משהו חדש ומטריד בחידוש רישיון

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

משהו חדש ומטריד בחידוש רישיון

על ידי c425x » 16 יוני 2015, 08:33

בוקר טוב!
אישתי קיבלה אתמול טפסי חידוש רישיון ובו שני דברים חדשים ומטרידים:
1. העילה שונתה מ"משמר" ל"מתוקף הוראת מעבר".
2. התווספה הצהרה שמבקש החידוש מצהיר שהוא עומד בעילה שבגינה ניתן הרישיון.
שמעתם על התופעה?
האם זה רוחבי?
אישתי החליפה את האקדח שלה לפני כמה חודשים, אחרי שאיפשרו החלפה בתבחין משמר. האם זו הייתה מלכודת?
לי אישית זה מריח כעוד צעד במשחק המשפטי המלוכלך שמקרב את המשרד לבטחון הפנים ליכולת לבטל את המשמרים.
מה אומרת על זה העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל?
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: משהו חדש ומטריד בחידוש רישיון

על ידי higt-power » 16 יוני 2015, 14:06

גם אשתי קיבלה לאחרונה חידוש רשיון עם התוספת הנ"ל .
התבחין נשאר כשהיה ,מגורים בישוב זכאי .
ההצעה שלי היא לרשום "תושב מדינה זכאית +עיסוק במדינה זכאית" ,נראה אותם מתמודדים עם זה
בעיקר לאור העובדה שהם מסרבים לפרסם את רשימת הישובים הזכאים אוו אפילו קרטריונים לישוב זכאי .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 16 יוני 2015, 15:56

c425x כתב:בוקר טוב!
שמעתם על התופעה?
האם זה רוחבי?
אישתי החליפה את האקדח שלה לפני כמה חודשים, אחרי שאיפשרו החלפה בתבחין משמר. האם זו הייתה מלכודת?
לי אישית זה מריח כעוד צעד במשחק המשפטי המלוכלך שמקרב את המשרד לבטחון הפנים ליכולת לבטל את המשמרים.

זה אחד הנושאים שיעלו בפגישה עם ראשי האגף בקרוב.
במשרד לבט״פ יושבים יועצים משפטיים צעירים שמחפשים פרנסה. לדעתי זה טריק על מנת להצדיק את ביטול התבחין המשמר (ז.א. מי שקיבל רשיון בגין עילה- לא יעבור למשמר אחרי 10 שנים).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי c425x » 16 יוני 2015, 22:01

ramdishon כתב:
c425x כתב:בוקר טוב!
שמעתם על התופעה?
האם זה רוחבי?

זה אחד הנושאים שיעלו בפגישה עם ראשי האגף בקרוב.
במשרד לבט״פ יושבים יועצים משפטיים צעירים שמחפשים פרנסה. לדעתי זה טריק על מנת להצדיק את ביטול התבחין המשמר (ז.א. מי שקיבל רשיון בגין עילה- לא יעבור למשמר אחרי 10 שנים).

אנא תעדכנו בתוצאות המפגש בהקדם. בינתיים נחכה עם החידוש (יש זמן עד סוף אוגוסט).
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 17 יוני 2015, 06:50

אכן נראה כמו צעד נוסף לכוון ביטול רשיונות וותיקים וחילוט הנשק. יפה באמת מצידם שאפשרו לאחרונה לאנשים להחליף את הנשק ובכך תזכה המשטרה למלאי של כלים רעננים...
גם לפני 96 דרושה הייתה ״עילה״ להוצאת רשיון , רק שהיא הייתה צריכה להתקיים במעמד קבלת הרשיון ולא להישאר בתוקף לנצח לצורך חידושו.
את העילה שינו לתבחין וההבדל הוא שהתבחין חייב להיות תקף לצורך המשך החזקה וחידוש.
אם משתמשים במושג ״עילה״ זה לא סתם, לדעתי יש כוונה לנסות ולבטל רשיונות וותיקים על סמך חוסר קיום ״עילה״ או להסב לכאלו שהעילה בגינה ניתן הרשיון היא תבחין שקיים עדיין - את הרשיונות לתבחין קיים במקום ל״מתוקף הוראת מעבר״ ואז להישאר עם קבוצה קטנה יותר ללא תבחין.
נערך לאחרונה על ידי ניר ל בתאריך 17 יוני 2015, 07:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ניר ל » 17 יוני 2015, 07:52

כאשר מבטלים לאזרח רשיון שניתן ומאלצים אותו לאבד קניין יש פגיעה בזכות יסוד.
מצד שני יש אולי הגיון בלמנוע את האפשרות לבצע מניפולציה ע״מ לזכות ברשיון ומיד אח״כ לא לעמוד יותר בתבחין (שינוי כתובת וכו׳) ובכך לסגור פרצות. התבחין המשמר נראה כמו פשרה ראויה וראוי היה להילחם עליו, 10 שנים זה הרבה יותר ממספיק כדי לזכות אדם בזכות לשמור על קניינו, מה גם שלא מעט תבחינים דורשים רכישת וותק מראש.
הרעיון של הכנסת תבחין ״כשירות מבצעית״ לעומת זאת, לא ברור לי איך יכול לתפוס, זה נראה לי כמו נסיון לתפור חליפה לפי מידות. קיימת אפשרות להצטרף למועדון ירי מעשי וזו ההכשרה הכי אינטנסיבית שאפשר לקבל במסגרת אזרחית לטובת בטיחות ויכולת לפגוע במטרה, למרות שזו מסגרת מאד תובענית ויקרה , מעמידים המון קשיים בין אם בוותק מקדים ובין אם במספר מינימלי של תחרויות בשנה, כך שלא רואה אפשרות שמסגרת שדורשת הרבה פחות מכך תקבל הקלות.
המאמץ צריך להתמקד בשימור המשמר.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Everest » 17 יוני 2015, 10:30

כבר כתבתי על זה לפני שבוע-שבועיים בפוסט אחר פה בפורום ומשום מה אף אחד לא קרא.
אם זה מטריד אותך אז יש טריק - תשלם ותדפיס את חידוש הרישיון מהאינטרנט ואז לא תאלץ לחתום על שום דבר כזה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי afss » 17 יוני 2015, 20:20

ניר ל כתב:כאשר מבטלים לאזרח רשיון שניתן ומאלצים אותו לאבד קניין יש פגיעה בזכות יסוד.
מצד שני יש אולי הגיון בלמנוע את האפשרות לבצע מניפולציה ע״מ לזכות ברשיון ומיד אח״כ לא לעמוד יותר בתבחין (שינוי כתובת וכו׳) ובכך לסגור פרצות. התבחין המשמר נראה כמו פשרה ראויה וראוי היה להילחם עליו, 10 שנים זה הרבה יותר ממספיק כדי לזכות אדם בזכות לשמור על קניינו, מה גם שלא מעט תבחינים דורשים רכישת וותק מראש.
הרעיון של הכנסת תבחין ״כשירות מבצעית״ לעומת זאת, לא ברור לי איך יכול לתפוס, זה נראה לי כמו נסיון לתפור חליפה לפי מידות. קיימת אפשרות להצטרף למועדון ירי מעשי וזו ההכשרה הכי אינטנסיבית שאפשר לקבל במסגרת אזרחית לטובת בטיחות ויכולת לפגוע במטרה, למרות שזו מסגרת מאד תובענית ויקרה , מעמידים המון קשיים בין אם בוותק מקדים ובין אם במספר מינימלי של תחרויות בשנה, כך שלא רואה אפשרות שמסגרת שדורשת הרבה פחות מכך תקבל הקלות.

אי אפשר לשמר את ה"משמר", כי הוא בוטל בינואר 2014!
אנחנו לא רוצים להכניס "תבחין" חדש שנקרא "כשירות מבצעית", אנחנו רוצים שיבוטלו כל התבחינים ובמקום זאת הכשירות תהווה תנאי לקבלת רישיון ולשמירתו. זה בדיוק מה שקורה היום בנושא רכב, אתה צריך לשמור עליו במצב מיכני תקין ואתה צריך להפגין כישורי נהיגה טובים, אחרת יקחו לך או את רשיון הרכב או את רשיון הנהיגה.
דרך אגב, פרופ' שפירא רמז לנו שלשם הוא מכוון את חוק כלי ירייה החדש, צורך, מצד אחד, וכשירות, מצד שני. בפועל יצא חוק יותר גרוע מהנוכחי....
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pichinan » 17 יוני 2015, 22:20

afss כתב:
ניר ל כתב:כאשר מבטלים לאזרח רשיון שניתן ומאלצים אותו לאבד קניין יש פגיעה בזכות יסוד.

אנחנו לא רוצים להכניס "תבחין" חדש שנקרא "כשירות מבצעית", אנחנו רוצים שיבוטלו כל התבחינים ובמקום זאת הכשירות תהווה תנאי לקבלת רישיון ולשמירתו. זה בדיוק מה שקורה היום בנושא רכב, אתה צריך לשמור עליו במצב מיכני תקין ואתה צריך להפגין כישורי נהיגה טובים, אחרת יקחו לך או את רשיון הרכב או את רשיון הנהיגה.
דרך אגב, פרופ' שפירא רמז לנו שלשם הוא מכוון את חוק כלי ירייה החדש, צורך, מצד אחד, וכשירות, מצד שני. בפועל יצא חוק יותר גרוע מהנוכחי....
"אנחנו רוצים", "אנחנו רוצים","אנחנו רוצים"... ילדים קטנים זה מה שאתם. אתם חלק ממערכת שתגרום עכשיו לאלפים לאבד את הרשיונות שלהם. לא עזרתם - רק הזקתם. ויש לכך הוכחות. "יצא חוק רע"... למה שלא תסתמו כבר עם הכשירות המבצעית שלכם, כבר עשיתם מספיק. אין שום סיבה שלאדם שיש לו רשיון במה שהיה תבחין משמר יצטרך לעשות יותר ממה שהוא עשה עד היום, בעיקר כשהרוב בכלל לא הולכים עם הנשק עליו, אז כשירות למה? אה, גרויסס חויכמס? כל הדיון היה אמור להיות מכוון למסוכנות של בעלי נשקים פרטיים, ועוד בעילה משמרת (בסביבות 0 אחוז), ולא מכוון למשהו שלא קשור בכלל. במקום להלחם על זה ורק על זה, עשיתם מה שעשיתם, הלכתם נגד כל מה שכל איגודי נשקים בעולם אי פעם עשו - הצעתם לממשל להגביל יותר, ויש מי שאומר לאור הדיונים שעשיתם זאת בכוונה. לא יבוטלו התבחינים - שכחו מזה. מקסימום יקראו לזה בשם אחר. אבל את ה"הצעה" שלכם כן יחילו. מי אתה שתתערב לי ברשיון ובחיים? אתה וכל היתר שאת עצמכם לא סיכנתם פשוט אל תתערבו יותר. יש קבוצה מקבילה שעושה מאמצים נואשים לצמצם את הנזק, אז פשוט אל תתערבו.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ניר ל » 17 יוני 2015, 22:32

ספק רב אם לפעילות העמותה יש קשר לסנקציות בדמות החמרת דרישות הכשירות , זו רק עוד דרך לנער מהעץ עוד בעלי רשיונות ועל הדרך יש גורמים שמרוויחים מזה קצת כסף. כשירות מבצעית זה בולשיט שנטחן כאן לא מעט, חבל על האנרגיות והמשאבים שמבוזבזים על הנושא הזה במקום להתמקד בנקודה היחידה שהמשפטנים מנסים לעקוף ולתקוף אותה.
מייאש
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Everest » 18 יוני 2015, 00:48

pichinan כתב:
afss כתב:

"אנחנו רוצים", "אנחנו רוצים","אנחנו רוצים"... ילדים קטנים זה מה שאתם. אתם חלק ממערכת שתגרום עכשיו לאלפים לאבד את הרשיונות שלהם. לא עזרתם - רק הזקתם. ויש לכך הוכחות. "יצא חוק רע"... למה שלא תסתמו כבר עם הכשירות המבצעית שלכם, כבר עשיתם מספיק. אין שום סיבה שלאדם שיש לו רשיון במה שהיה תבחין משמר יצטרך לעשות יותר ממה שהוא עשה עד היום, בעיקר כשהרוב בכלל לא הולכים עם הנשק עליו, אז כשירות למה? אה, גרויסס חויכמס? כל הדיון היה אמור להיות מכוון למסוכנות של בעלי נשקים פרטיים, ועוד בעילה משמרת (בסביבות 0 אחוז), ולא מכוון למשהו שלא קשור בכלל. במקום להלחם על זה ורק על זה, עשיתם מה שעשיתם, הלכתם נגד כל מה שכל איגודי נשקים בעולם אי פעם עשו - הצעתם לממשל להגביל יותר, ויש מי שאומר לאור הדיונים שעשיתם זאת בכוונה. לא יבוטלו התבחינים - שכחו מזה. מקסימום יקראו לזה בשם אחר. אבל את ה"הצעה" שלכם כן יחילו. מי אתה שתתערב לי ברשיון ובחיים? אתה וכל היתר שאת עצמכם לא סיכנתם פשוט אל תתערבו יותר. יש קבוצה מקבילה שעושה מאמצים נואשים לצמצם את הנזק, אז פשוט אל תתערבו.

קודם כל, לקרוא לאנשים שעושים ולא רק כותבים בפורום כל היום "ילדים קטנים" זה קצת מעליב.
נושא הכשירות הוא לא רעיון שקם ביום אחד, ובוא אני אגלה לך סוד: עם או בלי עמותה ש"רק מזיקה" כלשונך האגף בוחן כבר תקופה מסוימת חידוש רישיון אחת ל-10 שנים עם "ריענון כשירות" מחמיר יותר מהיום(ככל הנראה ירי פעם בשנה).
אם הרוב לא הולכים עם הנשק עליהם כלשונך אז טוב יעשו אם ימירו רשיונם ל"החזקה בלבד", ככה תהיה פחות לגיטימציה למשרד לבט"פ להתעמר בנושאי נשק חוקי ולכתוב שהמדיניות שלהם היא נגזרת של(ציטוט): "בעקבות ריבוי המקרים של שימוש שלא כדין בכלי יריה המוחזק ברישיון, בהם שילמו אזרחים בחייהם".
תרוויח 2 ציפורים במכה - הפחתת הכמות והעלאת האיכות, ולא תפגע לאף אחד בקניין למעט התחמושת.
ככה גם תסתום את הפה לכל מי שרוצה להחזיק נשק "כי בא לו לשמור אותו ליופי בכספת" ולא בא לו לשאת אותו עליו.
עניין הכשירות, כבר הוסבר כאן פעמים רבות, בא ליצור מצב שאנשים שרוצים והיום לא יכולים - יוכלו לקבל נשק בתנאי כשירות מחמירים יותר, תוך יצירת מאזן כי כל אלו שמדובר בעול מבחינתם והם סתם עוד מספר בסטטיסטיקה של מחזיקי הנשק, ישמחו לוותר עליו.
לגבי המסוכנות של בעלי נשק פרטי, ולאו דווקא בעילה משמרת, האחוזים הם באמת אפסיים.
אבל מה לעשות שאיזה אידיוט עם נשק פרטי ברישיון, שככה "במקרה" הייתה לו "עילה משמרת", נכנס לסניף בנק בבאר שבע ורצח אנשים.
אתה יכול להמשיך להאשים את העמותה כאוות נפשך אך דע לך שהרצח שביצע איתמר אלון היה חתיכת גל שהמשרד לבט"פ רכב עליו בשביל לתרץ את ביטול התבחין המשמר.
בוא תסביר לי בדיוק מה זה "עשיתם מה שעשיתם" שדפק אותך בצורה כלשהי, ושלשיטתך "תגרום עכשיו לאלפים לאבד את הרשיונות שלהם".
תביא לי מקרה אחד של אדם שאיבד את הרישיון שלו כתוצאה מפעילות העמותה.
רק אחד, name it.
שום חוק, גרוע או לא גרוע, עדיין לא יצא, למעט תיקון לחוק כלי הירייה הנוכחי, שמחייב כל מבקש רישיון ומחדש רישיון לעבור בדיקת פסיכולוג שעולה 600 שקל, וגם השאלות לא הכי נעימות בלשון המעטה.
וככה רק באיזו הערת אגב, להזכירך, התיקון הזה לא חל על נושאי נשק פרטיים, ולא בגלל שלא רצו להחיל אותו על נושאי נשק פרטי, אלא בגלל שיש איזו "עמותה שרק הורסת" שנלחמה על זה.
אז אתה צודק, הפעילות של העמותה באמת דפקה אותך, רצית לשלם 600 שקל לפסיכולוג פעם ב-6 שנים ושישאלו אותך אם אתה השתתפת באורגיות ומתי לאחרונה בגדת באישתך בשביל לחדש לך את הרישיון, אבל העמותה קילקלה לך את התענוג, סליחה באמת.
אז גם אם בעתיד ינסו להחיל איזה חוק גרוע, תהיה בטוח שהעמותה תהיה שם בשביל לקלקל לך את "התענוגות" שהמחוקקים מבשלים לך.
על מה אתה רוצה להילחם בדיוק? תבחין משמר יש לך? אם כן אז מה הבעיה שלך בדיוק? אתה רוצה להילחם על החזרת התבחין כדי שבעתיד עוד אנשים יוכלו להיכנס למעגל המשמר?
אני סבור שרבים מחברי העמותה הם בעלי "תבחין משמר", ככה שאיך בדיוק הם "מסכנים" את כולם ואת עצמם לא?
תפסיקו להוציא את התסכולים שלכם מהחלטות המשרד לבט"פ על העמותה, כי היא פשוט לא אשמה בזה.
ושיהיה בהצלחה ל"קבוצה המקבילה" שלכם.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 18 יוני 2015, 11:28

רק לידיעה כבר כמה שנים שאין כזה דבר "החזקה בלבד".
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי agabay » 18 יוני 2015, 11:46

יש רשיון החזקה - לי יש רובה אויר ישן שהומר לרשיון החזקה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 18 יוני 2015, 12:21

אם הרוב לא הולכים עם הנשק עליהם כלשונך אז טוב יעשו אם ימירו רשיונם ל"החזקה בלבד", ככה תהיה פחות לגיטימציה למשרד לבט"פ להתעמר בנושאי נשק חוקי ולכתוב שהמדיניות שלהם היא נגזרת של(ציטוט): "בעקבות ריבוי המקרים של שימוש שלא כדין בכלי יריה המוחזק ברישיון, בהם שילמו אזרחים בחייהם".

טוב יעשו אם ימירו את רשיונם להחזקה - מי אתה שתחליט???

תרוויח 2 ציפורים במכה - הפחתת הכמות והעלאת האיכות, ולא תפגע לאף אחד בקניין למעט התחמושת.
ככה גם תסתום את הפה לכל מי שרוצה להחזיק נשק "כי בא לו לשמור אותו ליופי בכספת" ולא בא לו לשאת אותו עליו.

הפחתת הכמות והעלאת האיכות -- שוב מי אתה שתחליט??? נראה לי שהתבלבלת קצת בתפקידים.
התפקיד של המשרד לבט"פ הוא לצמצם ותאמין לי שהם עושים את עבודתם נאמנה ללא עזרתכם. התפקיד שלנו הוא לאזן אותם ולדאוג שהם לא מגזימים.

לגבי המסוכנות של בעלי נשק פרטי, ולאו דווקא בעילה משמרת, האחוזים הם באמת אפסיים.
אבל מה לעשות שאיזה אידיוט עם נשק פרטי ברישיון, שככה "במקרה" הייתה לו "עילה משמרת", נכנס לסניף בנק בבאר שבע ורצח אנשים.

תגיד לי, מה ימנע מבעל רשיון בעילה של כשירות מבצעית להכנס לסניף בנק ולרצוח?
להיפך במקום 7 אנשים הוא יהרוג 20 כי יש לו "כשירות מבצעית"

בוא תסביר לי בדיוק מה זה "עשיתם מה שעשיתם" שדפק אותך בצורה כלשהי, ושלשיטתך "תגרום עכשיו לאלפים לאבד את הרשיונות שלהם".
תביא לי מקרה אחד של אדם שאיבד את הרישיון שלו כתוצאה מפעילות העמותה.
רק אחד, name it.

תשמע - אף ממשלה בעולם כולל ממשלת ישראל היא לא חברת סטארט אפ שבה הכל קורה מהיום להיום. אם אין איזה אירוע שטורף את כל הקלפים (רצח רבין לדוגמא) הארגונים האלה זזים בקצב של עצמם. יש ועדות, דיונים, בחירות, באמצע מתחלפת ממשלה וכו'... אבל בסופו של יום הדברים יקרו.
וכשהם יקרו, הם יקרו בגדול ולעולם לא תוכל להחזיר את הגלגל לאחור.

וככה רק באיזו הערת אגב, להזכירך, התיקון הזה לא חל על נושאי נשק פרטיים, ולא בגלל שלא רצו להחיל אותו על נושאי נשק פרטי, אלא בגלל שיש איזו "עמותה שרק הורסת" שנלחמה על זה.
אז אתה צודק, הפעילות של העמותה באמת דפקה אותך, רצית לשלם 600 שקל לפסיכולוג פעם ב-6 שנים ושישאלו אותך אם אתה השתתפת באורגיות ומתי לאחרונה בגדת באישתך בשביל לחדש לך את הרישיון, אבל העמותה קילקלה לך את התענוג, סליחה באמת.

סלח לי אחי, אבל אם אני צריך לבחור בין לשלם 600 שח ולספר לפסיכולוג שלא בגדתי באשתי,
לבין לאבד את הרשיון שלי או שהוא יומר באחזקה - אני מעדיף לשלם את ה-600 שח... באמת תודה.

על מה אתה רוצה להילחם בדיוק? תבחין משמר יש לך? אם כן אז מה הבעיה שלך בדיוק? אתה רוצה להילחם על החזרת התבחין כדי שבעתיד עוד אנשים יוכלו להיכנס למעגל המשמר?

כן בהחלט. התבחין הזה הוא תבחין מעולה שמשרת נאמנה את עם ישראל ואת מטרות העמותה.
אם במשך 10 שנים נשאת נשק מבלי שהיית מעורב באף אירוע שגרם לך לאבד את הרשיון - אין שום סיבה שלא תוכל להמשיך ולשאת אותו עד גיל 120.

אני סבור שרבים מחברי העמותה הם בעלי "תבחין משמר", ככה שאיך בדיוק הם "מסכנים" את כולם ואת עצמם לא?

על זה בדיוק נאמר "טול קורה מבין עיניך".. האור בקצה המנהרה במקרה זה היא הרכבת שהולכת לפגוע בראש וראשונה בך ובכל שאר האחרים.

תפסיקו להוציא את התסכולים שלכם מהחלטות המשרד לבט"פ על העמותה, כי היא פשוט לא אשמה בזה.

תאמין לי שאחרי 22 שנות לימוד אני עדיין יודע להבחין בין העמותה לבט"פ.
העמותה אשמה בכך שהיא נותנת בידי הבט"פ כלים שבסופו של דבר יופעלו נגדנו.
הכוונה באמת טובה, אבל הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות.
תאמין לי שלא יהיה דמיון בין הכוונות של העמותה,
לתבשיל המסריח שהמשרד לבט"פ ירקחו בסופו של דבר מכל הרעיונות של כשירות מבצעית וכו וכו'.
בסופו של יום יקחו לכולם את הנשקים, ואותם המאושרים יצטרכו לעמוד ב"כשירות מבצעית" וגם לשלם 600 שח לפסיכולוג...
איך אומרים... גם נאכל את הדגים המסריחים וגם יגרשו אותנו מהעיר...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Everest » 18 יוני 2015, 15:26

קראתי ביסודיות ותיכננתי להגיב, אבל ברגע שלא הצלחת להביא דוגמה אחת שביקשתי למי שנפגע מפעילות העמותה, הבנתי שדבריך ריקים מתוכן וסתם מדובר בתסכול אישי שלך.
וסתם הערת אגב, רצח רבין לא פגע בשום צורה בענף.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד