנס לעובי הקורה אלא ללחוץ את הצדדים לשבת למו"מ ולהתפשר, אז זה בהחלט גם מה שעלול לקרות כאן. העתירה לא תתקבל, אבל בית המשפט עלול לרמוז למדינה שאין כאן מספיק דיון ציבורי, ועוד שאר בבל"ת, וזה יגרום לעוד דברים כמו "הועדה" שארדן מינה לבחינת הליך הרישוי וכו' וכו' וכו' (כדי לכסות את התחת בפני בית המשפט), שהתוצאה תהיה - ידפקו את כולנו, כרגיל.
- סליקאי זהב
אני יודע שבג״ץ זה קזינו, אבל לא לשכוח שנעשתה עבודת מטה ארוכה מאד במשך מספר שנים ולא התקבלה החלטה כלאחר יד, לעומת טענות הארגונים שלא מגובות בשום נתונים אמיתיים.
במקרה הגרוע - יבוטל התבחין החדש שמעט מאד מממשים אותו, ספק רב אם יביא לביטול הרשיונות שכבר ניתנו.
במקרה הסביר - בג״ץ ינפנף אותם ויסתום להם את הפה.
במקרה הגרוע - יבוטל התבחין החדש שמעט מאד מממשים אותו, ספק רב אם יביא לביטול הרשיונות שכבר ניתנו.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אני יודע שבג״ץ זה קזינו, אבל לא לשכוח שנעשתה עבודת מטה ארוכה מאד במשך מספר שנים ולא התקבלה החלטה כלאחר יד, לעומת טענות הארגונים שלא מגובות בשום נתונים אמיתיים.
אלו לא יהיו התוצאות היחידות במקרה הגרוע.
אני לא מסתכל על הטווח הקצר, אני מסתכל על הטווח הארוך.
- סליקאי זהב
לא לשכוח שחשש המדינה מבג״ץ זה מה שקיים את רוב הרשיונות שלנו בשנות הצמצום, כך שמה שאתה קורא לו המקרה הגרוע, יכול גם להביא תועלת ולחזק את חשש המדינה במקרה שתרצה לפגוע בנו שוב.
מציע לכולם להירגע ולהפסיק לחיות בחששות כל הזמן, מי שירצה נשק יהיה לו נשק גם אם לא יתירו לאף אזרח לשאת נשק ברשיון, עובדה שמאות אלפי אזרחים בארץ מחזיקים נשק צבאי בין השאר ללא רשיון וחיים עם זה יופי, כולל אישור לירות בשמחות.
מציע לכולם להירגע ולהפסיק לחיות בחששות כל הזמן, מי שירצה נשק יהיה לו נשק גם אם לא יתירו לאף אזרח לשאת נשק ברשיון, עובדה שמאות אלפי אזרחים בארץ מחזיקים נשק צבאי בין השאר ללא רשיון וחיים עם זה יופי, כולל אישור לירות בשמחות.
- סליקאי טיטניום
אי אפשר למנוע מאירגונים לעתור, זו המציאות שבה אנחנו חיים.
לדעתי בג"ץ יגלגל את העתירה הזו לממשלה, שתגלגל את זה לעוד איזה ועדה.
ואחכ יהיו בחירות, מפכל חדש, רמטכל חדש, שר לבטפ חדש..
יסובבו את הרולטה ונראה מה ילד יום.
א.
לדעתי בג"ץ יגלגל את העתירה הזו לממשלה, שתגלגל את זה לעוד איזה ועדה.
ואחכ יהיו בחירות, מפכל חדש, רמטכל חדש, שר לבטפ חדש..
יסובבו את הרולטה ונראה מה ילד יום.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ניר ל כתב: מי שירצה נשק יהיה לו נשק גם אם לא יתירו לאף אזרח לשאת נשק ברשיון, עובדה שמאות אלפי אזרחים בארץ מחזיקים נשק צבאי בין השאר ללא רשיון וחיים עם זה יופי, כולל אישור לירות בשמחות.
מצטער אבל זו לא אופציה בשבילי...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני לא רואה שום הגיון בלוותר מראש כבר בשלב זה.
בוודאי שלא לוותר על מימוש הזכאות לרישיון "כי גם ככה זה לא לכל החיים".
אף אחד לא יודע מתי יבטלו לו את הרישיון, אם בכלל. כשקיבלתי רישיון אי אז בתחילת 1997 אמרו לי אותו דבר. ואני עדיין עם רישיון. סליחה, כבר עם שני רישיונות.
מכירים את הסיפור של 2 צפרדעים שנפלו לתוך סיר עם חלב? אז אני לא מוכן לוותר ולטבוע בשקט. וככל שיהיו יותר אנשים שיממשו את הזכאות (גם אם זמנית) ויתאמנו ויהיו רציניים והנושא יהיה חשוב להם - ככה יהיה קשה יותר להתעלם מהם. הכל פוליטי? כמובן. אבל כמות = כוח אלקטורלי. אני זוכר היטב את המפגש שהיה עם אהרונוביץ (ימך שמו, טפו) ואיך הוא הופתע ונדהם כשראה שכל האנשים שבאו למפגש איתו לא התעניינו כלל ב"השגים" שלו בכל התחומים, כל מה שרצו לדעת זה למה הוא חרא בנושא רישיונות. והנה, עובדה - ארדן נוהג אחרת. וגם קבלו נוהג אחרת לחלוטין מקודמו בתפקיד. אז לא הכל אבוד מראש.
וגם אם כן, נניח שבעוד 5 שנים יקחו לכווווולנו את הרישיונות (לא, לא יקחו). 5 שנים הנשק שלי יגן עלי. מספק אותי.
בוודאי שלא לוותר על מימוש הזכאות לרישיון "כי גם ככה זה לא לכל החיים".
אף אחד לא יודע מתי יבטלו לו את הרישיון, אם בכלל. כשקיבלתי רישיון אי אז בתחילת 1997 אמרו לי אותו דבר. ואני עדיין עם רישיון. סליחה, כבר עם שני רישיונות.
מכירים את הסיפור של 2 צפרדעים שנפלו לתוך סיר עם חלב? אז אני לא מוכן לוותר ולטבוע בשקט. וככל שיהיו יותר אנשים שיממשו את הזכאות (גם אם זמנית) ויתאמנו ויהיו רציניים והנושא יהיה חשוב להם - ככה יהיה קשה יותר להתעלם מהם. הכל פוליטי? כמובן. אבל כמות = כוח אלקטורלי. אני זוכר היטב את המפגש שהיה עם אהרונוביץ (ימך שמו, טפו) ואיך הוא הופתע ונדהם כשראה שכל האנשים שבאו למפגש איתו לא התעניינו כלל ב"השגים" שלו בכל התחומים, כל מה שרצו לדעת זה למה הוא חרא בנושא רישיונות. והנה, עובדה - ארדן נוהג אחרת. וגם קבלו נוהג אחרת לחלוטין מקודמו בתפקיד. אז לא הכל אבוד מראש.
וגם אם כן, נניח שבעוד 5 שנים יקחו לכווווולנו את הרישיונות (לא, לא יקחו). 5 שנים הנשק שלי יגן עלי. מספק אותי.
- סליקאי טיטניום
יש פה אנשים שליליים במיוחד.
נכון, המציאות לא קלה ומניסיון העבר לא תמיד הדברים מסתדרים לטובתנו, אבל אם לא נהיה חיוביים ונוותר מראש לא ננצח באף קרב.
אגב, אני הוצאתי רישיון עם התבחין החדש ואני מודע לחוסר הוודאות בתחום אבל משתדל להשאר אופטימי שהמדיניות החדשה תישאר לאורך זמן.
נכון, המציאות לא קלה ומניסיון העבר לא תמיד הדברים מסתדרים לטובתנו, אבל אם לא נהיה חיוביים ונוותר מראש לא ננצח באף קרב.
אגב, אני הוצאתי רישיון עם התבחין החדש ואני מודע לחוסר הוודאות בתחום אבל משתדל להשאר אופטימי שהמדיניות החדשה תישאר לאורך זמן.
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד