BUL M5 ULTRA
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
BUL M5 ULTRA
מי מכיר את האקדח?
ראיתי אותו במטווח בול, נראה יופי - קטן, קל נוח, והדק קל.
אני לא מבין כלום באקדחים, וצריך חוו"ד לפני רכישה.
מדובר באקדח שמיועד להגנה עצמית.
מישהו מכיר ויכול להמליץ?
בכלל - אקדחי בול - פלוסים ומינוסים - מי שיכול.
תודה מראש.
ראיתי אותו במטווח בול, נראה יופי - קטן, קל נוח, והדק קל.
אני לא מבין כלום באקדחים, וצריך חוו"ד לפני רכישה.
מדובר באקדח שמיועד להגנה עצמית.
מישהו מכיר ויכול להמליץ?
בכלל - אקדחי בול - פלוסים ומינוסים - מי שיכול.
תודה מראש.
הוא כל כך גרוע,
או כל כך חדש שאף אחד לא מכיר?

תודה, אבל...
1. אני הולך לבול ברגל (2 מטר מהמשרד).
2. הייתי שם, החזקתי והתרשמתי - כאמור טוב.
3. אני מבין באקדחים בערך כמו בחלליות. רק השבוע קיבלתי אישור ממשרד הפנים, ובחיים לא יריתי באקדח. נראה לך שיתנו לי לנסות אותו? ואם כן, בלי אימון בסיסי, מה זה יתן לי בדיוק?
תודה על ההתייחסות.
2. הייתי שם, החזקתי והתרשמתי - כאמור טוב.
3. אני מבין באקדחים בערך כמו בחלליות. רק השבוע קיבלתי אישור ממשרד הפנים, ובחיים לא יריתי באקדח. נראה לך שיתנו לי לנסות אותו? ואם כן, בלי אימון בסיסי, מה זה יתן לי בדיוק?
תודה על ההתייחסות.
הי,
אני מניח שתוכל לחכות בסבלנות עד למפגש (או לא
) ולנצל את ההזדמנות לשמוע דעות מגוונות ויעוץ לקניה.
אם אתה יותר לחוץ (ואני יודע שאני בטוח הייתי לחוץ לו היה לי כבר אישור ולא היה לי אקדח) פנה לחיים מבול (הודעה פרטית ל"בול מטווחים") או לאתי (הודעה פרטית ל"אתי לניאדו") וקבע איתם פגישה מסודרת, מעבר לעמידה מול הדלפק.
אני בטוח שתקבל יחס טוב והסברים מפורטים, שיהיה בהצלחה.
אני מניח שתוכל לחכות בסבלנות עד למפגש (או לא

אם אתה יותר לחוץ (ואני יודע שאני בטוח הייתי לחוץ לו היה לי כבר אישור ולא היה לי אקדח) פנה לחיים מבול (הודעה פרטית ל"בול מטווחים") או לאתי (הודעה פרטית ל"אתי לניאדו") וקבע איתם פגישה מסודרת, מעבר לעמידה מול הדלפק.
אני בטוח שתקבל יחס טוב והסברים מפורטים, שיהיה בהצלחה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
חוויות מ-בול ...
קיבלתי את העצה, ביקרתי שוב בבול, קיבלתי יחס מקסים + תשומת לב והסברים, יריתי כמה כדורים גם בבול אולטרה וגם בשירוקי והתרשמתי כך:
1. בשירוקי היה יותר נעים לירות - יש לי ידיים גדולות, והיה יותר נוח, הרתע היה פחות מורגש גם הכנסת המחסנית לא גרמה לצביטה ביד האוחזת בקת... (הבנתי שאפשר ללמוד להזהר...)
2. לאולטרה באמת יש הדק רך וקל בצורה מדהימה והירי והכיוון היו יחסית קלים.
3. בשני הסוגים, כל הקליעים פגעו במטרה (לא ממש מקבץ, אבל גם את רומא לא בנו במטווח אחד...) - למרות שכאמור אין לי שום נסיון בירי.
4. הבחירה שלי תהיה כנראה באולטרה- מכיוון שהירי היה מספיק טוב - והגודל המינימלי מגדיל את הסיכוי שהוא גם יהיה עלי אם אצטרך אותו.
תודה לכל מי שעזר.
1. בשירוקי היה יותר נעים לירות - יש לי ידיים גדולות, והיה יותר נוח, הרתע היה פחות מורגש גם הכנסת המחסנית לא גרמה לצביטה ביד האוחזת בקת... (הבנתי שאפשר ללמוד להזהר...)
2. לאולטרה באמת יש הדק רך וקל בצורה מדהימה והירי והכיוון היו יחסית קלים.
3. בשני הסוגים, כל הקליעים פגעו במטרה (לא ממש מקבץ, אבל גם את רומא לא בנו במטווח אחד...) - למרות שכאמור אין לי שום נסיון בירי.
4. הבחירה שלי תהיה כנראה באולטרה- מכיוון שהירי היה מספיק טוב - והגודל המינימלי מגדיל את הסיכוי שהוא גם יהיה עלי אם אצטרך אותו.
תודה לכל מי שעזר.
ahmz יקר,
אולטרה זו בחירה מצויינת, מקווה שלא תצתרך להשתמש אבל רוצה לראות אותך מתאמן במטווח,
כבר אמרת שאתה שתי מטר מאיתנו... אני מבטיחה שהמקבצים ישתפרו בכל פעם שתגיע להתאמן ועוד בחינם.
לניאדו אתי - מטווח בול
אולטרה זו בחירה מצויינת, מקווה שלא תצתרך להשתמש אבל רוצה לראות אותך מתאמן במטווח,
כבר אמרת שאתה שתי מטר מאיתנו... אני מבטיחה שהמקבצים ישתפרו בכל פעם שתגיע להתאמן ועוד בחינם.
לניאדו אתי - מטווח בול
ניהול וקידום מכירות- בול מטווחים בע"מ
- סליקאי ארד
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד