תותב קנה לאימון יבש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הבדלים
ישנם מעט הבדלים בין השנים .בא ונתחיל עם הדומה :
1. שניהם נועדו לחסוך בתחמושת.
2. שניהם מאפשרים להתאמן ולרכוש מיומנות ללא ירי חי, וזאת תוך כדי תיקון טעויות שקשה מעט יותר לתקן בזמן אימון רטוב.
ההבדלים:
1. כמו שכדור פלסטי נכנס לבית הבליעה כך נכנס גם כדור חי!
2. כדור פלסטי - מטרות העיקרית זהה לכדור עקר-תקלות ומעצורים.
3. כמדריך ירי לעולם לא תדע האם יש בבית הבליעה פלסטיק או כדור חי.
4. כדורי הפלסטיק נשברים בדריכות חוזרות ונשנות.
5. אחרי שהמחסנית התרוקנה חייבים לחזור ולמלא אותה שוב.
על השאר נמשיך בפעם הבאה , פשוט תפסתי את עצמי מנקר !!ולכל לילה טוב לך.
1. שניהם נועדו לחסוך בתחמושת.
2. שניהם מאפשרים להתאמן ולרכוש מיומנות ללא ירי חי, וזאת תוך כדי תיקון טעויות שקשה מעט יותר לתקן בזמן אימון רטוב.
ההבדלים:
1. כמו שכדור פלסטי נכנס לבית הבליעה כך נכנס גם כדור חי!
2. כדור פלסטי - מטרות העיקרית זהה לכדור עקר-תקלות ומעצורים.
3. כמדריך ירי לעולם לא תדע האם יש בבית הבליעה פלסטיק או כדור חי.
4. כדורי הפלסטיק נשברים בדריכות חוזרות ונשנות.
5. אחרי שהמחסנית התרוקנה חייבים לחזור ולמלא אותה שוב.
על השאר נמשיך בפעם הבאה , פשוט תפסתי את עצמי מנקר !!ולכל לילה טוב לך.
- מדריך ירי מעשי
כפית?????????
guss היקר
שמי לא הרשל'ה. אינני איש מיכרות ובודאי לא של זהב. הכפית שאתה מדבר עליה רשומה כפטנט למרות הכף.
לדעתי כשמנסים לאכול עם כף מכלי בעל פתח צר , כדאי להשתמש בכפית ולא לשבור את הכלי .לא???.
שמי לא הרשל'ה. אינני איש מיכרות ובודאי לא של זהב. הכפית שאתה מדבר עליה רשומה כפטנט למרות הכף.
לדעתי כשמנסים לאכול עם כף מכלי בעל פתח צר , כדאי להשתמש בכפית ולא לשבור את הכלי .לא???.
- מדריך ירי מעשי
או קיי.
קיבלנו (בשעה טובה) 30 תותבים ראשונים (מתוך משלוח שאמור להגיע מחו"ל בעוד כחודש) לכלים בקוטר 9 מ"מ וכן 50 תותבים לרוס"ר M16 (ארוך או קצר).
מכיוון שמדובר במוצר בטיחותי, התותבים ימכרו לחברי הפורום במחיר עלות - 15 ש"ח ליחידה לתותב אקדח ו 10 ש"ח ליחידה לתותב רוס"ר.
הכמות כאמור מוגבלת ולכן כל חבר יוכל לרכוש יחידה אחת בלבד.
התמורה הכספית לכמות התותבים הללו, תשמש כתרומה של הרוכשים לאגודות צדקה כגון איל"ן, האגודה למלחמה בסרטן וכו' .
את התותב ניתן יהיה לקבל בכנס הקרוב כנגד הצגת קבלה על ביצוע התרומה (התרומות יבוצעו על ידי החברים ולא על ידי הח"מ).
קיבלנו (בשעה טובה) 30 תותבים ראשונים (מתוך משלוח שאמור להגיע מחו"ל בעוד כחודש) לכלים בקוטר 9 מ"מ וכן 50 תותבים לרוס"ר M16 (ארוך או קצר).
מכיוון שמדובר במוצר בטיחותי, התותבים ימכרו לחברי הפורום במחיר עלות - 15 ש"ח ליחידה לתותב אקדח ו 10 ש"ח ליחידה לתותב רוס"ר.
הכמות כאמור מוגבלת ולכן כל חבר יוכל לרכוש יחידה אחת בלבד.
התמורה הכספית לכמות התותבים הללו, תשמש כתרומה של הרוכשים לאגודות צדקה כגון איל"ן, האגודה למלחמה בסרטן וכו' .
את התותב ניתן יהיה לקבל בכנס הקרוב כנגד הצגת קבלה על ביצוע התרומה (התרומות יבוצעו על ידי החברים ולא על ידי הח"מ).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
יופי
שרקן ישר כוח !
אני חושב שזה בסדר גמור.
יש המון סוגים של אקדחים(מכוניות, בתים וכו') בעולם.לא לכולם יש את אותם הכלים.יש סוברו ויש פורשה.יש פ.נ ויש גם פאג וקרין.יש צייני ליזר מצוינים שאתה מכיר אותם ויש כמעט אותו דבר אבל ב1/3 מחיר ואיכות.
אין לי כל כוונה להפוך את האתר לכלי ניגוח זה או אחר.
תרומות צדקה נעשות בסתר .
אני חושב שזה בסדר גמור.
יש המון סוגים של אקדחים(מכוניות, בתים וכו') בעולם.לא לכולם יש את אותם הכלים.יש סוברו ויש פורשה.יש פ.נ ויש גם פאג וקרין.יש צייני ליזר מצוינים שאתה מכיר אותם ויש כמעט אותו דבר אבל ב1/3 מחיר ואיכות.
אין לי כל כוונה להפוך את האתר לכלי ניגוח זה או אחר.
תרומות צדקה נעשות בסתר .
- מדריך ירי מעשי
טוב

זה בסדר אף אחד לא ברוגז
שרקן ואני מכירים הרהב זמן, רק כמה שנים (לדעתי 13 ) עוד מימי רמת גן.אין כאן ברוגזים.

- מדריך ירי מעשי
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד